reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja płaciłam za ślubną fryzurę 150zł ale za próbną nie płaciłam.... za makijaż 65zł płaciłam - i to razy 2 bo za próbny też mnie tak policzyła.

Agaciu ja za fryzure placilam 150 razem z probna i pasemkami a makijaz 50 i tez za probny i ten w dniu slubu;-)

Ja nie mialam probnej fryzury. Fryzjerka jedynie opisala mi koncepcje jaka ma dla moich wloskow. Za czesanie zaplacilam 60zl i bylam bardzo zadowolona, a za makijaz 50zl, ale z niego zadowolona nie bylam,sama bym sie lepiej pomalowala. Kosmetyczka robila go jakies 5 minut, stwierdzila ze mam ladna cere i nie ma cudowac:eek: 50zl za 5 min, niezly interes:wściekła/y:

Agaciu, ja nie miałam próbnej fryzury, nie miałabym jak jechać na próbną, ponieważ my 100km od domu robiliśmy wesele, a w tym hotelu byliśmy juz dzień wcześniej. Więc fryzjerkę miałam stamtąd, ale byłam zadowolona z fryzurki, tylko trochę sobie za nią policzyła bo 100zł :eek: tylko trzeba wziąć pod uwagę to że ja wychodziłam za mąż w pierwszy dzień świąt wielkanocnych, więc musiała pracować w święto ( czesała też moją mamę i siostrę ).
Natomiast makijaż i paznokcie robiła mi moja siostra, która skończyła szkołę kosmetyczną , więc miałam za free ;-)

.

Agaciu, zaserwuj K jakąs terapię, zeby sie wykurował do sobotki.
Moja siostra za fryzurę ślubną nic nie płaciła, bo to jej koleżanka i nie chciałą wziąc pieniędzy, tylko zrobiłą jej taki prezent. A za makijaż 40 zł, próbnego nie miała.
Ja za swój tez zapłaciłam 40 zł i byłam bardzo zadowolona, sama nie umiem sie pomalować, a ten trzymał mi się całą noc.
Dziękuje Wam za odpowiedz !:tak:

reklama
Marzycielko ja tez mieszkam z rodzicami mojego męzula, a raczej z mama, bo tato za granica siedzi. I tez czesto sie przez to klocimy, tym bardziej ze tesciowa moja nielatwy charakter ma:no: Takze wiem, ze jest ciezko:-( W ogole uwazam, ze mlodzi absolutnie nie powinni mieszkac z rodzicami, jesli jest taka mozliwosc tak jak najszybciej powinni byc na swoim:tak:Ja jeszcze ponas rok na pewno bede tu mieszkac, jak dobrze pojdzie to moze na przyszle Swieta Bozego Narodzenia wprowadzimy sie do nowego domku:tak:
Marzycielko a jak tam sytuacja z praca u Twojego M.?

M. ma prace i w styczniu po umowie próbnej planujemy wynająć mieszkanie lub domek.
Ale na rzaie musimy mieszkać z teściami a moja teciowa też ma cholernie ciężki charakterek!:wściekła/y:

Dzięki za wsparcie Kochane.

Przyszedł Nam ten wózeczek.
Wstawiam do Galerii fotki.
Bardzo fajnie się prowadzi o wiele lepiej od Espiro City.

Wczoraj byłam na próbnej fryzurze. Fajnie mnie uczesała, ale wzięła za próbną 54 zł to jestem ciekawa ile weźmie juz za tą slubną :eek:. Przeraza mnie mysl ze dwa razy bede musiała płacic bo plener mnie czeka w inny dzien :-( no i jeszcze makijaz slubny który jest drozszy od zwykłego :zawstydzona/y: co mnie dziwi i wkurza jednoczesnie. ile kosztuje u was makijaz slubny ? bo podobno zwykły u nas 35 zł a slubny od 80 zł :eek: to jest parodia :no:

ja za całość u fryzjera zapłaciłam ok.120zł, a makijaż też jakoś 120-130

Beciaczku kochany a z czego Ty sie odchudzac chcesz:confused:?

z brzuszka kochana, który przed ciążą był płaski, a teraz 10cm więcej:tak::tak::tak:
i dla mnie to tragedia, nie moge na siebie patrzeć, bo wagowo jest ok

Mamusia a czy Ty wiesz, że robiąc brzuszki nie spalasz ani grama tłuszczu tylko budujesz mięśnie, które niestety bez ćwiczeń aerobowych chowaja sie pod tłuszczem?możesz sobie poczytać na ten temat, śle linka, na pewno Ci się przyda, mam jeszcze inne fajne stronki, jakbyś była zainteresowana, mnie pomogły, ale podstawa to przede wszystkim ćwiczenia aerobowe na spalanie tłuszczu, czyli m.in bieganie, skakanka, a brzuszki, pompki zupełnie inaczej działają na organizm,http://www.odchudzamsie.pl/odchudzanie/odchudzanie-wymaga-cwiczen-aerobowych-i-odrobiny-anaerobowych/

a nam jakoś tak szybko zleciał dzień, mężuś wolne, ja sobie rano wycisk dałam, że ledwo z boiska zlazłam:-Dale....kupiłam dziś spodnie rozmiar 36:szok::szok::szok: fakt luzu nie ma, więc poprostu juz utyć nie mogę, ale leżą rewelacja, znaczy chyba jeszcze tak źle nie jest, aż mnie to normalnie zmobilizowało do dalszej pracy, a od jutra już zaczynam 6weidera....no liczę na efekty a co z tego wyjdzie zobaczymy,

udanego wieczorka

jeszcze kilka fajnych stronek o odchudzaniu i ćwiczeniach:
Ćwiczenia aerobowe i anaerobowe a odchudzanie - Punkt Zdrowia
Bilans energetyczny - odchudzanie a ujemny bilans energetyczny - Punkt Zdrowia
i mój ulubiony kalkulator kalorii:-D
Odchudzanie.info.pl - odchudzanie | diety odchudzajace | cwiczenia wyszczuplajace | darmowe programy

sorki, że tutaj nie na zdrowiu, ale jakos to tak szybko powklejałam, bo zaraz wychodze do koleżanki,

mam nadzieję, że wam się przyda, dla mnie stronki bardzo pomocne

Wczoraj byłam na próbnej fryzurze. Fajnie mnie uczesała, ale wzięła za próbną 54 zł to jestem ciekawa ile weźmie juz za tą slubną :eek:. Przeraza mnie mysl ze dwa razy bede musiała płacic bo plener mnie czeka w inny dzien :-( no i jeszcze makijaz slubny który jest drozszy od zwykłego :zawstydzona/y: co mnie dziwi i wkurza jednoczesnie. ile kosztuje u was makijaz slubny ? bo podobno zwykły u nas 35 zł a slubny od 80 zł :eek: to jest parodia :no:

Agacia, a musisz mówić, że ślubny? Powiedz, że na imprezę idziesz i zapłacisz 35;-)

Ale mi dzisiaj głowa pęka...Ale to może z niewyspania, bo Hania dzisiaj znowu non stop w nocy cyculiła...U nas to już nałóg.

Hej kochaniutkie;-)
dawno mnie nie było,ale żyję:-D i reszta też w miarę ok, Bianusia raczkuje i zaczyna wstawać choć ma jeszcze obniżone troszkę napięcie mięśniowe brzuszka i ciężko jej,ale ćwiczy kochana dzielnie więc może dogoni Wasze Skarby;-)
teraz Bianka lulka a ja idę się odświeżyć i wpadnę poczytać co u Was:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry