mamusia2008
mamusia Karolinki
dziekujemyWiyam mamuśki
100 lat dla ślicznej Karolci !!!
Pozdrowionka dla wszystkich
super
że mężuś zrozumiał![]()

trzeba codziennie pisac, a nie tylko czytacJa czasami coś wystukam, ale prawie codziennie was czytuję
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekujemyWiyam mamuśki
100 lat dla ślicznej Karolci !!!
Pozdrowionka dla wszystkich
super
że mężuś zrozumiał![]()

trzeba codziennie pisac, a nie tylko czytacJa czasami coś wystukam, ale prawie codziennie was czytuję
![]()

A z jakiego powodu ten masaż ? (jeśli to nie tajne). Ja nie lubię masaży, w młodości masowano mi plecy , bo miałam zaciężkie piersi i mi mięśnie siadały:-(.

a to tai prezencik od siostry, tylko mam sobie wybrać jaki chcę: klasyczny, relaksacyjny, bańką chińską albo odchudzający.
idę na odchudzający ( brzuch, pośladki, uda ) 
dziekujemy spoznionej ciociSpóznione ale szczere
WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO Karolinko, dużo uśmiechu i radości na codzień życzy Ci ciocia Edyta z Alankiem

ja uwielbiam masażea to tai prezencik od siostry, tylko mam sobie wybrać jaki chcę: klasyczny, relaksacyjny, bańką chińską albo odchudzający.
I chyba wiadomo, na jaki się zdecydujęidę na odchudzający ( brzuch, pośladki, uda )
![]()

Koniecznie zdaj relację :-). Moja siorka(100kg/165cm) chodziła na odchudzające i sobie chwaliła , ale pani kazała jej mniej jeść i się zraziła![]()
a relację oczywiście że zdam 
tez chce isc na odchudzajacy, ale wstyd mi pokazac swoj brzuchoflakja uwielbiam masażea to tai prezencik od siostry, tylko mam sobie wybrać jaki chcę: klasyczny, relaksacyjny, bańką chińską albo odchudzający.
I chyba wiadomo, na jaki się zdecydujęidę na odchudzający ( brzuch, pośladki, uda )
![]()

tez chce isc na odchudzajacy, ale wstyd mi pokazac swoj brzuchoflak![]()
Właśnie wczoraj mówiłam Ani ( mojej siostrze ), że wstydzę się swojego ciała i ciężko będzie mi się tam rozebrać.Koniecznie zdaj relację :-). Moja siorka(100kg/165cm) chodziła na odchudzające i sobie chwaliła , ale pani kazała jej mniej jeść i się zraziła![]()

Rozbawilas mnie tym tekstem

Co ty myslisz ze one sie przejma Twoim brzuszkiem? One ogladaja na codzien 5 razy wieksze!!!!!tez chce isc na odchudzajacy, ale wstyd mi pokazac swoj brzuchoflak![]()
a czemu masz tyle oddac?Rozbawilas mnie tym tekstem
Co ty myslisz ze one sie przejma Twoim brzuszkiem? One ogladaja na codzien 5 razy wieksze!!!!!
A ja mam mega wielkiego dola, musze oddac Zusowi 1200zł, przeryczalam cale popoludnie:-(