reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
maly znowu wstal o 3 ;/ o 5mezowy laskawie tez ruszyl tylek jak zobaczyl ze ide z koldra do pokoiku...teraz maly hasa,mezowy czuwa a ja.....maluje sally porshe :]
nio u nas tez ostatnio porazka jk nic ze spaniem......juz sama nie wiem o co chodzi....moze faktycznie zabki.....:-(:zawstydzona/y:
hey

Dzisiaj Młoda dąła pospać az do 8.
Teraz szaleje ale mamy juz guza na czole:no: za szybko zaczyna chodzić a jeszcze nie jest gotowa i taki efekt.

Dzisiaj u nas ciepło ale wilgotno i póxniej pójdziemy gdzieś sie przejść tylko myślę nad miejscem bo chciałabym puścić Pyśke samą:-)

Ale mam humorek nie ciekawy.To dlatego , że za długo w domu jestem:-(

Wszytkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)

Martwię się o Iggiego i Zapominajke:-(
Aj Marzycielko ja tez ostatnio zdołowana......ale to zaraz napisze :ninja2:
Zapominajka z Igorkiem dzis wychodza ze szpitala:tak::tak:
super wieści........oby było już tylko dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzień dobry :-)

moje dziecko przestawiło sobie wstawanie na 6 :szok: ratuuunku :szok:

co do allegro , hahah, ja nic z tego nie rozumiem, śledzę sobie poczynania tej laski i zobaczcie sobie te dwie aukcje :szok::eek:
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (798268505) - Aukcje internetowe Allegro
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (792767877) - Aukcje internetowe Allegro

:eek::eek:

ale! w naszej sprawie coś ruszyło... w sobotę napisałam jej smsa że ma czas do poniedziałku na decyzję czy oddaje kasę, wysyła paczkę czy woli policję :-p:-p i dziś rano dostałam od niej smsa, że wyśle dzisiaj przesyłkę priorytetem :tak::tak: zobaczymy co dalej, czy faktycznie paczuszka dojdzie :sorry:

Agaciu, super że okazało się że to jednak trzydniówka :tak:
Ollcia najważniejsze ,ze chcociaz cosik sie rusyzło....mysle,ze teraz juz odzyskasz co Twoje.....

A nie wiem czy Wam pisałam nam tez oddali kase..... facet sie tłumaczył,ze gościu zajmujący sie zwrotami zgubił nasza karte zwrotu..... trele morele szkoda,ze znależli jak postraszyłam innymi konsekwencjami całej sytuacji....:sorry:

Witam poza tym mamuski moje kochane....

My po strasznej nocce jak juz pisałam.....mała nie dosc,ze poszła spac dopiero o 22:45 uspana na siłe wsumie to jeszcze w nocy budziuła sie 4 razy.....szczerze padałam na tearz i jak juz slyszałam płacz to miała ochote zapasc sie pod ziemie....:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mysle,ze to zabki górne jedynki,bo ma tak mocko zaczerwienione....niech juz wychodza....PROSZE!!!!!!!!!!!!

A tak to mezowy zaraz ucieka do pracki na 2 zmiane :zawstydzona/y: a ja amiutka..u nas od rana pada to nawet na dwórku nie byłysmy.....może pozniej sie pzejasni troszke...

Słuchajcie na :ninja2: napisze jak juz mała połoze spacku dobrze?????bo teraz mis wychodzi,a musze małwgo łobuza pilnowac......

Witajcie u nas nocka ok, bo troche wzielam sie na sposob i armie Jule przez sen ispi spokojnie...bo niestety nie chce mi jesc wieczorem, dzisiaj tez nie zjadla kaszki, teraz spi..pewnie obudzi sie bardzo glodna:-D:-D:-D:-D

Moj mezowy na zwolnieniu przez dwa tygodnie w zwiazku z tym kolanem:-p:-p:-pwiec mogę bywać jeszcze rzadziej:-D:-D:-D

Mamusia
co u Was jak katarek Karolinki-poradzilyscie sobie jakoś z nim???

Marzycielka ty tez wspominalas o Oliwce zasmarkanej co wam pomoglo???
Jeszcze raz brawo dla naszej pierwszej zdolniachy:tak::tak::tak:

A czy ta wysypka swędzi?

Agacia nie swedzi...ale pewnie juz Ci dziewczyny pisaly...Super ze to trzydniowka-juz za Wami kolejna choroba:tak::tak::tak:bo podobno na nia choruje sie tylko raz w życiu:-p

Hej ja z kawką. Pospalismy 2,5 godzinki. Mały zjadł kaszkę a teraz cos marudzi, czyżby się nie wyspał :eek:
Dagulla mamy obnżone łóżeczko na bardzo nisko zostało ostatnie oczko, ten poziom gdzie sie wyciąga te dwa szczebelki do wychodzenia malucha.

kana najwazniejsze ze dostaliscie kaske :tak:i wspolczuje nocki:-(

Agacia to obniz calkiem my mamy juz tak bardzo dawno obnizoe:tak:

edus wlasnie mialam o to pytac dziewczyny:-D

i teraz tak jak wy sie tu znalazlyscie to ja zaraz musze uciekac robic obiad wiedzialam ze tak bedzie:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry