edee24
Mama Alanka :-)
Witajcie;
mam dzisiaj bardzo marudne dziecko i na nic czasu. Więc tylko szybko zapytam.
Czy któraś z was ma płatny wychowawczy?
ja mam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie;

ja mam![]()
jak to się załatwia?
Kochana a może to coś z dyskiem? Niestety nasze słoneczka są coraz cięższe a to wcale nie służy naszym kręgosłupomWitam Was kochanePrzepraszam za moją ostatnio nieobecność, ale od piątku chodzę w pół zgięta, bo coś mi się stało z kręgosłupem:-( Nic nie mogę zrobić, nie wiem czy to od dźwigania, czy korzonki... Maści nie pomagają, nie mam pojęcia co to
a nawet nie mam kiedy iść do lekarza bo do południa S. w pracy
Przez trzy dni leżałam jak betka i nie mogłam nawet się podnieść, dzisiaj lepiej bo wstałam o własnych siłach i nawet idę
Najgorsze że mały daje mi popalić, a ja nie mogę ani go przenieść, ani podnieść, nic
Siedzi biedny całymi dniami ze mną na kanapie i tylko płacze:-( Teraz póki mam trochę więcej sił, choć nadal jak emerytka na pół zgięta do przodu, idę kąpu, póki zasnął...
Jutro mam nadzieję będzie lepiej i może uda mi się Was nadrobić;-)
Trzymam kciuki żeby przeszło jak najszybciej.Ja mam chyba jakiś wyjątkowy egzemplarz w domu bo on nawet jak jest chry to zaciska zęby i bierze się za robotę. Kiedyś dopiero baba na badaniach okresowych powiedziała mu że ma zapalenie ucha i wogóle się dziwiła jak on funkcjonuje bo wg niej z czymś takim to powinien tylko leżec a on brał proszki przeciwbólowe i pracował dalej.Pewnie, byc z dzieckiem jak się jest zdrowym i sprawnym to nic takiego, ale jak sie jest chorym i obolałym to tragedia. Niestety matka musia byc zawsze zdrowa, tatus jak tylko go rozkłada to jest wielce chory i musi leżec, a my nie mamy możliwości, bo mamy dzieci. pamiętam jak kiedyś lezałam z gorączką prawie 40 stopni, w domu byli tylko chłopcy i ja, ale mieli luz robili sobie co chcieli
ja mam bezłatny:-Witajcie;
szczesciaraja mam![]()

ja mam bezłatny:--(
szczesciara![]()

, pracodawca nie chciał mi przedłużyć umowy
, a tak te 400 zł to zawsze coś 
hmm
ja mam bezpłatny niby, ale chcę sobie załatwić płatny bo teoretycznie mi przysługuje i nie wiem czy uda mi się jakoś to zmienić.... ale obawiam się, że nie:-(

i zovbaczymy jak dlugo...