reklama

Grudniowe mamusie 2008

madzienko super ze imprezka sie udala:tak:

ja bede miala tort z bita śmietana i jagodami, sernik ,jablecznik i dwa ktore nie mam pojecia jak wygladaja ani smakuja:-D ale moja przyjaciolka z mama wybieraly podobno dobre bo jej mama bedzie piekla jeden z platkami migdalowymi a ten drugi z brzoswiniami na herbatniczkach i chyba z galaretka ale niewiem dokladnie tak tylko wywnioskowalam z produktow:-D no i zastanawiam sie co na kolacje napewno dwie salatki warzywna i taka z warzywami na slodko , bigos , kurczaka ,zrazy ,schabowe, taka potrawke z klopsikami i niewiem co jeszcze:sorry2:

no i ja robie na 25 osob

dzieki, to szykuje sie imprezka....

My raczej skromniej w mniejszym gronie, wiec az tak wystawnie u ans nie bedzie:-D:-D:-D:-D

reklama
Siemanitos dzieweczki:-D:-D:-D
Witamy sie i my,przelotem jak zwykle....idziemy dzisiaj na roczek do mojej psiapsiolki cory....I kupilam jej hustawke ale chyba zaczne zaraz obgryzac pazury,czy moje dziecie zechce ja oddac:szok::szok::-D:-D...
Madzienko,superasnie,ze weselicho sie udalo!!!Gorzej troche z tym kolanem....
Wiecie,ze tak mi teraz chodzi po glowie,ze my tez nie mamy ustalonego menu na roczek:szok:buuuA poza tym nasz roczek przypada jakby dzien przed wigilia....Mowie moim rodzicom,ze moze za jednym zamachem by zrobic:sorry2:Skoczyli na mnie,ze ABSOLUTNIE:-D:-D:-Dnie bede kradla dziecku tego jakze waznego dnia i takie tam blebleble...:-D:-D:-D...Dziadki,zakochane dziadki...:laugh2:

ale weszlam sobie na pazdziernik i znalazlam linka do genialnych tortow poogladajcie sobie

the cakegirl ~ portfolio ( nimsay@op.pl ) > About >

niesamowite te torciki

Olcia,marzycielka mam jeszcze pytanie skąd/gdzie ogladacie Rock your baby??macie na plytach??

codziennie rano na VH1 leci :tak:

madzienko super ze imprezka sie udala:tak:

ja bede miala tort z bita śmietana i jagodami, sernik ,jablecznik i dwa ktore nie mam pojecia jak wygladaja ani smakuja:-D ale moja przyjaciolka z mama wybieraly podobno dobre bo jej mama bedzie piekla jeden z platkami migdalowymi a ten drugi z brzoswiniami na herbatniczkach i chyba z galaretka ale niewiem dokladnie tak tylko wywnioskowalam z produktow:-D no i zastanawiam sie co na kolacje napewno dwie salatki warzywna i taka z warzywami na slodko , bigos , kurczaka ,zrazy ,schabowe, taka potrawke z klopsikami i niewiem co jeszcze:sorry2:

no i ja robie na 25 osob

ja nie wiem jeszcze co będziemy robili, może coś na ciepło w cieście francuskim, udka jakieś, ze 2-3 sałatki i zimna płyta czyli pieczarki, wędliny, sery, papryka marynowana, kuleczki rybne, i takie tam... no może jeszcze coś mi przyjdzie do głowy. Oczywiście tort też będzie i jakieś ciasto :tak:

Wiecie,ze tak mi teraz chodzi po glowie,ze my tez nie mamy ustalonego menu na roczek:szok:buuuA poza tym nasz roczek przypada jakby dzien przed wigilia....Mowie moim rodzicom,ze moze za jednym zamachem by zrobic:sorry2:Skoczyli na mnie,ze ABSOLUTNIE:-D:-D:-Dnie bede kradla dziecku tego jakze waznego dnia i takie tam blebleble...:-D:-D:-D...Dziadki,zakochane dziadki...:laugh2:

dobrze gadają dziadkowie :tak:

Witam

Patrysiu sto lat!!!!!!

u nas nocka do bani, mala budzi sie co pare godzin, zeby jej wychodza:-(

my juz zamowilismy sale na urodzinki, kupilismy wszystko w Kubusia Puchatka, bedzie okolo 25 osob, Vicusia ma juz kreacje, jeszcze tylko buciki zostalo kupic.

pszepraszam ze tak pisze ale nie mam polskich liter:-(

Gratulacje ząbeczka....

Olcia idź na policję, a nóż zacznął postepowanie dostaniesz papier i wszystko zacznie kręcic się, nie masz nic do stracenia
Olcia,marzycielka mam jeszcze pytanie skąd/gdzie ogladacie Rock your baby??macie na plytach??

Marzycielka
super filmiki, zdolna Oliwka:tak:

Cudne torciki:-)

Buziaczki dla Patrycji!!!!

Hej, my po weselichu, bylo super...Julcia mimo katarku poszla grzecznie babciom spac wiec moglismy sie spokojnie bawic...tyle że mojemu P cos chrupnelo w kolanku, oj starosc nie radosc:sorry2::sorry2::sorry2:i teraz ledwo chodzi:eek::eek::eek:

zycze milej niedzieli
Madziu no to super ze tak sie zabawa udała.....pozazdrościć..... :) ale nie zazdroszczę mężowemu urazu....oj nie:P :-p
A Rock Your Baby leci codziennie do 9 rano na VH1 :tak::tak::tak:
Witam

Patrysiu sto lat!!!!!!

u nas nocka do bani, mala budzi sie co pare godzin, zeby jej wychodza:-(

my juz zamowilismy sale na urodzinki, kupilismy wszystko w Kubusia Puchatka, bedzie okolo 25 osob, Vicusia ma juz kreacje, jeszcze tylko buciki zostalo kupic.

pszepraszam ze tak pisze ale nie mam polskich liter:-(
nio to super imprezka :tak::tak::tak::tak:

Jejku kochane jak czytam o waszych [rzygotowaniach urodzinowych to jestem przerazona.....po pierwsze jeszcze nie mam nic zaplanowanego...po drugie jestem anty kuchenna...i juz widze cale jedzonko itp...:sorry::eek: masakryja jednym słowem.....

Nie wspomne o prezencie....nie mam pojecia ....

Patrycia wszystkiego naj najlepszego kochana:*:*:*100 latek:*

899.jpg

A u nas masakra...Mari ma takie fochy,ze własnego dziecka nie poznaje.....jakby mogła to by wszystkim rzucała i sie drze wniebogłosy...... nie wiem jak jej,albo raczej sobie pomóc.....:zawstydzona/y::-(:-(:-(

Nio i wszystkiego naj dla solenizanta jedynego dzisiaj z dzieciaczków Maksia :) buziaczki:*

oooo, kogo ja widzę... córko marnotrawna, gdzieś Ty się podziewała?

:-D Ano widzisz, jakoś tak mi się zawsze składa, że albo przesiaduję na forum za dużo, albo mi zleci parę dni i nie mam czasu nic skrobnąć ;-)
Gratulujemy kolejnego ząbka :)
A co do policji, my kiedyś zgłaszaliśmy oszustwo internetowe, przyjęli zgłoszenie, ale oczywiście po chyba 2 czy 3 miesiącach sprawę umorzono. Ale niczego innego się nie spodziewałam po tym, jak policjant mi powiedział, że im trudno ściga się przestępstwa w sieci, bo oni na komisariacie nie mają stałego dostępu do internetu... No comments...

Madzienka - fajnie, że weselicho się udało :)

Dziewczyny, ale wy szalejecie z tymi roczkami:szok: W szoku jestem. Ja to planuję skromniutko, bez wielkiej fety. Chyba leniwa jestem :laugh2:

A my dziś spędziliśmy piękny dzień w Beskidach. Zawsze jak jesienią widzę góry to cieszę się, że mieszkam właśnie tutaj :-)
Ale i straty były - Jasiek wyrżnął na posypaną żwirem ścieżkę, efekt - cały zdarty policzek...:eek:

reklama
witamy :)

Dziewczyny, ale wy szalejecie z tymi roczkami:szok: W szoku jestem. Ja to planuję skromniutko, bez wielkiej fety. Chyba leniwa jestem :laugh2:

szalejemy, szalejemy wkoncu to pierwsze urodzinki:-D a tak serio to ja zaprosilam tylko najblizsza rodzine no i tyle sie uzbieralo:zawstydzona/y: buziaczki dla Jasia policzek napewno szybko sie zagoi:tak: a no i gratuluje postepow z nocnym cyckowaniem:tak::tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry