• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa mnie wkurwia ich głupie podejście,bo oni najpierw gadaą,ze dziecko nie rozumie,a później jak jest duże i nie grzeczne to mówia,że takie jest,bo się takie urodziło:sorry2::wściekła/y: Co to za bzdury...

i skąd ja to znam?:confused::-p:sorry2:

Mój mężu już się pakuje,zaraz jedzie na lotnisko i ziuuuu do domku:tak: Będzie około 3:00 w nocy:-)

hehe....i będzie sex:-D:-D:-D:-D:-D
no co?sama ten temat zaczęłaś:-p:tak::-D

Zuzieńko mnóstwo uśmiechu i mega buziaczki z okazji Twojego święta!!!

i od nas też:tak: STO LAT! dla słodkiej synowej:tak:

a my mówimy dzień dobry:tak: i uciekamy, bo obiad w polu, a tata dziś wraca wcześniej z pracy....a jeszcze kawuśki nie piłam:sorry2:.....
gdzie ten czas mi uciekł?:confused:

miłego dzionka!

reklama
a my nie mamy najmniejszego dylematu:no:bo Wiki urodził się w Wigilię, i będziemy mieli podwójne święto...z tym, że będzie nietypowo, bo w Wigilię to ja torta jeszcze nie jadłam:-Dale będzie duuuży, bo planuję zrobić podwójny biszkopt, żeby był wysoki, będzie ładnie przybrany, kolorowy z owockami, tylko jeszcze nie wymyśliłam smaków i co będzie na nim napisane:sorry2:

a my nie mamy najmniejszego dylematu:no:bo Wiki urodził się w Wigilię, i będziemy mieli podwójne święto...z tym, że będzie nietypowo, bo w Wigilię to ja torta jeszcze nie jadłam:-Dale będzie duuuży, bo planuję zrobić podwójny biszkopt, żeby był wysoki, będzie ładnie przybrany, kolorowy z owockami, tylko jeszcze nie wymyśliłam smaków i co będzie na nim napisane:sorry2:
No to ambitne plany :tak:
Ja to chyba torta zamwię :blink:

a ja mam imieninki w grudniu takze tez sie na cos zalapie:tak: a torcik bedziemy mieli z bita śmietana i jagodami ale co nanim bedzie to nie mam pojecia bo chrzestna malego bedzie wybierala ozdoby na torcik;-)

reklama
No to ambitne plany :tak:
Ja to chyba torta zamwię :blink:

wiesz, jak ja bym była w PL, to może i bym się skusiła o zamówienie, bo w niektórych miejscach naprawde robią super, zamawiałam na swoja 18tkę, potem na nasze wesela, oba były przepyszne,
ale w UK to pojęcia nie mają, jak się piecze torty...słodkie, że masakra, wsadzą troche dżemu zamiast porządnego swojskiego kremu, a lukru tyle, że nawet największy łasuch bo się wykręcił od tej słodkości:tak:
więc wolę sama upiec, niż jeść taką druję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry