Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamusia tu caly czas siedziNo tak teraz mam pytanie za 100 punktów
Gdzie wyście się podziewały od rana: Madzienka, bliźniaki spowiadac się
Mamusia to chociaż się przywitała, kaja widze, że tylko tak przelotem![]()

, tylko smazy nalesniki dla mezowego

.mamusia tu caly czas siedzi, tylko smazy nalesniki dla mezowego
![]()
No dobra wybaczoneJa ciężko pracuję, ale zaglądam w wolnej chwilce
, kaja ma przedszkole w domu to tez wybaczam, a Madzia to co - olała mnie

No tak teraz mam pytanie za 100 punktów
Gdzie wyście się podziewały od rana: Madzienka, bliźniaki spowiadac się
Mamusia to chociaż się przywitała, kaja widze, że tylko tak przelotem![]()

Musialam pobawic sie z Jula bo przez katar jest marudna, a wystarcy ze ja siade do kompa ona od razu stoi przy mojej nodze i miauczy

Ja uciekam kwiaty zamówić na jutro, pewnie i tak nie pojedziemy.
Mały ma 38,3 temperatury , nie chce nic jest tylko siedzi i oglada vive.
Zjadł tylko jajeczko .... ehhh .... nie wiem co mam zrobic, jechac jutro czy nie ... zobacze co bedzie dalej.... zadnych objawów nie ma innych tylko ta gorączka :-(
Dobra do później
Ja zaznaczyłamdziewczyny zaznaczyłyście w streetcomie, że pofarbujecie włosy z czasie kampani?
bo ja nie wiem co mam zrobic![]()

Nie przejmój się moje też:-(a Martyna kiedys co miesiąc coś dostawała i obie rodziłam w tym samym szpitalu. Cóż kryzysmoje dziecko jest jakies poszkodowane, bo w swoim zyciu jeszce nic nie dostala:--
-(

No to pomarzymy sobie razem;-)agaciu, sukienka super, zawsze marzylam o takiej sukience, ale na razie to tylko marzenia![]()
Madzienko ja Wam życzę żeby do jutra Juli się nie tylko nie pogorszyło ale nawet i poprawiło i to bardzoU nas nocka straszna Jula męczy się z katarem...skąd ona znowu to cholerstwo dorwała, przeciez nie wychodziłysmy w te wichury:--
-(gorączki nie ma, tylko katar a my jutro idziemy na wesele
mam nadzieje ze do jutra nie pogorszy sie
![]()

Agacia no to super wieści..... bardzo dobrze,ze pojechałas to jeszcze skonsultowac....Witajcie
Nie wiem czy tutaj mogę pisać, ale co tam napisze najwyżej Cyprysiowa mnie upomni
Wczoraj bylismy u tej pani doktor, powiedziała że mały jest taki drobny po mnie i po mężu, jest na 3 centylu we wzroscie i wadze czyli jest miarowy. Nie ma powiększonej wątroby, brzuszek ma ładny ( czyli nie jest twardy i wysadzony, co jest powodem złego przyswajania pokarmu|) Obserwowała go i powiedziała ze tak ruchliwe dziecko nie ma szans być grubsze. Narazie mamy poczekać i podawać jeden posiłek z SINLAC, podobno jest tuczące, za miesiąc przyjść do kontroli i jak bedzie waga stała albo spadała to zrobi USG brzuszka.
Przed samym wyjazdem do pani doktor mały dostał 38,8 goraczki ( z odjęciem 38,3). Zbadała go i nie ma zaczerwienionego gardła, czysto na oskrzelach, zadnego kataru, kaszlu nic tylko temperatura. Kazała zbijac i powiedziała ze to moze byc na ząbek, ale nie jest wykluczone ze coś się jeszcze rozwinie, jakaś infekcja.
Dzisiaj Mati tez ma gorączkę, juz mu zbiłam, nie ma kataru
Kazała podawać tran taki dla dzieci cytrynowy Mollerc i jak bede podawac go to juz odtawic wit D3 i cebion. Przepisałą również BioGaia - probiotyczne krople dla dzieci- suplement diety.
No i to chyba na tyle.
Jutro mojej siostry syn ma osiemnastkę i nie wiem co mam teraz zrobic, czy jechac z małym czy nie ?
Dagulla bardzo dziękuję za pamieć i troskę.

