reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jeśli chodzi o tort to ja na bank zamawiam, w cukierniach są teraz tak fajne do wyboru..
na przykład przed chwilą znalezione w necie:

Zobacz załącznik 178200 Zobacz załącznik 178201 Zobacz załącznik 178202 Zobacz załącznik 178203
REWELCYJNE!!!!!!!!!!!!!!!
Ja trochę orientowalam sie to u nas cena kg tortu smietanowo-owocowego kosztuje ok.40zl...:tak:
nio u nas wychodzi za kg 35zł.......to jeszcze nie taka tragedia...

Tygrysku dobrze Ci cio??????hahaah :tak::-p

A ja uciekam do kumpeli na kawusie.....młoda spi, tatus tez sie jeszcze kulnie......

do później....:*

Beciaczku NIE ZŁOSC SIE NA MNIE,bo wiem,ze troszku jestes :sorry: ja i tak Cie KOCHAM:*:*:*

83.jpg

Wiecie co :wściekła/y::eek:
Wygrałam 2 tygodnie temu aukcję na allegro - ubranka dziecięce ( nowe, firmówki, dosyć tanio się udało ). Pieniążki od razu przelałam, no i dzisiaj sobie przypomniałam że paczka już powinna dojść... dzwonię do sprzedawcy ale nie odbiera, więc myślę sobie - napiszę maila. Zawsze piszę przez allegro żeby mieć potwierdzenie że wysłałam. No i klikam Wyślij, a tam mi pokazuje że allegrowicz ma zawieszone konto :no::wściekła/y: kurcze, no mam nadzieję że pomimo wszystko paczka dojdzie, w sumie to nie wiem czemu ma konto zawieszone, bo brak negatywów, no a w jednym pozytywnym komentarzu miał napisane że towar ok tylko paczka szła długo... mam nadzieję że i w moim przypadku tak będzie :dry:

ollcia mam nadzieje ze dojdzie ta paczka :tak: mi sie jeszcze nie zdarzylo zeby mi czegos nie przyslali:tak:

a moje dziecko powinno juz dawno spac ale nieety dzis ma inne plany :wściekła/y: w samochodzie juz mi przysypial ale robilam wszystko zeby nie zasnal rozebralam go wykapalam no dupka nici ze spania:confused2:

hey wieczornie

Jakoś dałam dzisiaj rade.
Jeszcze czuje się jak połamana i jestem słaba ale dam rade bo zawsze dawałam:-)

A wogóle to chciałam już z czystym sumieniem napisać , że Oliwia CHODZI!!!:-):-):-):-)
Cały dzień dzisiaj o własnych siłach przechodziła.
Stara się wogóle nie raczkować tylko cały czas chodzi.

Lecę Was podczytać . Buźka:-)

reklama
ja siedze i sie ciastkami obrzeram:dry: jestem godna jak wilk nawet do kuchni nie moge isc bo jest ryk i musialam ie poratowac ciastkami bo jak jestem glodna to jestem nerwowa zawsze w takich sytuacjach oddaje malego mezowi bo ielubie siebie takiej o byle co krzycze na malego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale niestety Piotr siedzi w pracy:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry