jak bylam mlodsza to sie zawsze dziwilam jak aktorka ktora w jednym serialu zginela w jednym serialu moze grac w drugim skoro juz jej na swiecie nie ma![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak bylam mlodsza to sie zawsze dziwilam jak aktorka ktora w jednym serialu zginela w jednym serialu moze grac w drugim skoro juz jej na swiecie nie ma![]()

wczoraj Olek wraca z pracy i pyta co tam, a ja mu że Maja jest w ciąży 
a on tego nawet nie ogląda
hahahhajj, daj spokój, ja to w ogóle głupia jestemwczoraj Olek wraca z pracy i pyta co tam, a ja mu że Maja jest w ciąży
a on tego nawet nie ogląda
hahahh
ale dopiero w ciąży zaczęłam oglądać na wspolnej

kiedys nawet tasiemce brazylijskie ogladalam
ale mi przeszlo 
Od kilku dni mis wziol dodatkowa fuche i wraca kolo 24 a na rano do swojej pracki i wszystko na mojej glowie praca,, dom dwoje dzieci 
Nie mam czasu na nic :/// Super te torty co pokazywalyscie, ale nie wiem jak te w Pl ale jak tu kiedys kupowalam taki pilkarski na przyjzd mojego brata i jeden z kubusiem puchatkiem na malego chrzciny jao taki dodatkow to wygladaly slicznie ale nie jadalne

Nie mozna powiedziec, ze byly niesmaczne, wcale nie dalo sie ichzjesc, byly w srodku tylko te spody od tortow przelozone odrobina jakiejs marmolady a to wszystko udekrowane tona takiego sztucznego lukru jak plastelina, ale do zdjecia fajne 

Ja ogladam, tez mi go zal, akurat teraz, jak sie im zaczelo ukladacsuper
Kto ogląda Na Wspólnej?? Żal mi biednego Igora :-(
A co Wy zrobilybyscie na miejscu Mai? Bo ja nie wiem
trudna decyzjaMoja babcia była jeszcze lepsza, jak była mała to rozkręciła całe radio, bo powiedzieli że gra jakaś tam kapela, a ona chciała sprawdzić jak oni wszyscy sie tam zmieścilijak bylam mlodsza to sie zawsze dziwilam jak aktorka ktora w jednym serialu zginela w jednym serialu moze grac w drugim skoro juz jej na swiecie nie ma![]()

, ale wpierdziel dostała
Bardzo trudna decyzja, ale zostałabym z Igorem, przeciez nie kocha Tadeusza i co będzie z nim tylko dla dziecka:-(, długo tak sie nie daJa ogladam, tez mi go zal, akurat teraz, jak sie im zaczelo ukladacA co Wy zrobilybyscie na miejscu Mai? Bo ja nie wiem
trudna decyzja

a igor chce z nia byc mimo wszystko?
:-)
KASOWNIK JAK NIC:-) Fajnie,.....juz, któraś u nas na bb miała kasownik to znaczy dzieciaczek miał lub ma.....u nas 4 na dole i poza tym pusto.....
![]()

Jeśli chodzi o tort to ja na bank zamawiam, w cukierniach są teraz tak fajne do wyboru..
na przykład przed chwilą znalezione w necie:
Zobacz załącznik 178200 Zobacz załącznik 178201 Zobacz załącznik 178202 Zobacz załącznik 178203
hey wieczornie
Jakoś dałam dzisiaj rade.
Jeszcze czuje się jak połamana i jestem słaba ale dam rade bo zawsze dawałam:-)
A wogóle to chciałam już z czystym sumieniem napisać , że Oliwia CHODZI!!!:-):-):-):-)
Cały dzień dzisiaj o własnych siłach przechodziła.
Stara się wogóle nie raczkować tylko cały czas chodzi.
Lecę Was podczytać . Buźka:-)