xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Cześć,
u nas nocka do kitu, nie dość że były pobudki, to w dodatku ostatecznie Bartek wstał o 5:50Mężowy wrócił z pracy o 6 a my nie śpimy
Jestem niewyspana i boli mnie głowa
PATRYSIU, WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE WYMARZYSZ Z OKAZJI URODZINEK![]()
witam:-)
ale mnie dzis zab bolii to ten co mialam leczony
wlasciwie niechcialo mi sie dzisiaj nic pisac
ale weszlam sobie na pazdziernik i znalazlam linka do genialnych tortow poogladajcie sobie
the cakegirl ~ portfolio ( nimsay@op.pl ) > About >
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Patrycji![]()
Gratulacje ząbeczka....
Olcia idź na policję, a nóż zacznął postepowanie dostaniesz papier i wszystko zacznie kręcic się, nie masz nic do stracenia
Olcia,marzycielka mam jeszcze pytanie skąd/gdzie ogladacie Rock your baby??macie na plytach??
Marzycielka super filmiki, zdolna Oliwka
Cudne torciki:-)
Buziaczki dla Patrycji!!!!
Hej, my po weselichu, bylo super...Julcia mimo katarku poszla grzecznie babciom spac wiec moglismy sie spokojnie bawic...tyle że mojemu P cos chrupnelo w kolanku, oj starosc nie radosci teraz ledwo chodzi
zycze milej niedzieli
Witam
Patrysiu sto lat!!!!!!
u nas nocka do bani, mala budzi sie co pare godzin, zeby jej wychodza:-(
my juz zamowilismy sale na urodzinki, kupilismy wszystko w Kubusia Puchatka, bedzie okolo 25 osob, Vicusia ma juz kreacje, jeszcze tylko buciki zostalo kupic.
pszepraszam ze tak pisze ale nie mam polskich liter:-(
Madziu no to super ze tak sie zabawa udała.....pozazdrościć.....ale nie zazdroszczę mężowemu urazu....oj nie
![]()
A Rock Your Baby leci codziennie do 9 rano na VH1
nio to super imprezka
Jejku kochane jak czytam o waszych [rzygotowaniach urodzinowych to jestem przerazona.....po pierwsze jeszcze nie mam nic zaplanowanego...po drugie jestem anty kuchenna...i juz widze cale jedzonko itp...masakryja jednym słowem.....
Nie wspomne o prezencie....nie mam pojecia ....
Patrycia wszystkiego naj najlepszego kochana:*:*:*100 latek:*
![]()
A u nas masakra...Mari ma takie fochy,ze własnego dziecka nie poznaje.....jakby mogła to by wszystkim rzucała i sie drze wniebogłosy...... nie wiem jak jej,albo raczej sobie pomóc.....:-
-
-(
Nio i wszystkiego naj dla solenizanta jedynego dzisiaj z dzieciaczków Maksiabuziaczki:*
Dziewczynki kochane-bardzo bardzo bardzo dziękuję
No i musze coś Wam napisać

i to ten co mialam leczony
ale weszlam sobie na pazdziernik i znalazlam linka do genialnych tortow poogladajcie sobie
, i wpadł na nasze łóżko - całe szczeście postanowił wyskoczyc od strony naszego łózka a nie podłogi
za szybko zaczyna chodzić a jeszcze nie jest gotowa i taki efekt.
a potem zapomnialam