Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo mi sie podoba i nie wiem czy tez się na taka nie skuszę

Pewnie Filipek też dostał ale na stary adres:-Wczoraj Mati dostał z nestle kartkę na urodziny, balonika z napisem "To juz roczek" i kaszkę. A wczesniej dostał dwie paczuszki z bobovity z jogurcikiem, mlekiem 3 i kaszką wieloowocową![]()
Wczoraj Mati dostał z nestle kartkę na urodziny, balonika z napisem "To juz roczek" i kaszkę. A wczesniej dostał dwie paczuszki z bobovity z jogurcikiem, mlekiem 3 i kaszką wieloowocową![]()

Tygrysku ten sprzedajacy sprzedaję jeszcze w innych kolorach te sukienki , ale wydaje mi się, że najładniejsza, chociaż ta pepiko tez fajna ale za bardzo rzucajaca się w oczy jak dla mnie. A rzeczywiscie tak jak tam pisze, ze wystarczy do niej ubrac kolorowe rajstopy i świetnie wygladaAgaciu śliczna ta sukieneczkabardzo mi sie podoba i nie wiem czy tez się na taka nie skuszę
kurcze mam taka dzis totalna niechcice nic mi sie nie chce robić najchętniej to cały dzień bym w łóżku przeleżała:--( w dodatku mamy na weekend wyjechac do rodzinki i jak sobie pomyśle o tym to tez nie chce jechać:-
-
-
-(

ma inne kolorki?????Tygrysku ten sprzedajacy sprzedaję jeszcze w innych kolorach te sukienki , ale wydaje mi się, że najładniejsza, chociaż ta pepiko tez fajna ale za bardzo rzucajaca się w oczy jak dla mnie. A rzeczywiscie tak jak tam pisze, ze wystarczy do niej ubrac kolorowe rajstopy i świetnie wyglada
Ja dzisiaj tez mam taki dziwny dzien, jeszcze musze kwiaty iść zamówic na osiemnastkę, sama nie wiem czy w ogole pojedziemy jak mały ma temperaturę.
A tak w ogole orientujecie się ile kasy daje sie na osiemnastkę?
Jeszcze mnie czeka robiennie garmażerki bo obiecałam siostrze ze jej zrobie![]()
Uuuuu ... może musiałabys ich poinformowac o zmianie adresu , tylko kurde jakPewnie Filipek też dostał ale na stary adres:--
-(

Przedmioty użytkownika moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyma inne kolorki?????
Uuuuu ... może musiałabys ich poinformowac o zmianie adresu , tylko kurde jak![]()
jednak ta szara jodełka najładniejszaPrzedmioty użytkownika moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Chyba pepiko, w brązie cos ....