• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja mam jednoczęściowy, taki dostałam, ale nie wydaje mi się, że jest mniej praktyczny, albo śmieszny.
Śmiesznie to my byśmy w 1-częściowym wyglądały :-D
Ja pewnie gdybym dostała 1-częściowy to nie kupowałabym nowego dla Filipa, ale że i tak muszę kupić, bo nie mam to wolę 2 cz.:tak:
No tu masz rację:tak: My to na pewno smiesznie wygladalybysmy w takim:-D
Powoli szykujemy sie do lekarza, trzymajcie kciuki zeby to nie bylo nic powaznego:sorry::sorry::sorry:
Trzymamy trzymamy:tak: To na pewno nic powaznego;-)

Filip sie obudzil wlasnie. Idziemy cos zjesc i chyba na spacerek skoczymy. Co prawda kiepska dzis u nas pogoda, ale chociaz pol godzinki na swiezym powietrzu dobrze nam zrobi:tak:

Ostatnia edycja:
Witam wszytkie mamusie !

Tak się wtrące bez pytania :zawstydzona/y:

Tak jak i Wy w grudniu urodziłam córeczkę :-). Mam pytanko odnośnie miesiączki do mam, które karmią piersią lub karmiły. Jak to u Was jest ? Ja karmilam 9 mies gdzie od 6 mies tylko 3 razy dziennie. Od trzech tygodni nie karmie a miesiączki jak nie bylo tak nie ma. Nie wiem czy to normalne czy nie ? Jak to było u Was ??

Pozdrawiam
Gosia

Witam wszytkie mamusie !

Tak się wtrące bez pytania :zawstydzona/y:

Tak jak i Wy w grudniu urodziłam córeczkę :-). Mam pytanko odnośnie miesiączki do mam, które karmią piersią lub karmiły. Jak to u Was jest ? Ja karmilam 9 mies gdzie od 6 mies tylko 3 razy dziennie. Od trzech tygodni nie karmie a miesiączki jak nie bylo tak nie ma. Nie wiem czy to normalne czy nie ? Jak to było u Was ??

Pozdrawiam
Gosia
Ja niestety nie pomogę, bo karmiłam jedynie miesiąc, a pierwszą miesiączkę dostałam niecałe 2 miesiące po porodzie:dry:

Jejku dziewczyny nasze forum powoli umiera śmiercią naturalną:-( Nie było mnie od 14.30, a tu raptem 2-3 posty napisane:szok: Gdzie się podziewaja wszystkie mamuski. No nic w takim razie ja tez spadam, moze jutro bedzie lepsza frekwencja:tak:

Ja też zaglądałam co jakiś czas, a tu nic...:szok:

I teraz już wyłączam kompa i ide do łóżka czekać na mojego niemężowego:-)

Do jutera i dobranoc, chociaż i tak już nikt tego dziś nie przeczyta:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry