reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie po weekendzie
Ja właśnie męczę się z obiadem:( Nie znoszę gotowac!!!!! Mogę wszystko robić tylko nie gotować! Uf to się wykrzyczałam:)
ja zkolei uwielbiam gotowac a nienawidze prasować!!! normalnie trafia mnie jak mam stac przy desce...
Agaciu ty sie niezamartwiaj, bedzie dobrze, zobaczysz:tak:

u mnie rewelacyjna nocka i nareszcie w miarę normalna pogoda, więc będziemy mogli na spacerek wyjść..
z tego co pamietam stosowałaś metode z ksiazki Usnij wreszcie widze ze pomogło... pozazdroscic...

reklama
u nas weekend ok, w sobote tesciówka miała imieniny, było sporo ludzi, mimo tego Nuska spała jak "zabita":tak: chyba oznacza to ze bede musiała jej fundowac na noc troszku hałasu:szok::-D zartuje oczywiscie...
dzis ostatni dzien normalnie w pracy, od jutra laba:tak: no moze taka niezupełna bo bede musiała przyjsc pod koniec miesiaca ale i tak super:tak::-)

najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów tych malutkich - Zuzi i tych duzych - Agusi!!! wszystkiego dobrego kochane!!!!

Witam i ja poweekendowo :-):-):-)

Witajcie

Ja chora na maksa, pół dnia przeleżałam w łózku ... no i mały dostał katar i ma stan podgorączkowy, jutro idę z nim do lekarza i ja też, zeby mi dała jakieś leki, taką końską dawkę.
Wiecie co ... mam dość ... tydzien przed slubem a ja i moje dziecko chorzy .... ja to zawsze musze mieć pecha :-(.
Nie mam czasu na chorobe, bo ten tydzien mam tak zawalony sprawami do załatwienia ze szok.
jeszcze jak mały bedzie chory to nie bede mogła go wziąć na wesele i bedzie musiał z nianią zostac w domu i musze wszysko inaczej zorganizować .
AGACIA kochana nasza zdrówka Ci życze i przecudownej pogody....no i ,zeby Mati był zdrowiutki......Dziewczyny maja racje...raz dwa do lekarza, leki i sie kuruj,szybciutko i chorubsko minie....a w sobote bedziesz OLŚNIEWAĆ wszystkich:***
Wszystkiego najlepszego dla naszej dzisiejszej solenizantki słodziutkiej Zuzi buziaczki od cioci Dagusi i Kacperka:tak:
Podpinamy się pod życzonka;* buziaczki maluszki nasze słodziutkie;*
Aguś wszystkiego naj z okazji 18 urodzinek samych słonecznych dni duzo zdróweczka i pociechy z dzieciaczków:tak:
100 LAT, 100 lat niech żyje żyje nam :-):-):-):-):-) Wszystkiego naj naj naj:*

Córusia oja spi,a mamusia nadrabia BB..... chce zrobic misiowi niespodziankę i zamawiam mu koszulkę i czapeczkę, z takiej firmy , którą on uwielbia... cos tam z SLU, Hemp i tym podobne :sorry: .....a nich ma radoche....:tak::tak::tak:
Nocka nawet nawet.....mała obudziła się po 5 na mleczko i spała do prawie 8..... cóż więcej ?
Pogoda troszkę lepsiejsza wiec spacerek murowany......
Oki uciekam sprzątać .....obiecuje dogladac z lotu:P

dzień dobry dziewczynki,
najlepszego dla wszystkich świętujących maluszków i 100 lat dla Agusi!

...no i zdrówka dla chrowitków,

a u nas jakaś masakra...Wiktor nadal ma 38,8, boziu, mam nadzieję, że nic złego, dostał paracetamol i nic nie pomaga, w nocy płacz, gorączka, a ja teraz nieprzytomna jestem, bo pół nocy go lulałam, usnął dopiero przed 5.oo.

A lekarza mamy dopiero o 17.

juz zauważyłam przed chwilą, że prawa dwójka się wyrzyna, do tego górne jedynki ciągle spuchnięte, może za dużo zęboli naraz, i dlatego ta temp.ale lepiej sprawdzić na wszelki wypadek, bo troche pokasłuje, i jakby gardełko podrażnione...
aj..jesień, zimno, i od razu wszystko do niczego
miłego dzionka wam życzę

Aguś wszystkiego naj z okazji 18 urodzinek samych słonecznych dni duzo zdróweczka i pociechy z dzieciaczków:tak:

Aguś sto lat :-):-):-):-):-)!!!!!!

Wszystkiego Naj dla Solenizantów.
Aga 100 lat:-):-):-)

Aguś wszystkiego naj naj naj....

tu też sie podpinamy:-D:tak: STO LAT KOCHANA I OD DZIŚ JUŻ TYLKO SAMYCH POWODÓW DO UŚMIECHU

najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów tych malutkich - Zuzi i tych duzych - Agusi!!! wszystkiego dobrego kochane!!!!

100 LAT, 100 lat niech żyje żyje nam :-):-):-):-):-) Wszystkiego naj naj naj:*

najlepszego dla wszystkich świętujących maluszków i 100 lat dla Agusi!

Kochane moje, nie wiem co napisać, bardzo, ale to bardzo serdecznie Wam dziękuję, jesteście wielkie, tyle życzeń naraz chyba jeszcze nie dostałam. Zapraszam na torcika i szampanka

Witajcie, przede wszystkim dużo zdrowka dla wszystkich naszych chorowitków:tak::tak::tak::tak:my dalej walczymy z katarem i nie wiem czym jeszcze:sorry::sorry::sorry::sorry:

Mega życzonka dla naszej kochanej Agusi!!!!!

i oczywiście malutkiej Zuzi!!!!
:tak::tak::tak:

Agacia czekamy na wieści od lekarza, mam nadzieje że przepisze Ci cos co szybko postawi cie na nogi...

Witam i ja poweekendowo:tak:

U nas też pogoda dzisiaj ładniejsza, więc wyjdziemy na jakiś spacerek.

Tak poza tym jestem wściekła!!!:wściekła/y: Niemężowy miał już pracować tylko na ranki, a co się okazało, kierownik nie znalazł jeszcze nikogo na jego miejsce i jeszcze ten tydzień idzie na popołudnie:wściekła/y: Więc siedzimy same:sorry:

Pati od kilku dni jakaś marudna się zrobiła...Od godziny 18 jest już ciężko:-p No ale przeciez nie będę jej o 18 kładła spać:sorry::confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry