reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jeszcze teraz patrzę że idiotka ostatni raz logowała się godzinę temu :no: więc żyje, ma się świetnie i pewnie pije browarki za kasę frajerów, których oskubała :wściekła/y:

Dzień dobry.

Spóźnione życzenia dla najmłodszej solenizantki wczorajszej-Zuzieńki-wszystkiego naj naj naj maluszku.

I oczywiście dla dzisiejszych solenizantek-Vikusi i Zuzi-rośnijcie zdrowo dziewczynki.

A dla natalki dużo dużo zdrówka i mało dolegliwości ziążowych :-)

No mój Olus tak miał...Wyglądał cudnie :-D

Olu, dziewczyny maja rację-ceny tych tortów są powalajace...

Gratulacje dla Oliwci-w końcu to już duża panna :-)

I teraz trochę zaległości to co zdążyłam nadrobic i nie zapomniałam jeszcze :eek:

Oliwko gratulację ogromne dla Ciebie !!!!

Sto latek dla Vikusi i Zuzienki !!!!!

No i Natalka duuuuużo miłości :tak: i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Vikusi i Zuzi rośnijcie zdrowo aniołki:tak:

i my życzymy wszystkim 100 latek

My sie dolaczamy,i do zyczonek i do tej jakze madrej wypowiedzi na temat opinii pani doktor;-):-)

Witamy piątkowo:tak: Ja dzisiaj z poslizgiem bo po pierwsze męzyk ma dłuższy weekend a po drugie mam chore dziecko

STO LATEK KOCHANE TE MAŁE I TA DUŻA:-D

Hejka piątkowo

Podłaczam się
WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ KOCHANE SOLENIZANTKI

I my podłączamy się pod gratulacje i życzonka!!!!

Agaciu, Madziu zdówka dla maluszków......oby szybko im wszystkie infekcje przeszły!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepsiejszego dla naszej
szalonej 18-stki..... Natalki
:tak:
kochana dużo cierpliwości,radości i spokojnej ciąży :tak::tak:buziaczki:*

misio_z_kwiatami_na_urodzinki

I dla solenizantek naszych uroczych
Victori i Zuzieńki
:*
dużo uśmiechu ślicznotki;)

Victorka dziekuje wszystkim cioteczkom za zyczenia

Sto latek dla mlodszej i starszej Zuzi;-)

Hej, u nas lekka poprawa Julci troszkę przycichł katarek, i mam nadzieje ze tak zostanie.....:tak::tak::tak:
Ja dzisiaj zrobilam pazurki, jutro fryzjer i weselicho, wiec wybaczcie ale jutro do was nie zajrzę:-):-):-)

trzymajcie kcuki za zdroweczko Juleczki, i za mamuske żebym nie musiała z wesela wcześniej wracac....:tak::tak::tak:

Madzienka, bawcie się dobrze :tak:
Super, że z Juleczką lepiej, do jutra na pewno będzie zdrowiutka :tak:

Gdzie Wy się podziewacie? Nudy :sorry2: Mężowy jeszcze z pracy nie wrócił więc okupuję kompa, a tu takie pustki :confused2:

Kochane baaaaardzo dziekuje za zyczonka Jestescie cudowne :zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D Nie mam za bardzo dzis czasu, bo jestem strasznie rozpieszczana :)))) Ale wpadlam zlozyc zyczonka dlanaszych dzisiejszych solenizantek. Buziaczki skarbenki:tak::tak::tak:

rano trzeba wstać ale jak to junior ma w zwyczaju on indywidualista...hihy, śmiechy i suoer zabawa, w końcu powiedzialam dość i odłożyłam go do łóżeczka to daje mi teraz koncert:eek: a pokoikiem to się pochwalimy na sam koniec,ale już dokumentacje zbieram :-)

witam:tak:

nocka super zero pobudek wstalismy o 7:tak:

i od rana same sukcesy najpierw siusiu do nocniczka dlugo nawet nie musialam czekac ale to pewnie przypadek:-D

no i przed chwila maly sam stal :tak:tyle ze ja tego nie widzialam:-(:sorry2: bo czytalam was i mezowy sie malym zajmowal:sorry:

reklama
hey

My od 7 na nogach.
M. pojechał zmienić opony na zimowe i jak wróci to lecimy do moich rodziców zostawić Młodą i dogi a potem na miasto po prezent urodzinowy Oliwki.
A jak mi się załaduje filmik na youtube to wstawię chodzącą Pysie:-)

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry