beciaczek
mama Wiktorka
Mamusia, super te torty, ale cena też kosmiczna
a no właśnie, i taki domowy wychodzi zdecydowanie taniej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusia, super te torty, ale cena też kosmiczna

Fifi śpi a ja nalałam sobie do wanny duzioooooooo wodyyyyy z pianą i się wypluskałam w takiej gorącej

REWELCYJNE!!!!!!!!!!!!!!!Jeśli chodzi o tort to ja na bank zamawiam, w cukierniach są teraz tak fajne do wyboru..
na przykład przed chwilą znalezione w necie:
Zobacz załącznik 178200 Zobacz załącznik 178201 Zobacz załącznik 178202 Zobacz załącznik 178203
nio u nas wychodzi za kg 35zł.......to jeszcze nie taka tragedia...Ja trochę orientowalam sie to u nas cena kg tortu smietanowo-owocowego kosztuje ok.40zl...![]()

ja i tak Cie KOCHAM:*:*:*
Beciaczku NIE ZŁOSC SIE NA MNIE,bo wiem,ze troszku jestesja i tak Cie KOCHAM:*:*:*
![]()

a czemu mam się złościć?

kurcze, no mam nadzieję że pomimo wszystko paczka dojdzie, w sumie to nie wiem czemu ma konto zawieszone, bo brak negatywów, no a w jednym pozytywnym komentarzu miał napisane że towar ok tylko paczka szła długo... mam nadzieję że i w moim przypadku tak będzie 
mi sie jeszcze nie zdarzylo zeby mi czegos nie przyslali
w samochodzie juz mi przysypial ale robilam wszystko zeby nie zasnal rozebralam go wykapalam no dupka nici ze spania
ollcia mam nadzieje ze dojdzie ta paczkami sie jeszcze nie zdarzylo zeby mi czegos nie przyslali
![]()
całe szczęście że było taniutkie, no ale sam fakt 

jestem godna jak wilk nawet do kuchni nie moge isc bo jest ryk i musialam ie poratowac ciastkami bo jak jestem glodna to jestem nerwowa zawsze w takich sytuacjach oddaje malego mezowi bo ielubie siebie takiej o byle co krzycze na malego
ale niestety Piotr siedzi w pracy