Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mozemy zwalczyc, jakas masakra, normalnie leje z nosa jak z cebraWitajcie u nas nocka ok, bo troche wzielam sie na sposob i armie Jule przez sen ispi spokojnie...bo niestety nie chce mi jesc wieczorem, dzisiaj tez nie zjadla kaszki, teraz spi..pewnie obudzi sie bardzo glodna
Moj mezowy na zwolnieniu przez dwa tygodnie w zwiazku z tym kolanemwiec mogę bywać jeszcze rzadziej
Mamusia co u Was jak katarek Karolinki-poradzilyscie sobie jakoś z nim???
Marzycielka ty tez wspominalas o Oliwce zasmarkanej co wam pomoglo???
Jeszcze raz brawo dla naszej pierwszej zdolniachy
Agacia nie swedzi...ale pewnie juz Ci dziewczyny pisaly...Super ze to trzydniowka-juz za Wami kolejna chorobabo podobno na nia choruje sie tylko raz w życiu
![]()
nie mozemy zwalczyc, jakas masakra, normalnie leje z nosa jak z cebra

Marzycielko a co kupiliscie Oliwci na roczek ?

hey
A my dzisiaj zostawiliśmy Młoda z moimi rodzicami i pojechaliśmy do Ostrowca po prezent urodzinowy.
Kupilismy komórkę z Fischer Price i taką dużą książeczke z obrazkami aby Pysie uczyć słówek.
Fajnie było tak się wyrwać:-)
narazie ich niema takze zobaczymy jak to bedzie z tymi zakupami moze uda mi sie do was wpasc w miedzy czasie
moje dziecko wlasnie dzieli sie herbatnikiemz nocniczkiem
duniu u na było to samo ... bardzo wysoka temp. mały nie chciał jesc, taki smutny, tylko siedział nie chciał sie bawic. I tez temp była w piątek , sobote a wczoraj wysypka.Witajcie po dłuższej nieobecności:-) Napisałam długiego posta i neta wyłączyli![]()
U mnie ostatnio nerwów co niemiara, ale opiszę Wam później jak się wykąpię i mały zdąży się nie obudzić... Wszystko miałam już napisane i wcięło:-(
Tylko tyle szybciutko napiszę, że mały przeszedł właśnie trzydniówkęAgacia z tego co doczytałam, to mieli w równym czasie!!! W piątek wysoka gorączka, doszła nawet do 40stopni i naprawdę gdyby nie Wy to chyba bym umarła nie wiedząc, że istnieje coś takiego jak ta słynna trzydniówka;-) I tak byłam przerazona bo gorączkę co zbiłam to wzrastała w ciągu trzech godzin do ponad 39 i tak przez całą dobę:-( W sobotę już spadała i wczoraj wyszła wysypka:-) Dzisiaj jeszcze się utrzymuje ale myślę, że do jutra zejdzie
Agacia ponoć ta wysypka nie swędzi i nie smaruje się jej niczym. Podobno schodzi samoistnie
Później jeszcze wpadnę i opowiem Wam troszku. Buziaczki
hihidobra ja lece robic obiadek a po 15 moze z mezoym na zakupy jak uda miz sie malego podrzucic dziadkomnarazie ich niema takze zobaczymy jak to bedzie z tymi zakupami moze uda mi sie do was wpasc w miedzy czasie
moje dziecko wlasnie dzieli sie herbatnikiemz nocniczkiem
![]()

...
...

Czesc dziewczynki!!
I u nas chorobsko,wczoraj bylismy na tym roczku,bylo pelno dzieci...i jedno,ktore dwa tyg temu przechodzilo jeszcze swinska grype...
Rodzice lekarze,wiec gdzie ja bede poddawac watpliwosci czy to dziecko aby napewno powinno byc wsrod dziesiatki innych dzieci...
Dobra,w kazdym razie wczoraj wrocilismy wszystko bylo oki,ale w nocy Marys goraca jak piec...
Dostaje leki przeciwgoraczkowe,ale goraczka nie spada poki co...
Lekarz w przychodni w tym durnym kraju mowi,ze poki robi siusiu,pije i nie ma trudnosci z oddychaniem,to nawet nas nie chce widziec....
I tak sobie siedzimy w domu,mala zasnela poki co...padla jak mops,bo przeciez kogo nie zmeczy placz w kolko..
Ufffffaaaaa.............................![]()

widze ze czas chorób ... zdrówka dla MarysiCzesc dziewczynki!!
I u nas chorobsko,wczoraj bylismy na tym roczku,bylo pelno dzieci...i jedno,ktore dwa tyg temu przechodzilo jeszcze swinska grype...
Rodzice lekarze,wiec gdzie ja bede poddawac watpliwosci czy to dziecko aby napewno powinno byc wsrod dziesiatki innych dzieci...
Dobra,w kazdym razie wczoraj wrocilismy wszystko bylo oki,ale w nocy Marys goraca jak piec...
Dostaje leki przeciwgoraczkowe,ale goraczka nie spada poki co...
Lekarz w przychodni w tym durnym kraju mowi,ze poki robi siusiu,pije i nie ma trudnosci z oddychaniem,to nawet nas nie chce widziec....
I tak sobie siedzimy w domu,mala zasnela poki co...padla jak mops,bo przeciez kogo nie zmeczy placz w kolko..
Ufffffaaaaa.............................![]()