reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misia właśnie zasnęła, a ja siedzę przy kompie i obżeram się chipsami:-)

Wiem Bliźniaczku, że nie ma co się denerwować, ale nie lubię jak tak człowiek się nastawi i w ogóle, a później dzień przed wszystko się zmienia:sorry:

Kana z tymi zniczami to nawet ja bym poszła sobie dorobić hehe:tak::-) Fajna okazja.

A bodziaków z długim rękawem też musimy dokupić, bo z 5 sztuk dobrych zostało...:sorry:

Aha, na zimę macie kombinezony jedno czy dwu częściowe?

reklama
my zdecydowaliśmy że kupimy jednoczęściowy, wiem że dziewczyny w większosci decydują się na dwuczęściowe, jednak mi się wydaje że w jednoczęściowym będzie małemu wygodniej

No właśnie mnie się wydaje tak jak Tobie, że dwuczęściowy kombinezon dobry jest juz dla dziecka, które biega, a nasze szkraby jeszcze większość spacerków będa spędzały w wózkach...:sorry: I taki jednoczęściowy to chyba będzie wygodniejszy... Najlepiej byłoby zapytać mam grudniowych 2007:-)

No właśnie mnie się wydaje tak jak Tobie, że dwuczęściowy kombinezon dobry jest juz dla dziecka, które biega, a nasze szkraby jeszcze większość spacerków będa spędzały w wózkach...:sorry: I taki jednoczęściowy to chyba będzie wygodniejszy... Najlepiej byłoby zapytać mam grudniowych 2007:-)

ja właśnie rozmawiałam z babką która ma dwójkę dzieci - 3 i 5 letnie i ona też doradzała mi jednoczęściowy :tak: tak jak mówisz - gdyby nasze dzieciaczki już biegały to co innego, ale większość z nich będzie stawiała dopiero swoje pierwsze kroczki, więc nadal królował będzie wózek. Lub saneczki oczywiście :-);-):tak:

ja właśnie rozmawiałam z babką która ma dwójkę dzieci - 3 i 5 letnie i ona też doradzała mi jednoczęściowy :tak: tak jak mówisz - gdyby nasze dzieciaczki już biegały to co innego, ale większość z nich będzie stawiała dopiero swoje pierwsze kroczki, więc nadal królował będzie wózek. Lub saneczki oczywiście :-);-):tak:

A na sankach też chociaż pewność, że śnieg nigdzie nie padł pod kurteczkę itd. Dostałam od siostry mojego R. kurteczkę taką cieplejszą dla Patrycji. I na cieplejsze dni będę mogłą jej zakładać, ale na chłodniejsze kupimy jednoczęściowy kombinezonik:tak:

A na sankach też chociaż pewność, że śnieg nigdzie nie padł pod kurteczkę itd. Dostałam od siostry mojego R. kurteczkę taką cieplejszą dla Patrycji. I na cieplejsze dni będę mogłą jej zakładać, ale na chłodniejsze kupimy jednoczęściowy kombinezonik:tak:

ja już się powoli rozglądam za kombinezonem, a kurteczkę też chyba jakąś dokupię na takie cieplejsze dni :happy:

witam wieczorkiem, no a mnie akurat bardziej 2częściowy pasuje, bo wydaje mi się, że dzieciaczkowi, który dopiero zaczyna chodzić będzie tak wygodniej, a po drugie to jak się ciut cieplej zrobi zawsze można ubrać tylko w samą kurteczkę, i normalne spodenki do tego, a wtedy wygodniej

ja robię sobie jeszcze hennę na wieczór i uciekam bo biegi z rana;-)
dobranoc

Witam
pamiętacie mnie jeszcze?:-(:-D:-D
u nas wszystko dobrze, tylko czasu mi brakuje od przyjazdu mamusi;-),
życzę naszym milusińskim wszystkiego najlepszego szczególnie Zuzi od Agatkas i Zuzi od Ewelw, mam nadzieje że nic nie pomieszałam :-D:-D
pozdrawiam Was kochane kobitki i postaram się zaglądać częściej:zawstydzona/y:

reklama
Witam

100 lat dla dzisiejszych solenizantów !!

A my chorujemy:-(. Tomcio ma obustronne zapalenia ucha wewnętrznego:szok:. Masakra wymioty i gorączka do 40 stopni:szok: i oczywiście szlaban na spacerki , ja dostanę kota w domu:-(. A teraz zbiłam mu temperaturę więc mały buszuje w kuchni:-D.

Miłego dzionka
Pozdrawiamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry