reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa mnie wkurwia ich głupie podejście,bo oni najpierw gadaą,ze dziecko nie rozumie,a później jak jest duże i nie grzeczne to mówia,że takie jest,bo się takie urodziło:sorry2::wściekła/y: Co to za bzdury...

i skąd ja to znam?:confused::-p:sorry2:

Mój mężu już się pakuje,zaraz jedzie na lotnisko i ziuuuu do domku:tak: Będzie około 3:00 w nocy:-)

hehe....i będzie sex:-D:-D:-D:-D:-D
no co?sama ten temat zaczęłaś:-p:tak::-D

Zuzieńko mnóstwo uśmiechu i mega buziaczki z okazji Twojego święta!!!

i od nas też:tak: STO LAT! dla słodkiej synowej:tak:

a my mówimy dzień dobry:tak: i uciekamy, bo obiad w polu, a tata dziś wraca wcześniej z pracy....a jeszcze kawuśki nie piłam:sorry2:.....
gdzie ten czas mi uciekł?:confused:

miłego dzionka!

reklama
a my nie mamy najmniejszego dylematu:no:bo Wiki urodził się w Wigilię, i będziemy mieli podwójne święto...z tym, że będzie nietypowo, bo w Wigilię to ja torta jeszcze nie jadłam:-Dale będzie duuuży, bo planuję zrobić podwójny biszkopt, żeby był wysoki, będzie ładnie przybrany, kolorowy z owockami, tylko jeszcze nie wymyśliłam smaków i co będzie na nim napisane:sorry2:

a my nie mamy najmniejszego dylematu:no:bo Wiki urodził się w Wigilię, i będziemy mieli podwójne święto...z tym, że będzie nietypowo, bo w Wigilię to ja torta jeszcze nie jadłam:-Dale będzie duuuży, bo planuję zrobić podwójny biszkopt, żeby był wysoki, będzie ładnie przybrany, kolorowy z owockami, tylko jeszcze nie wymyśliłam smaków i co będzie na nim napisane:sorry2:
No to ambitne plany :tak:
Ja to chyba torta zamwię :blink:

a ja mam imieninki w grudniu takze tez sie na cos zalapie:tak: a torcik bedziemy mieli z bita śmietana i jagodami ale co nanim bedzie to nie mam pojecia bo chrzestna malego bedzie wybierala ozdoby na torcik;-)

reklama
No to ambitne plany :tak:
Ja to chyba torta zamwię :blink:

wiesz, jak ja bym była w PL, to może i bym się skusiła o zamówienie, bo w niektórych miejscach naprawde robią super, zamawiałam na swoja 18tkę, potem na nasze wesela, oba były przepyszne,
ale w UK to pojęcia nie mają, jak się piecze torty...słodkie, że masakra, wsadzą troche dżemu zamiast porządnego swojskiego kremu, a lukru tyle, że nawet największy łasuch bo się wykręcił od tej słodkości:tak:
więc wolę sama upiec, niż jeść taką druję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry