mamusia2008
mamusia Karolinki
i ja pije kawke, kupilam sobie taka przyprawe do kawy z knorra, mniam, pychaja sie chętnie z kimś napiję kawki, właśnie idę sobie zrobic

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i ja pije kawke, kupilam sobie taka przyprawe do kawy z knorra, mniam, pychaja sie chętnie z kimś napiję kawki, właśnie idę sobie zrobic

Słyszałam,że sex dobrze na to działa
Ale żeby nie było ja oczywiście nic o tym nie wiem....
Będzie około 3:00 w nocy:-)

Tygrys ja jestem spec od bólu głowy,ale co zrobić żeby nie bolała to nie wiemSłyszałam,że sex dobrze na to działa
Ale żeby nie było ja oczywiście nic o tym nie wiem....
A powiedzieć Wam coś???A powiem,bo pewnie ciekawość Was zżera![]()
Mój mężu już się pakuje,zaraz jedzie na lotnisko i ziuuuu do domkuBędzie około 3:00 w nocy:-)
jak do wieczora nie przestanie to trzeba będzie zafundować sobie i taka kurację ale teraz musi mi ibuprom wystarczyć
Zdała egzamin na prawo jazdy za 950. razem- Onet.pl - Wiadomości -05.11.2009
wiec cyprysiowa wszytsko jeszce przed toba:-)hihih, nie no zartuje zaliczysz na pewno nie za 950 razem:-)

Pokaż co to za wynalazek;-)i ja pije kawke, kupilam sobie taka przyprawe do kawy z knorra, mniam, pycha![]()
Jak on mógł tak Cie w bambuko zrobicAle mnie to moje dziecko wykiwało.Teraz muszę czekać aż Pańcio się obudzi łaskawie;-)

No ładnie i już masz nockę z głowy;-)A powiedzieć Wam coś???A powiem,bo pewnie ciekawość Was zżera![]()
Mój mężu już się pakuje,zaraz jedzie na lotnisko i ziuuuu do domkuBędzie około 3:00 w nocy:-)

najlepiej Musia jak wybierzesz kod pod suwaczkiem zaczynajacy sie na url.......Cześć wszystkim!
od godziny próbuję wstawić jakieś suwaczki . uwaga może teraz![]()

Gratulacje Pani Szeryfowo...no i z okazji rocznicy ślubu również!!!!!!Dziewczynki ja mam dzis wolne
Chcialam sie pochwalic ze MAMY TRZECIEGO ZĄBKA!!!! Prawą górną jedyneczke
Lece nadrabiac

:-)KASOWNIK JAK NICCyprysiowa gratulujemy ząbkaA moje dziecię to będzie fajnie wyglądać-dwie dolne jedynki i dwie górne dwójki
![]()
:-) Fajnie,.....juz, któraś u nas na bb miała kasownik to znaczy dzieciaczek miał lub ma.....u nas 4 na dole i poza tym pusto.....
Cyprysiowa Mari chodzi przy meblach tak od wrzesnia.....a teraz od paru dni chetnie za rączkę ,ale za jedna, za dwie siada na pupcie.....no i z tym kumaniem to fakt.....czasem patrze na nia i normalnie nadziwic sie nie moge....Ile dzieciaczkow juz łazikuje? Wiem ze Oliwka marzycielki i Lenka Sawki....
Lutek chyba niedlugo w koncu ruszy na wlasnych nogach. Od 8 miesiaca chodzi przy meblach a teraz zaczyna sie puszczac, juz zrobil pare kroczkow sam ale tylko jak go puszcze podstepem bo sam sie boi.
Poza tym niewiem czy tez zauwazylyscie ze dzieciaczki zrobily sie mega kumate teraz. Kurcze dopiero co lezaly sobie tylko i ryczaly a teraz juz takie rzeczy. Nie moge sie napatrzec na Lutka jak robi papa, pokazuje ile ma klopotów, wysyla buziaki, robi halo halo...![]()
Własnie mam z Mari tak....tez juz pare razy po łapce dostała delikatnie,ale stanowczo....tylko ,ze u niej to trzeba tak z 10 razy powtórzyc....Pewnie ze rozumieja. Mi Lutus zawsze ciagnie za kabel od komp. i dusi wszystkie klawisze, dzis 3 razy zlapalam go za reke i klapnelam w nia mowiac ostrym tonem ze nie wolno, maly sie poplakal a teraz siedzi u mnie na kolanach i pierwszy raz siedzi spokojnie, bez duszenia klawiszy itd

super wieści.....Z Filipkiem wszystko w jak najlepszym porządkubyliśmy na zdrowej stronie zważyć i zmierzyć
przy okazji zrobiliśmy zakupki na dzisiejszą kolacyjkę z mężem
teraz mały odsypia a ja z kolejną kawką was podglądam
![]()

nio własnie Mamusiu ja tez o niej myślałam,bo widziałam ostatnio w sklepie.....ale napis jak mozesz jak to działa to naczy czy jest lepszy aromat czy zmienia smak czy cio/???? z gpry dziekuje;*i ja pije kawke, kupilam sobie taka przyprawe do kawy z knorra, mniam, pycha![]()