nionio grzeszyło sie cała noc to zmęczona...hahhaha ale fajnie,ze masz humoerk lepszy.....Heeeeeloł:-)
Dzień dobry:-) Choć taki hmm...zmęczony
Wpadam dać Wam znać,ze żyję,żeby nie było
Mężu wrócił do domku o 2:30Fabian z wrażenia do 3:30 nie spał i nawet siedział z tatą w łazience jak się kąpał;-) A my nie spaliśmy do 5:30
A o 7:00 pobudka
Mariusz sobie dospał i pojechał teraz zmienić opony.A Fabian tak za nim płacze:-( Bidulek...Po obiadku jedziemy na zakupki,po zaproszenia na urodzinki
Po buciki zimowe dla małego i takie pierdołki
Taaak się ciesze,ze jesteśmy w komplecie:-) A i dostałam śliczne perfumki,a Fabian skrzeczącą małpę,której się boi![]()

no i udanych zakupów...:*Bardzo bardzo ładna...tylko ja kucze sie do takich ciuszków nie nadaje niestety...ale piekna jest!!!!!!!ja sobie zamówiłam sukienkę
SUKIENKA CHANELKA Z KLAMRĄ STALOWA JODEŁKA 36 S (797318728) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze nie przyszła![]()

Musia to ja pisałam...i wcale jej tego nie uczyłam...ona sama z siebie po prostu robi tuli..... i naprawde uwierz mi, ze próbowałam wszystkiego i nie potrafie jej tego oduczyć.....Któraś z was napisała że ją maleństwo bije ( nie będę szukać teraz cytatu bo mnie czas już goni)
Miśko też miał takie zapędy ale ja się na niego obrażałam- to znaczy mówiłam że nie wolno bić i że mnie boli i teraz nie mam ochoty się z nim bawić. Ważne żeby usiąść tyłem i pokazać że naprawdę się nie bawię ( przez chwilę oczywiście) bo dziecku najbardziej zależy na naszym zainteresowaniu i to pomogło mam spokój.
Myślę że nie dobrze jest jak dziecko sobie skojarzy że uderzy, a potem trzeba mamę przytulić ( przeprosić) i już ,bo będzie biło żeby mieć powód do przytulanek.
:-

po prostu wrzeszczała....ale nie z bólu czy cos...miała jakiegos focha...ostatnio czest to ma nie wiem jak sobie z nia poradzic....jestem zbita z tropu i szczerze załamana....jak cos jest nie po jej mysli to wrzeszczy, płacze,az sie prawie zanosi.... A ja dzisiaj mamuśki załamka na całego...
Po pierwsze moje dziecię niegrzeczne obudziło sie o 4:50 i zrobiło taka scene, ze podejrzewam,ze cały blok obudziła,słyszałam tylko ludzi kręcących sie za ścianami....po prostu wrzeszczała....ale nie z bólu czy cos...miała jakiegos focha...ostatnio czest to ma nie wiem jak sobie z nia poradzic....jestem zbita z tropu i szczerze załamana....jak cos jest nie po jej mysli to wrzeszczy, płacze,az sie prawie zanosi....
szczerze mam dosc....czasem mam ochote sie ubrac i wyjsc w p.....
i ogólnie zasneła o 6:30 i obudziła sie o 9 .....a teraz przed chwilka poszła spac.....a ja zostałam z dołkiem sama.....nic mi sie nie cche szczerze....zyc mi sie nawet nie chce.....:--
-
-(

Kanusia ani mi sie waż tak mówic

buziaczki:*