reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey

Powiedzcie dziewczyny co było ciekawego w tych Rozmowach w Toku o tej antykoncepcji.

Spadam zaraz poczytac troszkę.

Miłej Nocki:-)

Dzień dobry :-)
Marzycielko to był odcinek głównie o młodych mama (takich 14,15,16 letnich :szok::szok::szok:) i tam wspominali też czy te "dzieci" rozmawiały wcześniej o tym z rodzicami jak się zabezpieczać przed ciążą :tak::tak:;-) żadnych specjalnych porad ;-)

Pierwsza !!!:-p:-D:-D

reklama
witajci mamusie,ledwo co udało mi się wejśc i mam nadzieje e wysle mi ta widomosc,laptop padl i jest w naprawia a ja pisze ze stacjonarnego ktory strasznie zamula i klawiatura ledwo zipie.takze przez kolejne 2-3tyg moze mnie nie byc albo tylko bede skrytoczytaczem,ale bede :D
pozdrowionka

Witam środowo.

Reniu, super że mamusia dotarła, cieszcie sie tymi wspólnymi chwilami.

Pyciolek, tęsknimy, ogarniaj sie i wpadaj nie opuszczaj nas.

Mamusia, fajnie masz z tymi goscmi, nie siedzisz sama, no i Karolinka ma fajną towarzyszkę

Kurcze, tak chciałam oglądac ten odcinek rozmów w toku, bo widziałam urywki,a le nie dało rady, bo zebranie:wściekła/y:.
Dostałam karteczkę na te warsztaty dla rodziców dzieci z problemami (dysleksja, dysgrafia) i na zebraniu było 8 osób, a karteczki dostało 100:szok:, tak rodzice interesują się problemami dzieci. Ja cieszę ze ktoś (nauczycielki) chcą pomóc, byc moze to nie dysleksja tylko nieumiejętnosc zastosowania reguł ortograficznych, zobaczymy, kupujemy specjalne cwiczenia i niech pracują nad tym

Dzień dobry :-)
Marzycielko to był odcinek głównie o młodych mama (takich 14,15,16 letnich :szok::szok::szok:) i tam wspominali też czy te "dzieci" rozmawiały wcześniej o tym z rodzicami jak się zabezpieczać przed ciążą :tak::tak:;-) żadnych specjalnych porad ;-)

Pierwsza !!!:-p:-D:-D
trzecia:szok::szok::szok:
pominełas najważniejsze że te osoby kompletnie byly nieprzygotowane na dziecko , jedna to bym udusiła własnorecznie dziecko płacze , pampers mokry i w kupie a ta sobie krzyżowki rozwiazuje albo kreskówki ogląda!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszła do koleżanki w odwiedziny z córeczką "zagadały sie" i wrociła rano a dziecko odparzona pupa:crazy::crazy::crazy: ech .......................

u nas pogoda ładniejsza niż wczoraj , deszcz nie pada więc na spacerek idziemy hehhee:-D:-D:-D:-D:-D

kochana dobry bedzie tez chyba we wtorek heheh o dziewczynach ktore yyyy nie sa pewne kto jest ojcem ich dziecka:-p:-p:-p:-p:-p
No to trzeba obejrzec, u nas w mieście była kiedys taka, co pozywała do sądu trzech kolegów po kolei bo sama nie wiedziała z którym jest, teraz wielka pani nauczycielka i doktorka złapała za męża, a dziecko podrzuciła matce i nawet nie wychowywała:no:

Ale jestem niewyspana, od 3 do 4 Madzia popłakiwała, wzięłam ją do siebie ale tak sie kręciła po całym łóżku, ze nie można było spac, wiec ją odłożyłam, budziła sie jeszcze kilka razy, na dodatek w nocy wypaliło sie drzewo (bo miał podłożyc na noc i zapomniał) i tak mnie wkurzał wentylator w piecu, bo wtedy się włącza, ze poszałm palic:rofl2:, jednym słowem nocka do dupy

reklama
Halo halo

U nas juz dzisiaj ładniejsza pogoda, ale nie chce mi się wychodzic na dwór :-(

No a ja jeszcze w pizamie siedze :eek:, musze się ubrac. Zaraz wrócę to kawkę sobie walniemy nie ? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry