reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie u nas nocka ok, bo troche wzielam sie na sposob i armie Jule przez sen ispi spokojnie...bo niestety nie chce mi jesc wieczorem, dzisiaj tez nie zjadla kaszki, teraz spi..pewnie obudzi sie bardzo glodna:-D:-D:-D:-D

Moj mezowy na zwolnieniu przez dwa tygodnie w zwiazku z tym kolanem:-p:-p:-pwiec mogę bywać jeszcze rzadziej:-D:-D:-D

Mamusia
co u Was jak katarek Karolinki-poradzilyscie sobie jakoś z nim???

Marzycielka ty tez wspominalas o Oliwce zasmarkanej co wam pomoglo???
Jeszcze raz brawo dla naszej pierwszej zdolniachy:tak::tak::tak:

Agacia nie swedzi...ale pewnie juz Ci dziewczyny pisaly...Super ze to trzydniowka-juz za Wami kolejna choroba:tak::tak::tak:bo podobno na nia choruje sie tylko raz w życiu:-p
nie mozemy zwalczyc, jakas masakra, normalnie leje z nosa jak z cebra

Marzycielko a co kupiliscie Oliwci na roczek ?

Agacia
juz nam Kasia chwaliła się:-D:-D:-D
A Kokusia coś wspominala o chorej Natalci:-(

hey

A my dzisiaj zostawiliśmy Młoda z moimi rodzicami i pojechaliśmy do Ostrowca po prezent urodzinowy.
Kupilismy komórkę z Fischer Price i taką dużą książeczke z obrazkami aby Pysie uczyć słówek.
Fajnie było tak się wyrwać:-)

dobra ja lece robic obiadek a po 15 moze z mezoym na zakupy jak uda miz sie malego podrzucic dziadkom:sorry: narazie ich niema takze zobaczymy jak to bedzie z tymi zakupami moze uda mi sie do was wpasc w miedzy czasie:tak: moje dziecko wlasnie dzieli sie herbatnikiemz nocniczkiem:eek:

Witajcie po dłuższej nieobecności:-) Napisałam długiego posta i neta wyłączyli:wściekła/y:
U mnie ostatnio nerwów co niemiara, ale opiszę Wam później jak się wykąpię i mały zdąży się nie obudzić... Wszystko miałam już napisane i wcięło:-(
Tylko tyle szybciutko napiszę, że mały przeszedł właśnie trzydniówkę:tak: Agacia z tego co doczytałam, to mieli w równym czasie!!! W piątek wysoka gorączka, doszła nawet do 40stopni i naprawdę gdyby nie Wy to chyba bym umarła nie wiedząc, że istnieje coś takiego jak ta słynna trzydniówka;-) I tak byłam przerazona bo gorączkę co zbiłam to wzrastała w ciągu trzech godzin do ponad 39 i tak przez całą dobę:-( W sobotę już spadała i wczoraj wyszła wysypka:-) Dzisiaj jeszcze się utrzymuje ale myślę, że do jutra zejdzie:tak: Agacia ponoć ta wysypka nie swędzi i nie smaruje się jej niczym. Podobno schodzi samoistnie:tak: Później jeszcze wpadnę i opowiem Wam troszku. Buziaczki
duniu u na było to samo ... bardzo wysoka temp. mały nie chciał jesc, taki smutny, tylko siedział nie chciał sie bawic. I tez temp była w piątek , sobote a wczoraj wysypka.
dobra ja lece robic obiadek a po 15 moze z mezoym na zakupy jak uda miz sie malego podrzucic dziadkom:sorry: narazie ich niema takze zobaczymy jak to bedzie z tymi zakupami moze uda mi sie do was wpasc w miedzy czasie:tak: moje dziecko wlasnie dzieli sie herbatnikiemz nocniczkiem:eek:
hihi :-D:-D:-D:-D:-D

Czesc dziewczynki!!
I u nas chorobsko,wczoraj bylismy na tym roczku,bylo pelno dzieci...i jedno,ktore dwa tyg temu przechodzilo jeszcze swinska grype:szok::szok::szok:...
Rodzice lekarze,wiec gdzie ja bede poddawac watpliwosci czy to dziecko aby napewno powinno byc wsrod dziesiatki innych dzieci...
Dobra,w kazdym razie wczoraj wrocilismy wszystko bylo oki,ale w nocy Marys goraca jak piec:baffled:...
Dostaje leki przeciwgoraczkowe,ale goraczka nie spada poki co...
Lekarz w przychodni w tym durnym kraju mowi,ze poki robi siusiu,pije i nie ma trudnosci z oddychaniem,to nawet nas nie chce widziec....:eek:
I tak sobie siedzimy w domu,mala zasnela poki co...padla jak mops,bo przeciez kogo nie zmeczy placz w kolko..
Ufffffaaaaa.............................:growl::growl:

Czesc dziewczynki!!
I u nas chorobsko,wczoraj bylismy na tym roczku,bylo pelno dzieci...i jedno,ktore dwa tyg temu przechodzilo jeszcze swinska grype:szok::szok::szok:...
Rodzice lekarze,wiec gdzie ja bede poddawac watpliwosci czy to dziecko aby napewno powinno byc wsrod dziesiatki innych dzieci...
Dobra,w kazdym razie wczoraj wrocilismy wszystko bylo oki,ale w nocy Marys goraca jak piec:baffled:...
Lekarz w przychodni w tym durnym kraju mowi,ze poki robi siusiu,pije i nie ma trudnosci z oddychaniem,to nawet nas nie chce widziec....:eek:
I tak sobie siedzimy w domu,mala zasnela poki co...padla jak mops,bo przeciez kogo nie zmeczy placz w kolko..

Kaja a cos jeszcze jej dolega???Może to też trzydniówka??Życzymy zdróweczka wszystkim chorowitkom...:tak::tak::tak:

reklama
Czesc dziewczynki!!
widze ze czas chorób ... zdrówka dla Marysi

A u nas leje :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry