reklama

Grudniowe mamusie 2008

I teraz trochę zaległości to co zdążyłam nadrobic i nie zapomniałam jeszcze :eek:

Oliwko gratulację ogromne dla Ciebie !!!!

Sto latek dla Vikusi i Zuzienki !!!!!

No i Natalka duuuuużo miłości :tak: i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :tak:

reklama
Agaciu to dobrze ze poszliscie do tej pani doktor mysle ze jestes juz spokojniejsza o ta wage:tak: co do goraczki to moze faktycznie na zabek albo trzydniowka bo Mati chyba nieprzechodzil prawda:sorry2: co do osiemnastki to niewiem moze do jutra juz maly nie bedzie mial goraczki :tak:

Agaciu to dobrze ze poszliscie do tej pani doktor mysle ze jestes juz spokojniejsza o ta wage:tak: co do goraczki to moze faktycznie na zabek albo trzydniowka bo Mati chyba nieprzechodzil prawda:sorry2: co do osiemnastki to niewiem moze do jutra juz maly nie bedzie mial goraczki :tak:
No własnie jeszcze nie miał trzydiówki :zawstydzona/y:.

Trochę mnie uspokoiła i chyba nie mam powodu jej nie ufac. Jest ordynatorem szpitala dzieciecego to chyba jest dobrym fachowcem :dry:, juz sama nie wiem co mam myslec.

ale sie dzis zamotalam :-D szukam rano dzisiejszych solenizantow i nikogo niewidze wchodze a tu zyczenia spawdzam jeszcze raz no nie ma mysle sobie Patrycja sie pomylila a Agacia spisala od Patrycji ale szuakam jeszcze raz no i sa a ja zamiast na date porodu patrzalam na date wg om:-D:-D ale juz sie poprawiam

Wszystkiego najlepszego dla Vikusi i Zuzi rośnijcie zdrowo aniołki:tak:

No własnie jeszcze nie miał trzydiówki :zawstydzona/y:.

Trochę mnie uspokoiła i chyba nie mam powodu jej nie ufac. Jest ordynatorem szpitala dzieciecego to chyba jest dobrym fachowcem :dry:, juz sama nie wiem co mam myslec.

no wiesz co lekarz to inna opinia zreszta przekonalysmy sie o tym nie raz a masz jeszcze swoja ksiazeczke zdrowia i Krzysztofa zobacz jak wy przybieraliscie na wadze a pozatym moze faktycznie po tej kaszce przybierze na wadze:tak:

Spóźnione życzenia dla najmłodszej solenizantki wczorajszej-Zuzieńki-wszystkiego naj naj naj maluszku.

I oczywiście dla dzisiejszych solenizantek-Vikusi i Zuzi-rośnijcie zdrowo dziewczynki.

A dla natalki dużo dużo zdrówka i mało dolegliwości ziążowych :-)

.
i my życzymy wszystkim 100 latek

Agaciu, ja uwazam ze ta doktorka ma racje, juz kiedys pisalam, ze moja miala ten sam problem ale jeszcze w szpitalu zamiast przybierac, to schudla prawie 500gr jeszcze w szpitalu i tez miala robione multum badan, ktore tez nic nie wykazaly, wiec jest zdrowa,ja nawet kupilam za 300zl wage i wazylam ja raz w tygodniu i przybierala zawsze cos, wiec doktorka mowila ze taka jej natura, ja tam sie nie przejmuje lepiej niech bedzie drobniutka niz taka gruba jak jej mama
wiec nie martw sie kochana:tak::tak::tak:

i my życzymy wszystkim 100 latek

Agaciu, ja uwazam ze ta doktorka ma racje, juz kiedys pisalam, ze moja miala ten sam problem ale jeszcze w szpitalu zamiast przybierac, to schudla prawie 500gr jeszcze w szpitalu i tez miala robione multum badan, ktore tez nic nie wykazaly, wiec jest zdrowa,ja nawet kupilam za 300zl wage i wazylam ja raz w tygodniu i przybierala zawsze cos, wiec doktorka mowila ze taka jej natura, ja tam sie nie przejmuje lepiej niech bedzie drobniutka niz taka gruba jak jej mama
wiec nie martw sie kochana:tak::tak::tak:

My sie dolaczamy,i do zyczonek i do tej jakze madrej wypowiedzi na temat opinii pani doktor;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry