reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy wtorkowo:tak:Pogoda taka piękna że się nie chce siedziec w domku:-)

STO LATEK I DUŻO SŁONECZKA DLA ZUZIEŃKI I VIKTORKI

A wszystkim chorowitkom szybciutkiego powrotu do zdrówka:tak:

Zazdroszczę pogody, bo u nas od rana było ładnie, a teraz....pada deszcz:-( A miałyśmy iść na spacer jak Patrycja się obudzi:wściekła/y:

I również życzę zdrówka wszystkim chorującym- małym i tym starszym:tak:

reklama
witam wieczorkiem, no a mnie akurat bardziej 2częściowy pasuje, bo wydaje mi się, że dzieciaczkowi, który dopiero zaczyna chodzić będzie tak wygodniej, a po drugie to jak się ciut cieplej zrobi zawsze można ubrać tylko w samą kurteczkę, i normalne spodenki do tego, a wtedy wygodniej
Ja uważam podobnie jak Beciaczek:tak: Poza tym taki duży bobas jakoś tak smiesznie bedzie wygladac w kombinezonie jednoczesciowym. My tez musimy powoli rozgladac sie ze kombinezonkiem, bo niestety coraz chlodniej:-(
Witam
pamiętacie mnie jeszcze?:-(:-D:-D
u nas wszystko dobrze, tylko czasu mi brakuje od przyjazdu mamusi;-),
życzę naszym milusińskim wszystkiego najlepszego szczególnie Zuzi od Agatkas i Zuzi od Ewelw, mam nadzieje że nic nie pomieszałam :-D:-D
pozdrawiam Was kochane kobitki i postaram się zaglądać częściej:zawstydzona/y:
Oczywiscie Reniu, ze pamietamy coz za pytanie;-) Ciesz sie mamusia poki jest, nadrobisz nieobecnosc na BB jak mamusia pojedzie;-)
A my chorujemy:-(. Tomcio ma obustronne zapalenia ucha wewnętrznego:szok:. Masakra wymioty i gorączka do 40 stopni:szok: i oczywiście szlaban na spacerki , ja dostanę kota w domu:-(. A teraz zbiłam mu temperaturę więc mały buszuje w kuchni:-D.
Biedaczek:-( Nie wiem co to znaczy chore dzieciatko, bo Filip odpukac od urodzenia nie byl chory, raz tylko mial malenki katarek. Zyczymy Tomeczkowi zdroweczka:tak:
hej kochane

U nas choroby ciąg dalszy. Rano nie mogę wstać, tak się żle czuje. Jakbym tak miała kogos do wstania z małym rano byłoby super, potem to juz mogłabym funkcjonowac do wieczora.

Dzisiaj idę na fryzurę próbną.
Agaciui przykro mi, ze akurat przed weselem dopadlo Cie to potworne chorobsko:-( Ale mimo wszystko lepiej teraz niz dzien przed:tak: Zdroweczka rowniez dla Ciebie.
a u nas o samo ciągle Wiki z gorączką, ciągle powyżej 38, paracetamol, nurofen nie działa, a jak juz to zbije na 2-3godz i potem znów to samo?cichy taki, spokojny, własnego dziecka nie poznaje:shocked2:
Co to sie dzieje:szok: Wszyscy chorzy:szok: Chyba przesilenie jesienne Was dopadlo:-(

Dzięki Beciaczku za troskę. Najgorsze że 10 dni temu byłam z nim u lekarza z przeziębieniem i usłyszałam że jest zdrowy, a teraz pani powiedziała że to od tego przeziębienia i katarku:wściekła/y:.Szkoda mi go, bo to straśnie boli i jeszcze te wymioty. Waży tylko osiem kilo i teraz jeszcze schudnie:-(. kuźwa:wściekła/y:

Kinia najważniejsze, zeby infekcja szybko przeszła, a jak wymiotuje, to tyle co możesz zrobić, to dużo piciu dawać, no i zeby choc troche jadł, a jak nawet spadnie na wadze to na pewno nadrobi. najważniejsze zeby szybko wyzdrowiał

a Wiki przed chwilą miał ponad 39, normalnie masakra jeszcze nigdy taki nie był, juz miałam do lekarza dzwonić, bo taki płacz, ze sie wystraszyłam, ale dałam paracetamol i okłady ciągnle, i troszkę lepiej, bidulek mój tak leży jak ta babulinka z pieluszką na głowie....ale tak wyciąga z niego to gorąco, że po sekundzie normalnie az paruje z tej pieluszki....aj...:-(:wściekła/y:najgorsze to jak taki maluch chory, juz ja bym wolała z gorączką leżeć żeby tylko Wiki był zdrowy

Ja uważam podobnie jak Beciaczek:tak: Poza tym taki duży bobas jakoś tak smiesznie bedzie wygladac w kombinezonie jednoczesciowym. My tez musimy powoli rozgladac sie ze kombinezonkiem, bo niestety coraz chlodniej:-(

a niby dlaczego dziecko ma wyglądać śmiesznie w jednoczęściowym kombinezonie? :dry::huh: mi chodzi o coś w tym stylu NOWY kombinezon zimowy C&A rozmiar 80 (757883678) - Aukcje internetowe Allegro , nie wydaje mi się aby maluszek wyglądał w nim śmiesznie

a niby dlaczego dziecko ma wyglądać śmiesznie w jednoczęściowym kombinezonie? :dry::huh: mi chodzi o coś w tym stylu NOWY kombinezon zimowy C&A rozmiar 80 (757883678) - Aukcje internetowe Allegro , nie wydaje mi się aby maluszek wyglądał w nim śmiesznie
Ollciu może źle się wyraziłam:zawstydzona/y: Raczej miałam na myśli to, że jednoczęściowy kombinezonik pasuje bardziej dla małego dzieciaczka, które jest mało ruchliwe i siedzi tylko i wyłącznie w wózku. Nasze szkraby będą już stawiać pierwsze kroczki, a część pewnie będzie już biegać, więc 2-częściowy wydaje mi się praktyczniejszy. Choć przyznam, że ten z C&A całkiem fajny:tak: Ja jednak zdecyduję sie raczej na 2-częściowy:tak:

Dzień dobry dziewczynki:-)
Zaniedbałam Was strasznie ostatnio, podczytywałam czasem, ale jakoś nie miałam weny, żeby cokolwiek napisać:eek:

U nas ostatnio parę dobrych informacji się zebrało:tak:
Po pierwsze: dostaliśmy kredyt, podpisaliśmy już umowę i jakos na dniach pierwsza transza wpłynie na konto:-) Bardzo sie cieszę, bo możemy ostro wziąć się za budowę, a własne oszczędności powoli się konczą:eek: I mimo radości troszkę przeraża mnie perspektywa spłacania co miesiąc przez 30 lat ponad 2tys zł:-( No ale niestety dziś nikt takich pieniędzy nie jest w stanie pożyczyć ani tym bardziej dać, więc kredyt jest jedyna mozliwoscia, zeby mieć w koncu cos swojego:tak:
Po drugie: od kilku dni nareszcie raczkujemy:-) Po 2 miesiacach zabierania sie do tego, po miesiącu siadania z czworakow, bo od kiedy Filip nabyl ta umiejetnosc caly i namietnie ja cwiczyl w koncu ruszylismy z miejsca. I nawet sliskie powierzchnie mu nie straszne:tak: Troszke pozno co prawda, ale lepiej pozno niz wcale;-)
Po trzecie: moja siostrzyczka po kilku miesiacach staran nareszcie jest w ciązy:-) Tak sie ciesze, ze bedzie kolejna malenka kruszynka do kochania, a ja na swoja nie jestem jeszcze gotowa;-) Termin wypada jej na poczatek czerwca.
to witaj w klubie, mi zostalo jeszce 32 lata kredytu:szok::szok::-D:-D:-D, ale co prawda place okolo 1300 miesiecznie
ja rowniez bede kupowac taki jednoczesciowy, i na nast rok tez juz mam od kuzynki jednoczesciowy, lubie dzieciakow w kombinezonach:tak::tak::tak:

Ollciu może źle się wyraziłam:zawstydzona/y: Raczej miałam na myśli to, że jednoczęściowy kombinezonik pasuje bardziej dla małego dzieciaczka, które jest mało ruchliwe i siedzi tylko i wyłącznie w wózku. Nasze szkraby będą już stawiać pierwsze kroczki, a część pewnie będzie już biegać, więc 2-częściowy wydaje mi się praktyczniejszy. Choć przyznam, że ten z C&A całkiem fajny:tak: Ja jednak zdecyduję sie raczej na 2-częściowy:tak:

dobra, już dobra ;-)

ja rowniez bede kupowac taki jednoczesciowy, i na nast rok tez juz mam od kuzynki jednoczesciowy, lubie dzieciakow w kombinezonach:tak::tak::tak:

i po raz kolejny się zgadzamy :-D

Asiulka super, e tyle fajnych rzeczy się dzieje.

Ja mam jednoczęściowy, taki dostałam, ale nie wydaje mi się, że jest mniej praktyczny, albo śmieszny.
Śmiesznie to my byśmy w 1-częściowym wyglądały :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry