reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kurcze lucytuję wózeczek za 220 zł nowy.Aukcja kończy się o 11.27 obym wygrała:yes::yes::yes:

Moja Mała tez taką rankę miała na 2 dolnych jedyneczkach a potem rach ciach i są ząbeczki.
Kurde gdzieś posiałam aparat a chciałam zrobic kilka fotek łobuza.
No gdzie on jest??:-D

ollcia jak ja Olce zabiorę coś co nie powinno byc jej to tak się zdrze jakbym jej klapa dała:cool2:

u nas jest identycznie :-D:sorry:
powodzenia na licytacji!!!

dla Lenki najsmaczniejsze sa wszelkiego rodzaju paproszki na dywanie, czy podłodze, wciaga wszystko jak odkurzacz:tak::-D:eek::baffled:

no proszę, jaka oszczędność :-D pracy i prądu, hahah :rofl2:

Cześć dziewczęta :) Ale produkujecie...ledwo można nadążyć:) Ja siedzę z Zuzką w domu bo jest chora:(...ale na szczęście to tylko przeziębienie! Mam opiekę jeszcze do poniedziałku więc sobie siedzimy razem w domku:)

Cześć dziewczęta :) Ale produkujecie...ledwo można nadążyć:) Ja siedzę z Zuzką w domu bo jest chora:(...ale na szczęście to tylko przeziębienie! Mam opiekę jeszcze do poniedziałku więc sobie siedzimy razem w domku:)

dużo zdrówka dla Zuzi

A co to takiego ten snip???

Snip : Snajper Aukcyjny Allegro i eBay
to jest takie coś jakby snajper. Który na kilka sek (zależy jak ustawisz) przed zakończeniem aukcji za ciebie licytuje.

Ja tu z wami gadu gadu przed chwilą a młody kotu znowu podjadł:szok:

reklama
dobra, ja narazie uciekam, Bartek wstał 15 min temu i co prawda ładnie się bawi, ale idziemy dokończyć robienie jego obiadku ( kurczak w jabłuszkach ) ;-) ale pewnie niedługo będę ;-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry