Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczcie jaka fajna stronaAudioFeels - Oficjalna Strona Zespołu
;-);-) szczególnie dwóch 
. Fajny ten Twój mąż, pozdrów go ode mnie, za to miłe przywitanko. jak to czasem niewiele do szczęścia potrzeba.Tygrysku kurcze......a nie myślałas czasem,ze on czegoś od CIEBIE CHCEjestem jestem ostatnio sypiam do 8;30 potem oczywiscie podloge na mopie trzeba przeleciec kurze poscierac takie tam poranne rytuały i wreszcie jestem
Agaciu kup temu swojemu na katar olejek herbaciany i dodaj kilka kropel do nawilzacza powietrza albo do takiego specjalnego kominka do olejkow niech to paruje caly czas w mieszkaniu niech to wdycha a katar szybciej minie sprawdzone na Tygrysie
u nas pooda wczoraj boska , wyszlam po meza z Filipkiem gdy wracal z pracy i moje kochanie na dzien dobry( gdyz rano sie nie widzimy ja sie gdy on wychodzi)mowi do mnie "jak Ty ślicznie dzisiaj wygladzasz "normalnie balsam dla moich uszu
ja mowie kochanie ale ja przeciez caly czas slicznie wygladam a on "oczywiscie ze codziennie pieknie wygladasz ale dzis wyjatkowo pieknie wygladasz
"
co tam jeszcze u nas aa Fifi jest posiadaczem juz 6 zębów :-):-):-)
i nie wiem co mam jeszcze napisac , hm troszke bylam chora zatoki , bol glowy ogolne nic nie chcenie ale przeszlo nawet tesciowa chciala przyjechac zebym mogla sie wylezec w lozku a ona by Filipkiem sie zajela ale powiedzialam ze sobie poradze i poradzilam![]()
i gratulujemy zeboli.....OJJJJJJJ duzo zdróweczka zyczymycześć :-)
straaasznie chora jestemi mnie dopadło
byłam u lekarza i dostałam antybiotyki, kurcze taka słaba jestem że szok. Może kawusia mnie postawi na nogi.

ale mała za to spała od tej pogody chyba az do 8.....no z pobudka po 6 na butle....

pewnie dlatego takie cyrki,
za pochwałę mężowego ale nie powtórzę mu aby w pióra nie obrósł 

umyłam okno w sypialni i w salonie 

pranie jedno juz schnie drugie w pralce
nawet kawy jeszcze nie piłam więc nie wiem o co kaman

Niestety nie sposób za Wami nadążyć
Poza tym za moim synkiem też nie nadążam
Nie wiem skąd Wy macie tyle czasu żeby siedzieć na forum
Szalona
Skąd Ty masz tyle energii??Chyba od tego komplementu męża;-)
Drze się i drze...A mi głowa puchnie
Spryciarz z niego na maksa.Dzisiaj rozwala mi płyty koło biurka,ja mówię,"a kto mi tu taki bajzel robi?",Fabian patrzy na mnie i mówi TATA
Grzebie w śmieciach,ja mówię be,a on później stoi i sam do siebie be,be,be,ale dalej grzebie
Wpycha palce do kontaktu,ja mówię sii,a on się śmieje też robi sii i dalej to samo..Pokazuję mu palcem nu,nu,nu,a on mnie po łapach
Mariusz leje sobie amol na chusteczkę i wdycha,Fabian podłapał,bierze chusteczkę i wciąga do nosa.Komedia.Taki aparat z niego,że ja odpadam
Fabian to normalnie mnie już rozwala...Chyba idą mu następne zęby,bo ostatnie dni taki złośnik z niego,ze szokDrze się i drze...A mi głowa puchnie
Spryciarz z niego na maksa.Dzisiaj rozwala mi płyty koło biurka,ja mówię,"a kto mi tu taki bajzel robi?",Fabian patrzy na mnie i mówi TATA
Grzebie w śmieciach,ja mówię be,a on później stoi i sam do siebie be,be,be,ale dalej grzebie
Wpycha palce do kontaktu,ja mówię sii,a on się śmieje też robi sii i dalej to samo..Pokazuję mu palcem nu,nu,nu,a on mnie po łapach
Mariusz leje sobie amol na chusteczkę i wdycha,Fabian podłapał,bierze chusteczkę i wciąga do nosa.Komedia.Taki aparat z niego,że ja odpadam
![]()

no my te ciąhgle ubaw mamy z Wiktorka, a teraz coraz więcej takich akcji będzie nasze szkraby coraz większe i coraz rezolutniejsze, niby człowiek oczy do około głowy musi mieć, bo co minutę to inny pomysł, ale jaka to radość ze takie mądre z nich cwaniaczki
Potem obudziła się przed 7 i zasnęła dopiero pół godziny temu. Ciągle płakała i marudziła, przez całę przedpołudnie
Nie wiem o co kaman. Mam nadzieję, że jak się wyśpi, to będzie lepiej...