reklama

Grudniowe mamusie 2008

miałam iść spać, ale w takim razie poczekam jeszcze chwilkę ;-)

a co to, tylko my tutaj jesteśmy? no tak, reszta pewnie przy mężusiach czas spędza, a mój mężuś dzisiaj poszedł do pracy na nockę :-(:sorry:

reklama
hej helloł....u nas noc w miare,na pewno lepsza od wczorajszej,ale mały też dal koncert...a z noska leci mu jak z kranu :/ tragedia,co chwilę mu robie inhalacje.
a teraz lęcę się zbierać

hey

My urzędujemy od 7.
Pysia obejrzała już Teletubisie i teraz rozrabia.
Zabiera mi myszke i chce dorwać klawiature:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-)

Cześć,
u nas nocka do kitu, nie dość że były pobudki, to w dodatku ostatecznie Bartek wstał o 5:50 :szok::szok: Mężowy wrócił z pracy o 6 a my nie śpimy :sorry2::eek:
Jestem niewyspana i boli mnie głowa :confused2:

PATRYSIU, WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE WYMARZYSZ Z OKAZJI URODZINEK :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Z nowości u nas:

dzisiaj pokazał się czwarty ząbek :tak::tak::tak::tak::tak:

z allegro nadal echo... dostałam odpowiedź od administratorów, że wysłali jej upomnienie ( hahahah, na pewno bardzo się zmartwi ) i że mogę zgłosić sprawę na policji :dry: tylko że ja wiem jak to u nas wygląda, i że policja będzie miała to w pupci :-p ehhh, i wściekła jestem jak nie wiem co, że takiej idiotce wszystko ujdzie na sucho. A negatywów przybywa... dziś doszły dwa nowe :no:

Gratulacje ząbeczka....

Olcia idź na policję, a nóż zacznął postepowanie dostaniesz papier i wszystko zacznie kręcic się, nie masz nic do stracenia
Olcia,marzycielka mam jeszcze pytanie skąd/gdzie ogladacie Rock your baby??macie na plytach??

Marzycielka
super filmiki, zdolna Oliwka:tak:

Cudne torciki:-)

Buziaczki dla Patrycji!!!!

Hej, my po weselichu, bylo super...Julcia mimo katarku poszla grzecznie babciom spac wiec moglismy sie spokojnie bawic...tyle że mojemu P cos chrupnelo w kolanku, oj starosc nie radosc:sorry2::sorry2::sorry2:i teraz ledwo chodzi:eek::eek::eek:

zycze milej niedzieli

reklama
madzienko super ze imprezka sie udala:tak:

ja bede miala tort z bita śmietana i jagodami, sernik ,jablecznik i dwa ktore nie mam pojecia jak wygladaja ani smakuja:-D ale moja przyjaciolka z mama wybieraly podobno dobre bo jej mama bedzie piekla jeden z platkami migdalowymi a ten drugi z brzoswiniami na herbatniczkach i chyba z galaretka ale niewiem dokladnie tak tylko wywnioskowalam z produktow:-D no i zastanawiam sie co na kolacje napewno dwie salatki warzywna i taka z warzywami na slodko , bigos , kurczaka ,zrazy ,schabowe, taka potrawke z klopsikami i niewiem co jeszcze:sorry2:

no i ja robie na 25 osob

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry