Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusia ale jaka wytrwała i ambitna ta babeczka.Za te pieniądze to już dawno mogła sobie kupić prawko![]()

a co do sexu, to zawsze mi pomaga jak mam mega bol glowyMariusz czytał w Tunezji jakąś gazetę i tam były statystyki dla czego kobiety uprawiają sex.Najwięcej procent dla tego,że boli je głowa,z nudów,z innych powodów,a chyba tylko około 15 procent uprawia sex z miłości.Ciekawe kto brał udział w tej ankiecie![]()

sorki to z kamis anie z knorrPokaż co to za wynalazek;-)

dla mnie kawa jest smaczniejsza, lepszy aromatnio własnie Mamusiu ja tez o niej myślałam,bo widziałam ostatnio w sklepie.....ale napis jak mozesz jak to działa to naczy czy jest lepszy aromat czy zmienia smak czy cio/???? z gpry dziekuje;*

pomocy - bardzo chcę wam coś wkleić i mi łyso:-(
I ja się witamz kawką
zaraz pędzę z Filipkiem do lekarza będę później!!!!
![]()
Dziewczynki ja mam dzis wolne
Chcialam sie pochwalic ze MAMY TRZECIEGO ZĄBKA!!!! Prawą górną jedyneczke
Lece nadrabiac
U nas piękne słoneczko także ubieramy się powoli i lecimy spacerować![]()

sorki to z kamis anie z knorr
prosze
www.kamis.pl - Przyprawa do kawy i deserów
dla mnie kawa jest smaczniejsza, lepszy aromat

Aniu kurcze u nas to ja najpierw tumacze to zrozumiałe.....i tez mimo wszystko stram się nawet po tych łapkach tak ostrznie nie przesadzajac z ilościa......
U nas najwięszky problem z Mari jest taki,ze ona dostkonale wie,ze źle robi.... i u nas jest tak:
Jak sie ze złosci czy po prostu sama z siebie czasem podchodzi chce buzi dostanie buzi,a ja dostane w buzie....nio to mówie jej ,ze nie wolno,pokazuje jej,ze to mamusie boli, robie smutna minke.....i ona sie przytula robi tuli tuli, ajka wiec wie o co chodzi .....a za 10 minut robi to samo......i szczerze juz nie bardoz wiem jak to rozwiazac......![]()

Wszystkiego najsłodszego dla naszej najmłodszej solenizantki Zosieńki:*
Uściski dla bąbla:*

:-

znowu do choleryMy tez robimy 28 listopadanam przypada roczek we wtorek wiec wyprawiamy w sobote 28.11![]()

Zdrówkahey
Kurcze cos mnie bierze od wczoraj.
Czuje się fatalnie.
Teraz muszę wytrzymac do 16 jak przyjedzie M. i kładie się do łóżka.
Mam nadzieje, że dam rade:-(
Wszystkiego najlepszego dla naszego najmłodszego szkrabka Zuzieńki.
... bosheee ja to mam pecha.ja bym uwazala, bo wiesz teraz o ta cholerna grypa chodzi, wiec nigdy niewiadomo co ten katar moze przyniescWitajcie u nas nocka beeeeeeeeee
Jula nie chce jeśc wieczorem i przez to budzi sie na mleczko w nocy, dzisiaj o 1 wsunęła butle i spała do 5, a kiedys spała do 5-6 bez butli w trakcie nocy...:-
-
-
-
-(
poza tym jakis katar chyba nam zaczyna sie, a dzisiaj dzień basenowy i nie wiem co mam robić czy iść czy nie??jak myslicie...zapuścilam jej kropelki, ale w nocku na razie nic nie ma słysze tylko gdzies gleboko ze cos zaczyna sieznowu do cholery