reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć,
u nas nocka do kitu, nie dość że były pobudki, to w dodatku ostatecznie Bartek wstał o 5:50 :szok::szok: Mężowy wrócił z pracy o 6 a my nie śpimy :sorry2::eek:
Jestem niewyspana i boli mnie głowa :confused2:

PATRYSIU, WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE WYMARZYSZ Z OKAZJI URODZINEK :tak::tak::tak:

witam:-)
ale mnie dzis zab boli:wściekła/y: i to ten co mialam leczony:eek: wlasciwie niechcialo mi sie dzisiaj nic pisac:zawstydzona/y: ale weszlam sobie na pazdziernik i znalazlam linka do genialnych tortow poogladajcie sobie

the cakegirl ~ portfolio ( nimsay@op.pl ) > About >

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Patrycji:tak:

Gratulacje ząbeczka....

Olcia idź na policję, a nóż zacznął postepowanie dostaniesz papier i wszystko zacznie kręcic się, nie masz nic do stracenia
Olcia,marzycielka mam jeszcze pytanie skąd/gdzie ogladacie Rock your baby??macie na plytach??

Marzycielka super filmiki, zdolna Oliwka:tak:

Cudne torciki:-)

Buziaczki dla Patrycji!!!!

Hej, my po weselichu, bylo super...Julcia mimo katarku poszla grzecznie babciom spac wiec moglismy sie spokojnie bawic...tyle że mojemu P cos chrupnelo w kolanku, oj starosc nie radosc:sorry2::sorry2::sorry2:i teraz ledwo chodzi:eek::eek::eek:

zycze milej niedzieli

Witam

Patrysiu sto lat!!!!!!

u nas nocka do bani, mala budzi sie co pare godzin, zeby jej wychodza:-(

my juz zamowilismy sale na urodzinki, kupilismy wszystko w Kubusia Puchatka, bedzie okolo 25 osob, Vicusia ma juz kreacje, jeszcze tylko buciki zostalo kupic.

pszepraszam ze tak pisze ale nie mam polskich liter:-(

Madziu no to super ze tak sie zabawa udała.....pozazdrościć..... :) ale nie zazdroszczę mężowemu urazu....oj nie:P :-p
A Rock Your Baby leci codziennie do 9 rano na VH1 :tak::tak::tak:

nio to super imprezka :tak::tak::tak::tak:

Jejku kochane jak czytam o waszych [rzygotowaniach urodzinowych to jestem przerazona.....po pierwsze jeszcze nie mam nic zaplanowanego...po drugie jestem anty kuchenna...i juz widze cale jedzonko itp...:sorry::eek: masakryja jednym słowem.....

Nie wspomne o prezencie....nie mam pojecia ....

Patrycia wszystkiego naj najlepszego kochana:*:*:*100 latek:*

899.jpg

A u nas masakra...Mari ma takie fochy,ze własnego dziecka nie poznaje.....jakby mogła to by wszystkim rzucała i sie drze wniebogłosy...... nie wiem jak jej,albo raczej sobie pomóc.....:zawstydzona/y::-(:-(:-(​

Nio i wszystkiego naj dla solenizanta jedynego dzisiaj z dzieciaczków Maksia :) buziaczki:*

Dziewczynki kochane-bardzo bardzo bardzo dziękuję :)
No i musze coś Wam napisać :ninja2:

reklama
Witajcie z rana

Mały jest cały obsypany, cieszę się że juz mamy po wszystkim i ze to jednak była trzydniówka a niecoś niewiadomego :eek:

Dzisiaj Mati wylazł mi z łózeczka :shocked2:, i wpadł na nasze łóżko - całe szczeście postanowił wyskoczyc od strony naszego łózka a nie podłogi :zawstydzona/y:, chociaz i tak rąbnął głową o oparcie łózka , ale za duzo nie płakał bo chyba był bardziej zaskoczony co zrobil, a jak to zrobił to ja nie mam zielonego pojęcia , oczywiście łóżeczko jest obniżone :sorry:. No pierwszy raz wlazł na łózko i z niego zszedł sam .

Dagulla dziękuję za odpowiedź.

A czy ta wysypka swędzi?

Witajcie z rana

Mały jest cały obsypany, cieszę się że juz mamy po wszystkim i ze to jednak była trzydniówka a niecoś niewiadomego :eek:

Dzisiaj Mati wylazł mi z łózeczka :shocked2:, i wpadł na nasze łóżko - całe szczeście postanowił wyskoczyc od strony naszego łózka a nie podłogi :zawstydzona/y:, chociaz i tak rąbnął głową o oparcie łózka , ale za duzo nie płakał bo chyba był bardziej zaskoczony co zrobil, a jak to zrobił to ja nie mam zielonego pojęcia , oczywiście łóżeczko jest obniżone :sorry:. No pierwszy raz wlazł na łózko i z niego zszedł sam .

Dagulla dziękuję za odpowiedź.

A czy ta wysypka swędzi?

:szok::szok: jak on to zrobil calkiem macie obnizone:szok: moj kombinuje w turystycznym zeby wyjsc no i niepowiem teraz chyba bede bardziej czujna:szok:

ta wysypka nie swedzi;-) tylko u nas po niej zostala kaszka na brzuszku i pleckach:sorry: ale niemamy nic z ty robic:sorry:

u nas deszczyk i zaliczylismy juz zakupy co by nie ruszac sie juz z doku ja pie kawusie i wcinam wafeleczki a maly zajada paroweczke i buleczke:tak:

hey

Dzisiaj Młoda dąła pospać az do 8.
Teraz szaleje ale mamy juz guza na czole:no: za szybko zaczyna chodzić a jeszcze nie jest gotowa i taki efekt.

Dzisiaj u nas ciepło ale wilgotno i póxniej pójdziemy gdzieś sie przejść tylko myślę nad miejscem bo chciałabym puścić Pyśke samą:-)

Ale mam humorek nie ciekawy.To dlatego , że za długo w domu jestem:-(

Wszytkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)

Martwię się o Iggiego i Zapominajke:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hey

Dzisiaj Młoda dąła pospać az do 8.
Teraz szaleje ale mamy juz guza na czole:no: za szybko zaczyna chodzić a jeszcze nie jest gotowa i taki efekt.

Dzisiaj u nas ciepło ale wilgotno i póxniej pójdziemy gdzieś sie przejść tylko myślę nad miejscem bo chciałabym puścić Pyśke samą:-)

Ale mam humorek nie ciekawy.To dlatego , że za długo w domu jestem:-(

Wszytkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)

Martwię się o Iggiego i Zapominajke:-(

oj jeszcze tyle gzow przed nami ;-) chociaz my jeszcze zadnego nie zaliczylismy:tak:

a nie mozesz malej komus zostawic i sie wyrwac gdzis choc na pae godzinek;-)
zaraz napisze do zapominajki mialam dzis zamiar napisac ale wstalismy o 7 to troche chyba za szybko zeby pisac:-D a potem zapomnialam:zawstydzona/y:

dzień dobry :-)

moje dziecko przestawiło sobie wstawanie na 6 :szok: ratuuunku :szok:

co do allegro , hahah, ja nic z tego nie rozumiem, śledzę sobie poczynania tej laski i zobaczcie sobie te dwie aukcje :szok::eek:
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (798268505) - Aukcje internetowe Allegro
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (792767877) - Aukcje internetowe Allegro

:eek::eek:

ale! w naszej sprawie coś ruszyło... w sobotę napisałam jej smsa że ma czas do poniedziałku na decyzję czy oddaje kasę, wysyła paczkę czy woli policję :-p:-p i dziś rano dostałam od niej smsa, że wyśle dzisiaj przesyłkę priorytetem :tak::tak: zobaczymy co dalej, czy faktycznie paczuszka dojdzie :sorry:

Agaciu, super że okazało się że to jednak trzydniówka :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry