reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czy wasze dzieci przy trzydniówce miały luźne kupki ? i duzo?

Mati ma 39 stopni zadzwoniłam do tej pani doktor co u niej wczoraj bylismy , powiedziała ze podac jeszcze nurofen i pytała się czy przechodził : 3 dni goraczki na na trzeci wysypka, podejrzewa ze to trzydniówka bo innych dolegliwości jak temp nie ma. Tylko teraz zrobił juz 5 luźna kupkę :-(
Jeny Agaciu nie pamiętam u nas to tak dawno było:-(:-(

reklama
Bartek jak się wścieka to rzuca wszystkim co mu w ręce wpadnie :sorry2:
Mari robi identyko........serio!!!
a taką ma buzię aniołka :-D
nio słodziutkiego Aniołka;)
Jakbym Filipa widziała w akcji:eek:identyko:eek::eek::eek:
A My wróciliśmy ze spacerku ja na poprawe nastroju zakupiłam 4 sztuki ciasta W-Z:-):-)i juz dwa kawałki wszamałam z reszta poczekam na mężowego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
Jaka Ty łaskawa żonka j..estes nio szok....ja dzisiaj to bym zjadła wsszzystko:P

Agaciu mogą byc luźne kupcie.... ja mysle,ze to jest trzy dniówka z tego co piszesz.... u nas wysypka była 4 dnia....

Mati ma 39 stopni zadzwoniłam do tej pani doktor co u niej wczoraj bylismy , powiedziała ze podac jeszcze nurofen i pytała się czy przechodził : 3 dni goraczki na na trzeci wysypka, podejrzewa ze to trzydniówka bo innych dolegliwości jak temp nie ma. Tylko teraz zrobił juz 5 luźna kupkę :-(
Ja tu nie pomoge,bo mysmy tfu,tfu nic takiego nie mieli..

Kokusia nie strasz!!!
:-Dkochana ja nie straszę tylko uczciwie ostrzegam:tak::-D:-D

Olciu,Ty bys musiala zobaczyc akcje MArysi....Jak strzeli focha i lezy na podlodze tlukac w nia piesciami i kopiac..:cool:
Jakbym Filipa widziała w akcji:eek:identyko:eek::eek::eek:
Bartek jak się wścieka to rzuca wszystkim co mu w ręce wpadnie :sorry2:
Nie no to Wasze skarbńki są bezbłędne:tak:żeby już w tym wieku bunt:dry:Moja na szczęście narazie tylko beczy albo strzela focha i sobie idzie i oby tak jak najdłużej pozostało:tak:

U nas nie było luznych kup:no:sama gorączka i potem wysypka

hey

To chyba nie przez ten słoiczek była w nocy biegunka u pysi.
Bo rano też była i u mnie też:-(
Strułyśmy się gołąbkami chyba bo tylko razem jadłyśmy.

Ehh a tak wogóle bardzo mi smutno:-(:-(

Jestem wściekła :wściekła/y:
pisałam Wam wczoraj o allegro... że nie dostałam zapłaconych ubranek... kurcze, dzisiaj wchodzę na konto tego sprzedawcy, a tam od wczoraj do samych pozytywnych komentarzy doszło 5 negatywów :szok::crazy::eek::confused2::no:
wszyscy którzy zakupili coś u niej w październiku nie dostali przesyłek :wściekła/y: nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile, dziś postraszyłam ją w smsie policją i nic :crazy:
chyba naślę na nią Cyprysiową bo tamta laska jest z Bydgoszczy :crazy:

a ja wzięłam się dziś za odpicowywanie pokoiku juniora :-D idzie dobrze,ale padam od tego malowania..a to dopiero szice,ale mamy już 5 postaci z bajki cars :-D
ollcia może podaj nicka tej laski żeby inne sie nie nadziały

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry