Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i to ten co mialam leczony
wlasciwie niechcialo mi sie dzisiaj nic pisac
ale weszlam sobie na pazdziernik i znalazlam linka do genialnych tortow poogladajcie sobie
Z nowości u nas:
dzisiaj pokazał się czwarty ząbek
z allegro nadal echo... dostałam odpowiedź od administratorów, że wysłali jej upomnienie ( hahahah, na pewno bardzo się zmartwi ) i że mogę zgłosić sprawę na policjitylko że ja wiem jak to u nas wygląda, i że policja będzie miała to w pupci
ehhh, i wściekła jestem jak nie wiem co, że takiej idiotce wszystko ujdzie na sucho. A negatywów przybywa... dziś doszły dwa nowe
![]()

i teraz ledwo chodzi

dziewczynki macie juz ustalone menu na roczekciasta juz mam ale zastanawiam sie o na kolacje zrobic
![]()

ale moja przyjaciolka z mama wybieraly podobno dobre bo jej mama bedzie piekla jeden z platkami migdalowymi a ten drugi z brzoswiniami na herbatniczkach i chyba z galaretka ale niewiem dokladnie tak tylko wywnioskowalam z produktow
no i zastanawiam sie co na kolacje napewno dwie salatki warzywna i taka z warzywami na slodko , bigos , kurczaka ,zrazy ,schabowe, taka potrawke z klopsikami i niewiem co jeszcze