reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja mam jednoczęściowy, taki dostałam, ale nie wydaje mi się, że jest mniej praktyczny, albo śmieszny.
Śmiesznie to my byśmy w 1-częściowym wyglądały :-D
Ja pewnie gdybym dostała 1-częściowy to nie kupowałabym nowego dla Filipa, ale że i tak muszę kupić, bo nie mam to wolę 2 cz.:tak:
No tu masz rację:tak: My to na pewno smiesznie wygladalybysmy w takim:-D
Powoli szykujemy sie do lekarza, trzymajcie kciuki zeby to nie bylo nic powaznego:sorry::sorry::sorry:
Trzymamy trzymamy:tak: To na pewno nic powaznego;-)

Filip sie obudzil wlasnie. Idziemy cos zjesc i chyba na spacerek skoczymy. Co prawda kiepska dzis u nas pogoda, ale chociaz pol godzinki na swiezym powietrzu dobrze nam zrobi:tak:

Ostatnia edycja:
Witam wszytkie mamusie !

Tak się wtrące bez pytania :zawstydzona/y:

Tak jak i Wy w grudniu urodziłam córeczkę :-). Mam pytanko odnośnie miesiączki do mam, które karmią piersią lub karmiły. Jak to u Was jest ? Ja karmilam 9 mies gdzie od 6 mies tylko 3 razy dziennie. Od trzech tygodni nie karmie a miesiączki jak nie bylo tak nie ma. Nie wiem czy to normalne czy nie ? Jak to było u Was ??

Pozdrawiam
Gosia

Witam wszytkie mamusie !

Tak się wtrące bez pytania :zawstydzona/y:

Tak jak i Wy w grudniu urodziłam córeczkę :-). Mam pytanko odnośnie miesiączki do mam, które karmią piersią lub karmiły. Jak to u Was jest ? Ja karmilam 9 mies gdzie od 6 mies tylko 3 razy dziennie. Od trzech tygodni nie karmie a miesiączki jak nie bylo tak nie ma. Nie wiem czy to normalne czy nie ? Jak to było u Was ??

Pozdrawiam
Gosia
Ja niestety nie pomogę, bo karmiłam jedynie miesiąc, a pierwszą miesiączkę dostałam niecałe 2 miesiące po porodzie:dry:

Jejku dziewczyny nasze forum powoli umiera śmiercią naturalną:-( Nie było mnie od 14.30, a tu raptem 2-3 posty napisane:szok: Gdzie się podziewaja wszystkie mamuski. No nic w takim razie ja tez spadam, moze jutro bedzie lepsza frekwencja:tak:

Ja też zaglądałam co jakiś czas, a tu nic...:szok:

I teraz już wyłączam kompa i ide do łóżka czekać na mojego niemężowego:-)

Do jutera i dobranoc, chociaż i tak już nikt tego dziś nie przeczyta:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry