Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam
pamiętacie mnie jeszcze?:--D
u nas wszystko dobrze, tylko czasu mi brakuje od przyjazdu mamusi;-),
życzę naszym milusińskim wszystkiego najlepszego szczególnie Zuzi od Agatkas i Zuzi od Ewelw, mam nadzieje że nic nie pomieszałam
pozdrawiam Was kochane kobitki i postaram się zaglądać częściej![]()
:-(Witam
pamiętacie mnie jeszcze?:--D
u nas wszystko dobrze, tylko czasu mi brakuje od przyjazdu mamusi;-),
życzę naszym milusińskim wszystkiego najlepszego szczególnie Zuzi od Agatkas i Zuzi od Ewelw, mam nadzieje że nic nie pomieszałam
pozdrawiam Was kochane kobitki i postaram się zaglądać częściej![]()

ale jestesmy cierpliwe i poczekamy, a tez ciesz sie Mamusia
A my chorujemy:-(. Tomcio ma obustronne zapalenia ucha wewnętrznego. Masakra wymioty i gorączka do 40 stopni
i oczywiście szlaban na spacerki , ja dostanę kota w domu:-(. A teraz zbiłam mu temperaturę więc mały buszuje w kuchni
.
Miłego dzionka
Pozdrawiamy
hej kochane
U nas choroby ciąg dalszy. Rano nie mogę wstać, tak się żle czuje. Jakbym tak miała kogos do wstania z małym rano byłoby super, potem to juz mogłabym funkcjonowac do wieczora.
Dzisiaj idę na fryzurę próbną.
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi i Victorii :-)
bądź dobrej myśli i dużo pij i zdrowo sie odzywiaj i witaminek dużo a na pewno szybko zwalczysz chorobsko;-)
.Szkoda mi go, bo to straśnie boli i jeszcze te wymioty. Waży tylko osiem kilo i teraz jeszcze schudnie:-(. kuźwa

I mimo radości troszkę przeraża mnie perspektywa spłacania co miesiąc przez 30 lat ponad 2tys zł:-( No ale niestety dziś nikt takich pieniędzy nie jest w stanie pożyczyć ani tym bardziej dać, więc kredyt jest jedyna mozliwoscia, zeby mieć w koncu cos swojego
Troszke pozno co prawda, ale lepiej pozno niz wcale;-)