Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raz ja tobie bede zabierac kilogramy raz ty mispoko
![]()

nieeeeeeee, ty mi ciacha, ja ci moje sadełko 

nieeeeeeee, ty mi ciacha, ja ci moje sadełko
![]()

narazie zostanmy przy dzisiejszym
nio u nas tez ostatnio porazka jk nic ze spaniem......juz sama nie wiem o co chodzi....moze faktycznie zabki.....:-maly znowu wstal o 3 ;/ o 5mezowy laskawie tez ruszyl tylek jak zobaczyl ze ide z koldra do pokoiku...teraz maly hasa,mezowy czuwa a ja.....maluje sally porshe :]
Aj Marzycielko ja tez ostatnio zdołowana......ale to zaraz napiszehey
Dzisiaj Młoda dąła pospać az do 8.
Teraz szaleje ale mamy juz guza na czoleza szybko zaczyna chodzić a jeszcze nie jest gotowa i taki efekt.
Dzisiaj u nas ciepło ale wilgotno i póxniej pójdziemy gdzieś sie przejść tylko myślę nad miejscem bo chciałabym puścić Pyśke samą:-)
Ale mam humorek nie ciekawy.To dlatego , że za długo w domu jestem:-(
Wszytkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)
Martwię się o Iggiego i Zapominajke:-(

super wieści........oby było już tylko dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zapominajka z Igorkiem dzis wychodza ze szpitala![]()
Ollcia najważniejsze ,ze chcociaz cosik sie rusyzło....mysle,ze teraz juz odzyskasz co Twoje.....dzień dobry :-)
moje dziecko przestawiło sobie wstawanie na 6ratuuunku
co do allegro , hahah, ja nic z tego nie rozumiem, śledzę sobie poczynania tej laski i zobaczcie sobie te dwie aukcje
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (798268505) - Aukcje internetowe Allegro
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (792767877) - Aukcje internetowe Allegro
ale! w naszej sprawie coś ruszyło... w sobotę napisałam jej smsa że ma czas do poniedziałku na decyzję czy oddaje kasę, wysyła paczkę czy woli policjęi dziś rano dostałam od niej smsa, że wyśle dzisiaj przesyłkę priorytetem
zobaczymy co dalej, czy faktycznie paczuszka dojdzie
Agaciu, super że okazało się że to jednak trzydniówka![]()

Mysle,ze to zabki górne jedynki,bo ma tak mocko zaczerwienione....niech juz wychodza....PROSZE!!!!!!!!!!!!
a ja amiutka..u nas od rana pada to nawet na dwórku nie byłysmy.....może pozniej sie pzejasni troszke...
napisze jak juz mała połoze spacku dobrze?????bo teraz mis wychodzi,a musze małwgo łobuza pilnowac......

wiec mogę bywać jeszcze rzadziej

A czy ta wysypka swędzi?

bo podobno na nia choruje sie tylko raz w życiu
o to niewiem zastanowie siechyba ze znajde kogos komu dalej bede mogla przekazacnarazie zostanmy przy dzisiejszym
![]()

ręka do góry