Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaledwie godzina a sopdziewalam sie 3 przy takiej pogodzie zawiodlams sie

dozo zdroweczka zyczymy ja tez zawsze szybko lapie jakies przeziebianiaja mam ciacho
Ja znowu jestem przeziębiona, czuje sie masakrycznie.

Wychodze.
Pokopcie mnie w tyłek na szczescie.
Wieczorem wpadne powiedziec na czym oblalam![]()

Wiecie co, jak tak patrze na ten sypiący śnieżek to nie mogę się świąt doczekać, choinki, tego nastroju, nasze maluszki już w większości będa stawiały pierwsze kroczki:-) Będzie jakoś tak bardziej rodzinnie niż zazwyczajBo w tamtym roku mimo, że byliśmy już w 3 w domku, to jednak brakowało mi mamci, babci, siostry:-) A w tym roku będą wszyscy
![]()
Ja sobie też nie wyobrażam Patrycji i choinki w jednym pomieszczeniuPewnie choinka codziennie by lądowała na podłodze
Ale może przez te 2 miesiące coś się zmieni:-)
my wlasciwie u siebie na dole choinki ni bedziemy mieli bo niemamy miejsca
a u rodzicow u gory bedzie taka sredniej wielkosci postawiona na stoliko za ktory narazie maly sie nie bral ale jak bedzie tam choinka z kolorowymi ozdobami i swiatelkami to napewno moje dziecko nie przejdzie przy tym obojetne
nieeee ze mną , ale sprzątam. A mały mi pomagaHalooo, gdzie wywiał wszystkie mamusie ??
Kany też nie widziałam od rana, chyba
Sama tu jestem![]()

nieeee ze mną , ale sprzątam. A mały mi pomaga![]()

A u nas taka wichura, ze krzesła na balkonie mi poprzewracało.Aaaa to fajnie;-), ja mam chwilkę luzu bo Alanek śpinka. i u nas sypie coraz bardziej, juuupiiii![]()
dziekujemypodpinamy sie pod zyczonka od nas rowniez wszystkiego najlepszego![]()
wiesz zdecydowalismy nie robic sobie prezentow, a kupimy kamere ,czyli taki wspolny prezent na rocznicemamusiu co kupiłaś mężowi na rocznice?

, ale oczywiscie jakis romantyczny wieczorek sie szykuje

super pomysłdziekujemy
wiesz zdecydowalismy nie robic sobie prezentow, a kupimy kamere ,czyli taki wspolny prezent na rocznice, ale oczywiscie jakis romantyczny wieczorek sie szykuje
![]()
z kamerą no i z wieczorkiem ma się rozumieć też 
A u nas taka wichura, ze krzesła na balkonie mi poprzewracało.

dopiero jak Ci się będzie dach ruszał to wtedy zacznij panikować 

A edeee ma dzisiaj dobry humorek .... trala laEeee, to nie jest jeszcze tak zledopiero jak Ci się będzie dach ruszał to wtedy zacznij panikować
zima, zima, zima, pada,pada śnieg ...![]()