Agacia82
Mami :)
powodzeniazaraz idę do dentysty![]()
no ja tez byłam wczoraj i myslałam ,ze juz nie wstane z fotela, wiertło jej sie paliło w rękach a mi całe zycie przed oczami wirowałowidze ze dentysta na topiepowodzenia ollcia ja ide jeszcze za tydzien i mam spokoj a wczoraj to myslalamze wyjde z siebie
![]()
. cały dzien mnie jeszcze bolał ząb.No ja co ide to cos nowego wynajduje na pewno jeszcze 2 dziurki są, ale juz takie malusie , i dwie plomby do wymiany

o ho ho ....Heeeeeloł:-)
Dzień dobry:-) Choć taki hmm...zmęczony
Wpadam dać Wam znać,ze żyję,żeby nie było
Mężu wrócił do domku o 2:30Fabian z wrażenia do 3:30 nie spał i nawet siedział z tatą w łazience jak się kąpał;-) A my nie spaliśmy do 5:30
A o 7:00 pobudka
Mariusz sobie dospał i pojechał teraz zmienić opony.A Fabian tak za nim płacze:-( Bidulek...Po obiadku jedziemy na zakupki,po zaproszenia na urodzinki
Po buciki zimowe dla małego i takie pierdołki
Taaak się ciesze,ze jesteśmy w komplecie:-) A i dostałam śliczne perfumki,a Fabian skrzeczącą małpę,której się boi![]()
mąz w domu, zona zmęczona 
Miłych zakupów

powodzenia ollcia ja ide jeszcze za tydzien i mam spokoj a wczoraj to myslalamze wyjde z siebie

A o 7:00 pobudka
Mariusz sobie dospał i pojechał teraz zmienić opony.A Fabian tak za nim płacze:-( Bidulek...Po obiadku jedziemy na zakupki,po zaproszenia na urodzinki