Madzienka
Mama Julci i Lenki
noooooooooooooooooooooo
no juz sobie wobrazam siebie: wieloryb w kombinezonie![]()
Oj Ty Wielorybku nasz Kochany, ciągle to samo

Powoli szykujemy sie do lekarza, trzymajcie kciuki zeby to nie bylo nic powaznego

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noooooooooooooooooooooo

Ja pewnie gdybym dostała 1-częściowy to nie kupowałabym nowego dla Filipa, ale że i tak muszę kupić, bo nie mam to wolę 2 cz.Ja mam jednoczęściowy, taki dostałam, ale nie wydaje mi się, że jest mniej praktyczny, albo śmieszny.
Śmiesznie to my byśmy w 1-częściowym wyglądały![]()

My to na pewno smiesznie wygladalybysmy w takim
Trzymamy trzymamyPowoli szykujemy sie do lekarza, trzymajcie kciuki zeby to nie bylo nic powaznego![]()
To na pewno nic powaznego;-)

pomóżcie tygrysowi

noooooooooooooooooooooo

ta to jak zwykle palnie coś, oj mamuśka
Ja niestety nie pomogę, bo karmiłam jedynie miesiąc, a pierwszą miesiączkę dostałam niecałe 2 miesiące po porodzieWitam wszytkie mamusie !
Tak się wtrące bez pytania
Tak jak i Wy w grudniu urodziłam córeczkę :-). Mam pytanko odnośnie miesiączki do mam, które karmią piersią lub karmiły. Jak to u Was jest ? Ja karmilam 9 mies gdzie od 6 mies tylko 3 razy dziennie. Od trzech tygodni nie karmie a miesiączki jak nie bylo tak nie ma. Nie wiem czy to normalne czy nie ? Jak to było u Was ??
Pozdrawiam
Gosia

Gdzie się podziewaja wszystkie mamuski. No nic w takim razie ja tez spadam, moze jutro bedzie lepsza frekwencja

nijak, na prawde juz nic nie rozumiem, zalamana na maksa, glodna na maksa, i nic z tego:-Pustki.
Mamusia jak dieta?