reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A my nadal nie grzejemy, bo u nas w mieszkaniu bardzo ciepło... my wręcz przeciwnie, wietrzymy cały wieczór bo za ciepło w pokoju, a w nocy też śpimy przy uchylonym oknie. Wczoraj wieczorem mieliśmy w pokoju 25 stopni. Teraz jest 24.
A w ogóle to dzień dobry, ja też właśnie zrobiłam sobie kawusię :tak:

Kochane, dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-D macie jakieś niespodzianki dla swoich facetów? ja nic jeszcze nie mam :zawstydzona/y: myślałam żeby zabrać dwóch moich chłopaków na jakąś kolacjykę czy coś... kurcze, sama nie wiem :sorry:

A my nadal nie grzejemy, bo u nas w mieszkaniu bardzo ciepło... my wręcz przeciwnie, wietrzymy cały wieczór bo za ciepło w pokoju, a w nocy też śpimy przy uchylonym oknie. Wczoraj wieczorem mieliśmy w pokoju 25 stopni. Teraz jest 24.

Kochane, dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-D macie jakieś niespodzianki dla swoich facetów? ja nic jeszcze nie mam :zawstydzona/y: myślałam żeby zabrać dwóch moich chłopaków na jakąś kolacjykę czy coś... kurcze, sama nie wiem :sorry:

O kurczeeee, zapomniałam:zawstydzona/y: I też nic nie mam:sorry:

nooooooooooooo:-D:-D:-D:-D tylko ciasta brakuje:-(:-(:-(
A ja mam, wczoraj wieczorem piekłam pleśniaczka z jabłakmi;-)

Bliźniaki jesteś ?

Mam pytanko bo ty tak na świezo po weselu. nie wiesz jak Twoja siostra kupowała napoje, tzn. jak przeliczała . 2 litry na głowę czy jak ?
jestem, jestem, juz Ci mówie
Siorka powiedziałą, ze kupili po 4 litry na osobę, czyli 400 litrów, ale 70 litrów im zostalo

Ja zrobiłam wczoraj moim chłopakom niespodziankę, kupiłam takiego torcika w kształcie serca z napisem dzień chłopaka, a dzisiaj mają full atrakcji w szkole, bo dziewczyny z klasy przygotowały prezenciki i jakieś konkursy, a dla męża zamówiłam kubek, tylko niew eim czy zdąży dojśc:rofl2::
KUBEK DLA SPECJALNEJ OSOBY-NISKA CENA!!! (752587773) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystkiego naj, naj dla naszych współsolenizantów: Martusi, Zosi i Krystianka, Dzieciaczki bądźcie zdrowe, śliczne i zawsze uśmiechnięte
100 latek kochani

moj nic nie dostanie:no::no::no:, bo juz dawno nie jest chłopakiem, a mężczyzną i tatusiem:-D:-D:-D:-D
A ja mam, wczoraj wieczorem piekłam pleśniaczka z jabłakmi;-)

jestem, jestem, juz Ci mówie
Siorka powiedziałą, ze kupili po 4 litry na osobę, czyli 400 litrów, ale 70 litrów im zostalo

Ja zrobiłam wczoraj moim chłopakom niespodziankę, kupiłam takiego torcika w kształcie serca z napisem dzień chłopaka, a dzisiaj mają full atrakcji w szkole, bo dziewczyny z klasy przygotowały prezenciki i jakieś konkursy, a dla męża zamówiłam kubek, tylko niew eim czy zdąży dojśc:rofl2::
KUBEK DLA SPECJALNEJ OSOBY-NISKA CENA!!! (752587773) - Aukcje internetowe Allegro
super prezencik

a tam wogole dziendoberek
u nas wszytsko to samo, dzieciaki broja, mamusie plotkuja, a ja jutro juz zaczynam prace od 18.00:tak::tak::tak:
milego dzionka kochane:tak::tak::tak:

Biźniaki, ale wszystkiego razem 4 litry, czy 4 litry soków i oprócz tego woda niegazowana i takie tam? :sorry:
Wszystkiego razem 4 litry, czyli cola, fanta, soki, woda

100 latek kochani
Dziekuję w imieniu Madzi
Powodzenia jutro w pracy, stresujesz sie?

świetne te kubeczki :tak::tak::tak::tak::tak:
Tez mi sie podobają, tylko za duży wybór i nie wiadomo na który sie zdecydowac, zamówiłam jeszcze 2 szt dla koleżanki, bo w sobotę ma ślub i chce isc do koscioła zobaczyc, wiec chociaz mały upominek zaniosę

Wszystkiego naj, naj dla naszych współsolenizantów: Martusi, Zosi i Krystianka, Dzieciaczki bądźcie zdrowe, śliczne i zawsze uśmiechnięte

i od nas buziaczki...oraz oczywiście dla wszystkich małych chłopaczków z okazji ich pierwszego dnia chłopaka:-D:-D:-D

nio u nas wlasnie w nocy rozpoczeli sezon grzewczy heheh :-D:-D:-Di tak jest milutko:-D:-D:-D:-D

zazdroszcze, mi brakuje ciepelka w lazience:-(:-(:-(:-(:-(

U nas dzisiaj piękne słoneczko ale 10stopni w cieniu brrrrrr, my niestety nie wychodzimy-dalej kurujemy sie, wiec pospacerujcie za nas:tak::tak::tak:my oczekujemy naszej spacerowki:shocked2::shocked2::shocked2:pojezdzimy po przedpokoju:-D:-D:-D

Fajne te kubeczki:tak:, ja nie mam nic dla naszego chlopaka, ale damy mu mega buziaczka;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry