L
landryneczka_1982
Gość
nijak, na prawde juz nic nie rozumiem, zalamana na maksa, glodna na maksa, i nic z tego:--
-(
to jednak nie dziala ta dieta![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nijak, na prawde juz nic nie rozumiem, zalamana na maksa, glodna na maksa, i nic z tego:--
-(
to jednak nie dziala ta dieta![]()
-(
nie jem smażonych kotletów, słodkości i uważam na kaloryczne rzeczy, same zdrowe, kasza oczywiście też ale np. z surówka marchewka i jabłko albo z warzywami, chlebki wasa nawet z wędlinka na śniadanie, albo ogoreczki, pomidorki,i po 18tylko woda, no i....w tydzien minus 3kg

tylko musze uwazac, zeby znow nie podskoczyło, no i dodac jakies brzuszki, zeby za duzo miesni nie spalić tylko zyskac, no i na wadze nie stracic....ehhh, naczytałam sie za duzo, ale widac działa przynajmniej na mnie..
boshee. 
Najlepiej na poprawe humoru zrobi pogodzienie się z MCześć Kochane
Mam fatalny humor bo wczoraj doszło do awantury z M.
To mieszkanie z jego rodzicami bardzo źle wpływa na Nasze małżeństwo.
Dzisiaj mam doła i najchętniej popszłabym spać.:-(

. Przeraza mnie mysl ze dwa razy bede musiała płacic bo plener mnie czeka w inny dzien :-( no i jeszcze makijaz slubny który jest drozszy od zwykłego
co mnie dziwi i wkurza jednoczesnie. ile kosztuje u was makijaz slubny ? bo podobno zwykły u nas 35 zł a slubny od 80 zł
to jest parodia