reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tym kobitkom ktore maja snieg zazdoszcze jak nie wiem co....poprosze o przesłanie kilku sniegowych chmurek na POMORZE...DOKŁADNIE NAD tCZEWIK OOOOOO :tak:

U nas tak wieje,ze o mało balkonów nie pourywa....serio masakra...ja jeszcze na tym ostatnim pietrze to w ógole tylko dach cały lata....masakra jakas....

Juz wysyłam troszkę śniegowych chmurek ale tylko troszkę gdyz jeszcze sie nie nacieszyłam śniegiem:sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D
Co do latającego dachu to ja już bym się zaczeła obawiać ,myślę że latający dach to juz coś więcej niż latające krzesła na balkonie Agaci:eek::eek::eek::eek::evil::evil::unsure::unsure:

Kana i ja też mogę Ci przesłać troszkę zimnego białego puchu :-p:-D:-D:-D:-D:-D, a wietrzyska nie zazdroszczę czytałam na necie co się robi w waszych okolicach :-(

witam,
ja jak zwykle z opóźnieniem,
no i ja znów taki wycisk sobie dziś dałam na siłce, że nie zdążyłam Cyprysiowej kopnąć na szczęście, ale za to życzę teraz połamania sprzęgła:tak::-D

zdrówka dla wszystkich solenizantów...

no i dla naszych gołąbeczków Natalki i Andrzeja kolejnych lat w szczęściu i miłości, no i udanego romantycznego wieczorka wam życzę kochani;-):tak::-D

a nastroje widzę zimowe świąteczne...to ja wam powiem, u nas dziś prawie 30stopni:szok::tak::tak::tak:słońce daje, a mama rozpacza, że tak pięknie u nas, a ona do zimowej Polski zaraz wraca:tak::-Dno a ja dziś w bluzie tylko na spacerku, takie ciepełko, zero wiaterku...

a jeśli o święta chodzi to też myślę co będzie z choinką, chyba trzeba będzie jakąś małą na wysoką półkę zmajtrować, bo dużą mamy...ale to bez sensu jak zaraz na podłogę runie:tak::-D

no a Wigilia będzie szczególna, w końcu wszyscy razem...i Wikusia 1 urodzinki:tak:, nasz Wigilijny skarbek.
W tamtym roku miała być nasza pierwsza wspólna małżeńska Wigilia, tylko we dwoje, no to w połowie robienia ryby po grecku wody odeszły:-D:-D:-Da przez cesarkę i problemy zdrowotne Wiktorka byliśmy w szpitalu aż do Sylwestra....no mama ndzieję, że nie będzie żadnej niespodzianki w tym roku:-D

idę robic spóźniona kawusię

pozdrowionka i buziaki dla wszystkich....

reklama
Męczaca, ale nie dał sie odgonić. Powiedział, że ksiądz mu mówił, że musi w noc poślubną skonsumować małżeństwo, bo będzie nieważne :-D

hehe, to samo u nas, nieważne, że 6lat razem, skonsumowanie musiało być:-D:tak:

Oblalam :-(
Jestem zla na siebie bo mialam fajna babke i jakby mnie stres nie zjadł to bym na 100% zdala:zawstydzona/y: Wjechalam na zly pas i przez to wymusilam pierszenstwo:zawstydzona/y:

aj to wszystko moja wina, za późno z życzeniami wyskoczyłam:-(

nie przejmuj się, następnym razem będzie lepiej

a ja się zapomniałam pochwalić, że nam 4 zębolek wylazł już....mamy w domu chomiczka:tak::-D:-D

Do góry