Agacia82
Mami :)
to chyba nie miNie no półdługie to już inna sprawaZresztą w krótkich też byłoby Ci ładnie, ładnemu we wszystkim ładnie
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to chyba nie miNie no półdługie to już inna sprawaZresztą w krótkich też byłoby Ci ładnie, ładnemu we wszystkim ładnie
![]()

. Po upieczeniu ciasta poszłam no dłuuugą kąpiel
a potem spytałam gdzie jest dla mnie herbatka i dlaczego tak nabałaganili. Mój ukochany przyznał że nie zdawał sobie sprawy ile energi i czasu pochłania taki bźdąc i już nie narzeka
. Mój meżuś też stwierdził , że się zmieniłam , że go zaniedbuję:-), więc wymyśliłam sobie dzień pieczenia ciasta a on zajmował się małym:-). Po dwóch godzinach stwierdził że mnie podziwia, że jakby miał cały dzień zajmować się małym to by sobie w łeb strzelił. Po upieczeniu ciasta poszłam no dłuuugą kąpiel
a potem spytałam gdzie jest dla mnie herbatka i dlaczego tak nabałaganili. Mój ukochany przyznał że nie zdawał sobie sprawy ile energi i czasu pochłania taki bźdąc i już nienarzeka
.

Szkoda, że tyle dziewczyn nie udziela sie już na forum:-( Rozumiem, ze nie kazda ma tyle czasu, zeby pisac kilka postow dziennie. Ale fajnie by bylo gdyby chociaz raz na jakis czas dziewczyny, ktore "od nas odeszly" wpadly i napisaly co u nich. Takze apel do tych, ktore nas podczytuja, ale nic nie pisza: "Skrobnijcie czasem jakiegos posta"![]()
, ale prawie codziennie was czytuję
Ja też muszę tak zrobić mojemu G i to ja Alan będzie miał zły dzień najlepiejWiyam mamuśki
100 lat dla ślicznej Karolci !!!
Mój meżuś też stwierdził , że się zmieniłam , że go zaniedbuję:-), więc wymyśliłam sobie dzień pieczenia ciasta a on zajmował się małym:-). Po dwóch godzinach stwierdził że mnie podziwia, że jakby miał cały dzień zajmować się małym to by sobie w łeb strzelił. Po upieczeniu ciasta poszłam no dłuuugą kąpiel
a potem spytałam gdzie jest dla mnie herbatka i dlaczego tak nabałaganili. Mój ukochany przyznał że nie zdawał sobie sprawy ile energi i czasu pochłania taki bźdąc i już nienarzeka
.
Pozdrowionka dla wszystkich

, niech ojciec widzi jak to jest, być mamą 24 h
a może wtedy zrozumie, że to nie tylko "przyjemność"
i relaxJa czasami coś wystukam, ale prawie codziennie was czytuję
![]()

wpadaj częściej (i piszą też oczywiście) ;-)
:-):-)ZAMAŁO !!!!!!!
wpadaj częściej (i piszą też oczywiście) ;-)
:-):-)
i chce z wami pisać
, więc muszę chować przed nim laptopa bo się straśnie ślini:-).A z jakiego powodu ten masaż ? (jeśli to nie tajne). Ja nie lubię masaży, w młodości masowano mi plecy , bo miałam zaciężkie piersi i mi mięśnie siadały:-(.Ja w środę wybieram się na masaż , który trwa 80min, plus dojazd tam i spowrotem, bo jadę do Chorzowasiostra mnie zabiera
![]()