reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięki kana ... magnez juz łykłam, pomidorów jem baardzo dużo :-D, bo lubię , a banany bleee ... oczywiście przed ciążą je uwielbiałam.

Może mi cos pomoze.

Dzisiaj mi się snił popcorn heheh :laugh2: i nie moge się doczekać aż sobie nie zrobię :rofl2:.

reklama
miałam straszne skurcze łydek, ale magnez je wyeliminował, natomiast cierpły mi ręce ale mam wrażenie że to wysokie ciśnienie było odpowiedzialne za dolegliwosci rąk:-)

Wy tak tutaj piszecie o tych imionkach, a ja ... pustka. Dla dzewczynki miałam wybrane imię Zuzia, a dla chłopca nie wiem :-(. Mój mąż chce Mateusz, ale ja nie jestem przekonana:no:

A mi wczoraj odbiło i stwierdziłam, ze jak będzie syn to chcę żeby był Karol. Po mamusi :-) No a dziewczynka ma być Michalina. Misiek trochę kręci nosem, ale mu powiedziałam, ze jak dziewczynka moze być od Michała - Michalina to chłopiec po mamusi Karolinie może być Karol.
Na początku wymyślilimy, ze jak będzie chłopak to po dziadkach będzie Tadeusz. Ale żadne zdrobnienie mi się nie podoba - Tadzio, Tadzik - no nie:baffled: A już tym bardziej jak bym nie daj boże musiała kiedyś krzyknąć na niego - no to jak? :confused:Tadek uspokój się??? No jakbym na własnego tatę krzyczała.
Tak sobie pomyślałam, ze jakby to było dłuzej od śmierci taty to by mi tak to nie raziło. Ale to dopiero 3 lata. :-(

czesc dziewczyny. Ja sie dzisiaj czuje fatalnie. Jest mi strasznie duszno, słabo, kreci mi sie w glowie... masakra!!

Myszqa zdecydowanie lepiej jest Karol!!! Wszystko byle nie Tadeusz (mój tesc)

Ja na szczescie skórczów łydek nie mam,choc w 1 ciazy czesto mialam i pewnie jescze bede miec a dretwienie rak i nog jest przez wode ktora zbiera sie organizmie i cos tam blokuje, pytalam lekarza.:tak:

zanim poczytam co u Was pędze z info że jestem po usg i mamy zdrową, duża i BARDZO ruchliwą dziewczynkę :-D czyli kobietki górą :-D

córcia zachwycona i cały czas chce zdj oglądać z usg i bardzo sie cieszy bo o braciszku nawet słyszeć nie chciała :-)

GRATULACJE!! Kolejna dziewuszka:-)

Ja w Polsce też mam Huske i też nie dawałam sobie rady ale byłam z nia na szkoleniu i teraz jest ok.
eniuf3.jpg

I takie podejście mi się podoba:tak:

Hello
Jestem z powrotem :-):-):-) i już wiem na 100% że będzie córcia!!!!!
powiedziałam lekarzowi,że nie zejdę z kozetki dopóki dobrze nie sprawdzi no i Oliwka tak sie ułożyła że pokazała pipunię w całej okazałości haha :-):-):-)
Cukier w normie wiec kolejny stres z głowy(zresztą glukoza była pyyychotka):-)

No supeeeeeeeeeer GRATULACJE!!:tak:

No no YOKA trudno Ci sie dziwić :-) ja już pozmywałam naczynia....teraz mykam zjesc sniadanko i poogladac sobie Beverly Hills...hahaha za jakąś godzinkę wracam:}

ha ha ja też ten serial codziennie oglądam:-D

Mi bardzo pomogła rada Marzycielki, żeby przy wyprostowanych nogach zginać palce.
A banany jem od dwóch dni, więc nie wiem czy działają;-)

Ja codziennie prostuję nogi i nic mnie nie boli:-) Wystarczy zagiąć paluchy.

A my juz po śniadanku i teraz nadrabiamy Was moje drogie:tak:
Gotuję również pomidorówkę z makaronikiem mniaaaam:-)

Witam.Ja dla dziewczynki miałam wybrane także Zuzia ale wiem że będzie synek no i mamy problem.Mój synek Kacper i mąż chcą Kubusia a ja myślę o Oliwierku.w moim otoczeniu nie ma tego imienia a Kubusiów jest sporo.Pradżcie prosze.:tak:

reklama
Zuza....u nas myślelismy z miskiem,ze bedzie chlopak to byłby Emil,albo własnie Kubus....no,ale jest dziewczynka to Marika,bo tak miało byc....a Oliwier tez jest ładne,ale u nas np moja kumpela ma tak nazwanego synka....kurcze mi chyba bardziej odpowiada Kubus :-)
Marzycielka....a ja myslałam,ze tylko ja mam jesce faze na ten film, ciesze sie, że nie jestem sama...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry