reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to ambitne plany :tak:
Ja to chyba torta zamwię :blink:
Dokładnie podpisuje sie pod tym....podziwiam za takie plany..... ja i pieczenie....hmmmmmmmmmmm jakos nie teges:p :-p i tez chyba zamówie....:tak:

Dostałam fajny przepis na jabłecznik z taka kruszonka jest super,bo sasiadka mi przyziosła do posmakowania,ale sama sie zabieram juz 3 miesiace......i nic....

My juz po spacerku i zakupkach małych......
Po 10 musze małej koniecznie kupic pajaca,bo z wszystkich wyrosła...:sorry2:

A jeszcze co do urodiznek to my mamy problem z głowki,bo wypadajaw niedziele i tez tak je zorganizujemy....:tak::tak::tak:

reklama
Co do torta to jeszcze nie wiem, gdy wyjdzie mi na urodzinki męża to moze i postaram sie zrobic dla Filipka ale jak nie wyjdzie to przeprosze cukiernię:-D a dzis mam stanie przy garach ufffffffffffff:eek:

Ja wczoraj mialam rocznice slubu, malzonek zrobil super kolacyjke a pozniej...hmmm wiadomo - fajnie bylo :-D

Ile dzieciaczkow juz łazikuje? Wiem ze Oliwka marzycielki i Lenka Sawki....
Lutek chyba niedlugo w koncu ruszy na wlasnych nogach. Od 8 miesiaca chodzi przy meblach a teraz zaczyna sie puszczac, juz zrobil pare kroczkow sam ale tylko jak go puszcze podstepem bo sam sie boi.

gratulujemy ząbeczka :tak:
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :tak:

co do chodzenia to Bartek chodzi przy ścianach, meblach... no i czasami próbuje się puszczać ale zrobi 2-3 kroczki i bam na pupę ;-)

Hmm spacer jednak będzie później,bo Fabian właśnie zasnął.On to jest udany...Wczoraj siedzieliśmy cały dzień w domu i usnął dopiero o 16:00 na 40 minut.A teraz ja się już uszykowałam,a on sobie śpi...I pewnie wstanie za 2 godziny...

my dziś poszliśmy na spacerek po 13 , czyli w godzinach spania Bartka, a że moje dziecko w wózku spać nie będzie, to po pół godzinie wracaliśmy już do domku bo zaczynał marudzić. Teraz jeszcze śpi.

Witajcie u nas nocka beeeeeeeeee

Jula nie chce jeśc wieczorem i przez to budzi sie na mleczko w nocy, dzisiaj o 1 wsunęła butle i spała do 5, a kiedys spała do 5-6 bez butli w trakcie nocy...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(:-(

poza tym jakis katar chyba nam zaczyna sie, a dzisiaj dzień basenowy i nie wiem co mam robić czy iść czy nie??jak myslicie...zapuścilam jej kropelki, ale w nosku na razie nic nie ma słysze tylko gdzies gleboko ze cos zaczyna sie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:znowu do cholery

jeśli chodzi o jedzonko to Bartek zaczyna jeść w nocy jak mu idą ząbki, bo normalnie w nocy też nie je...

co do basenu to sama nie wiem co Ci doradzić...:sorry2: ja bym chyba jednak nie ryzykowała...

no ja tez
bo ja mam urodziny tak jak twoja Juleczka, a Karolinka 15, wiec musimy zlaczyc, a tatus musi juz kaske zbierac, bo grudzien bedzie mial owocny:-D:-D:-D:-D

u nas to ja mam przewalone, bo mężowy też z grudnia ;-)

a ja dzisiaj zauważyłam że poza prawą jedyneczką, idzie też lewa górna dwójka, teraz już wiem skąd te marudzenie :-p

Jeśli chodzi o tort to ja na bank zamawiam, w cukierniach są teraz tak fajne do wyboru..
na przykład przed chwilą znalezione w necie:

Zobacz załącznik 178200 tort2.jpg tort3.jpg tort4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry