Agacia82
Mami :)
Męczaca, ale nie dał sie odgonić. Powiedział, że ksiądz mu mówił, że musi w noc poślubną skonsumować małżeństwo, bo będzie nieważne
zboczuch!!!!!!!!!!! lepiej powiedz jak tam noc poślubna!!!!!!!!!![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Męczaca, ale nie dał sie odgonić. Powiedział, że ksiądz mu mówił, że musi w noc poślubną skonsumować małżeństwo, bo będzie nieważne
zboczuch!!!!!!!!!!! lepiej powiedz jak tam noc poślubna!!!!!!!!!![]()

Tym kobitkom ktore maja snieg zazdoszcze jak nie wiem co....poprosze o przesłanie kilku sniegowych chmurek na POMORZE...DOKŁADNIE NAD tCZEWIK OOOOOO
U nas tak wieje,ze o mało balkonów nie pourywa....serio masakra...ja jeszcze na tym ostatnim pietrze to w ógole tylko dach cały lata....masakra jakas....

dziekujemyA dołączam się do życzen dla jubilatów i kochajacej sie pary, oblewającej rocznice slubu100 lat miłości:*

Męczaca, ale nie dał sie odgonić. Powiedział, że ksiądz mu mówił, że musi w noc poślubną skonsumować małżeństwo, bo będzie nieważne![]()

Męczaca, ale nie dał sie odgonić. Powiedział, że ksiądz mu mówił, że musi w noc poślubną skonsumować małżeństwo, bo będzie nieważne![]()

najważniejsze, że nabrało jednak tej "mocy" 

Oj prawde prawde ksiądz mówiłMęczaca, ale nie dał sie odgonić. Powiedział, że ksiądz mu mówił, że musi w noc poślubną skonsumować małżeństwo, bo będzie nieważne![]()

Wjechalam na zly pas i przez to wymusilam pierszenstwo
Oblalam :-(
Jestem zla na siebie bo mialam fajna babke i jakby mnie stres nie zjadł to bym na 100% zdalaWjechalam na zly pas i przez to wymusilam pierszenstwo
![]()

nie przejmuj się ;-);-)

słońce daje, a mama rozpacza, że tak pięknie u nas, a ona do zimowej Polski zaraz wraca
no a ja dziś w bluzie tylko na spacerku, takie ciepełko, zero wiaterku...

, nasz Wigilijny skarbek.

a przez cesarkę i problemy zdrowotne Wiktorka byliśmy w szpitalu aż do Sylwestra....no mama ndzieję, że nie będzie żadnej niespodzianki w tym roku

Oblalam :-(
Jestem zla na siebie bo mialam fajna babke i jakby mnie stres nie zjadł to bym na 100% zdalaWjechalam na zly pas i przez to wymusilam pierszenstwo
![]()