tygrysek82
Fanka BB :)
Olcia torty bombowe, a widzials ceny takich tortow, bo u nas to za taki malutki z podobnymi chca 140zl....:-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olcia torty bombowe, a widzials ceny takich tortow, bo u nas to za taki malutki z podobnymi chca 140zl....:-(

Olcia i Tygrysku dzieki;-);-);-);-)
ale też super wyglądał 
A u nas 25 zł za kg, tez z owocami i bitą śmietaną i przepyszny.Ja trochę orientowalam sie to u nas cena kg tortu smietanowo-owocowego kosztuje ok.40zl...![]()

CUKIERNIA A. Cieślikowski - Torty, tort, ciasta, torty dla dzieci, torty weselne, tort weselny, torty urodzinowe, torty na zamówienie, ciastka, torty dla dziecka, torty dla dorosłych, ciasto, pączki, makowce, torty dziecięce, torty na wieczór panieńs
najlepszy ten na wieczor kawalerski
normalne usmialam sie do lez

jak wszystko bedzie ok to pojdziemy sobie w poniedzialek albo wtorek bo P ma urlop

macie racje nie ma co ryzykowac:-)Beciaczek no wiesz...Ty mnie normalnie zawstydzasz
A z tym pierdzieleniem głupot to skąd znasz?Ten męża rodzinka taka mądra???

nie no super, dlatego sobie żartuję, bo ja tez wariata dostaję, jak tyle męża nie widzę

...ale co tam popołudniu tez fajnie jest

więc nawet jak z cukierni zamiawiam to właśnie taki tradycyjny...a do tego ja strasznie nie cierpię lukru
bleee...więc takie co sa tak obficie oblane, to przez gardło by mi nie przeszlo
a takie z kremikiem sa pychotka...po za tym ja bym taki fajny, świeży chciała zrobić, co i Wiki będzie mógł zjeść, a takiemu to ja nie bardzo ufam, jeszcze zaszkodzi, albo cos