reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jak bylam mlodsza to sie zawsze dziwilam jak aktorka ktora w jednym serialu zginela w jednym serialu moze grac w drugim skoro juz jej na swiecie nie ma:-D:-D

ajj, daj spokój, ja to w ogóle głupia jestem :zawstydzona/y: wczoraj Olek wraca z pracy i pyta co tam, a ja mu że Maja jest w ciąży :-D:sorry2: a on tego nawet nie ogląda :sorry2: hahahh

ale dopiero w ciąży zaczęłam oglądać na wspolnej

Dziendobry dziewczynki :)))
Przedewszystkim buziaczki dla solenizantow i gratulacje dla Oliwki :))))))) Zdrowka dla Juleczki i wiecej nie pamietam co mialam napisac bo padam na twarz:zawstydzona/y: Od kilku dni mis wziol dodatkowa fuche i wraca kolo 24 a na rano do swojej pracki i wszystko na mojej glowie praca,, dom dwoje dzieci :-D:-D Nie mam czasu na nic :/// Super te torty co pokazywalyscie, ale nie wiem jak te w Pl ale jak tu kiedys kupowalam taki pilkarski na przyjzd mojego brata i jeden z kubusiem puchatkiem na malego chrzciny jao taki dodatkow to wygladaly slicznie ale nie jadalne:no::no::no: Nie mozna powiedziec, ze byly niesmaczne, wcale nie dalo sie ichzjesc, byly w srodku tylko te spody od tortow przelozone odrobina jakiejs marmolady a to wszystko udekrowane tona takiego sztucznego lukru jak plastelina, ale do zdjecia fajne :-D:-D

super :tak::tak::tak:

Kto ogląda Na Wspólnej?? Żal mi biednego Igora :-(
Ja ogladam, tez mi go zal, akurat teraz, jak sie im zaczelo ukladac:sorry2: A co Wy zrobilybyscie na miejscu Mai? Bo ja nie wiem:no: trudna decyzja

jak bylam mlodsza to sie zawsze dziwilam jak aktorka ktora w jednym serialu zginela w jednym serialu moze grac w drugim skoro juz jej na swiecie nie ma:-D:-D
Moja babcia była jeszcze lepsza, jak była mała to rozkręciła całe radio, bo powiedzieli że gra jakaś tam kapela, a ona chciała sprawdzić jak oni wszyscy sie tam zmieścili:-D:-D:-D, ale wpierdziel dostała:-D

Ja ogladam, tez mi go zal, akurat teraz, jak sie im zaczelo ukladac:sorry2: A co Wy zrobilybyscie na miejscu Mai? Bo ja nie wiem:no: trudna decyzja
Bardzo trudna decyzja, ale zostałabym z Igorem, przeciez nie kocha Tadeusza i co będzie z nim tylko dla dziecka:-(, długo tak sie nie da

OLIWCIU, gratulacje dla Ciebie

Kokusia, super, ze akcja z allegro zakonczyła sie jednak pozytywnie dla Was, tylko pewnie trochę nerwów to kosztowało.

Ollcia, trzymam kcuki, zeby paczka doszła jak najszybciej. Może gościa zawiesili, bo nie zapłacił prowizji:sorry:

witam:tak:

sama niewiem co bym zrobila na miejscu mai ale tak jeszcze wczoraj o tym myslalam ze moze ona zaszla jeszcze przed ich rozstaniem czy to dluzej trwalo:sorry2: a igor chce z nia byc mimo wszystko?

widze ze jednak bym sie nie doczekala Agaci ,mam nadzieje ze wszystko oki:tak:
Wszystkiego najlepszego dla Natalki z okazji urodzinek przedewszystkim zeby dzieciaczki Ci nie dawaly zabardzo w kosc ten wiekszy i ten mniejszy:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.

Spóźnione życzenia dla najmłodszej solenizantki wczorajszej-Zuzieńki-wszystkiego naj naj naj maluszku.

I oczywiście dla dzisiejszych solenizantek-Vikusi i Zuzi-rośnijcie zdrowo dziewczynki.

A dla natalki dużo dużo zdrówka i mało dolegliwości ziążowych :-)

:-)

KASOWNIK JAK NIC :-D:-) Fajnie,.....juz, któraś u nas na bb miała kasownik to znaczy dzieciaczek miał lub ma.....u nas 4 na dole i poza tym pusto.....:sorry2:

No mój Olus tak miał...Wyglądał cudnie :-D

Jeśli chodzi o tort to ja na bank zamawiam, w cukierniach są teraz tak fajne do wyboru..
na przykład przed chwilą znalezione w necie:

Zobacz załącznik 178200 Zobacz załącznik 178201 Zobacz załącznik 178202 Zobacz załącznik 178203

Olu, dziewczyny maja rację-ceny tych tortów są powalajace...

hey wieczornie

Jakoś dałam dzisiaj rade.
Jeszcze czuje się jak połamana i jestem słaba ale dam rade bo zawsze dawałam:-)

A wogóle to chciałam już z czystym sumieniem napisać , że Oliwia CHODZI!!!:-):-):-):-)
Cały dzień dzisiaj o własnych siłach przechodziła.
Stara się wogóle nie raczkować tylko cały czas chodzi.

Lecę Was podczytać . Buźka:-)

Gratulacje dla Oliwci-w końcu to już duża panna :-)

reklama
Witajcie

Nie wiem czy tutaj mogę pisać, ale co tam napisze najwyżej Cyprysiowa mnie upomni :zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy u tej pani doktor, powiedziała że mały jest taki drobny po mnie i po mężu, jest na 3 centylu we wzroscie i wadze czyli jest miarowy. Nie ma powiększonej wątroby, brzuszek ma ładny ( czyli nie jest twardy i wysadzony, co jest powodem złego przyswajania pokarmu|) Obserwowała go i powiedziała ze tak ruchliwe dziecko nie ma szans być grubsze. Narazie mamy poczekać i podawać jeden posiłek z SINLAC, podobno jest tuczące, za miesiąc przyjść do kontroli i jak bedzie waga stała albo spadała to zrobi USG brzuszka.

Przed samym wyjazdem do pani doktor mały dostał 38,8 goraczki ( z odjęciem 38,3). Zbadała go i nie ma zaczerwienionego gardła, czysto na oskrzelach, zadnego kataru, kaszlu nic tylko temperatura. Kazała zbijac i powiedziała ze to moze byc na ząbek, ale nie jest wykluczone ze coś się jeszcze rozwinie, jakaś infekcja.
Dzisiaj Mati tez ma gorączkę, juz mu zbiłam, nie ma kataru :confused:
Kazała podawać tran taki dla dzieci cytrynowy Mollerc i jak bede podawac go to juz odtawic wit D3 i cebion. Przepisałą również BioGaia - probiotyczne krople dla dzieci- suplement diety.

No i to chyba na tyle.
Jutro mojej siostry syn ma osiemnastkę i nie wiem co mam teraz zrobic, czy jechac z małym czy nie ?

Dagulla bardzo dziękuję za pamieć i troskę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry