Wróciliśmy. Mam nadzieję, że na dobre... Nadrobię was później
witamy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mielone i makaron jakie?ugotowalam pomodorki z cebulka troche maka zaciagnelam, ugotowalam mielone i makaron:-) ale skubany nalozylam mu druga porcje i znow chcial wyzucic no to go troche oszukalam nakladam z jego talezyka ale daje nad moim i mysli ze je moje![]()
Chyba musze sie nastawic, ze moje dziecko do conajmniej 2 roku zycia tak bedzie sypialo albo i jeszcze dluzej:-( Zwariuje, ale co zrobic
Myslalam, ze chlopcy beda sie ladnie bawic razem, ale moj Filip to taki dzikus, jak Mikolaj tylko sie do niego zblizyl, dotknal to ten albo uciekal albo darl sie. No mowie Wam, co za dziecko
Obawiam sie, ze straszny samolub z niego wyrosnie:-(
Agaciu jak też jestem w szoku jak on to zrobiłDzisiaj Mati wylazł mi z łózeczka, i wpadł na nasze łóżko - całe szczeście postanowił wyskoczyc od strony naszego łózka a nie podłogi
, chociaz i tak rąbnął głową o oparcie łózka , ale za duzo nie płakał bo chyba był bardziej zaskoczony co zrobil, a jak to zrobił to ja nie mam zielonego pojęcia , oczywiście łóżeczko jest obniżone
. No pierwszy raz wlazł na łózko i z niego zszedł sam .
Musial sie mega wychylic, ale kurcze az tak, zeby wyskoczyc z lozeczka
Do tej pory wydawalo mi sie, ze lozeczko ze szczebelkami badz turystyczne jest jedynym miejscem,do ktorego moge bez obaw, ze cos sobie zrobi, dac Filipa. Ale jak sie okazuje niekoniecznie
Marzycielko tych guzow bedzie teraz coraz wiecej;-) Ciesz sie, ze mala juz chodziDzisiaj Młoda dąła pospać az do 8.
Teraz szaleje ale mamy juz guza na czoleza szybko zaczyna chodzić a jeszcze nie jest gotowa i taki efekt.
My do samodzielnego chodzenia mamy jeszcze daleka droge. Filip za raczki niebardzo chce chodzic, a co dopiero sam, wiec mysle, ze bedzie jednym z ostanich dzieciaczkow na forum, ktory samodzielnie bedzie smigal
No mam nadzieje, ze tym razem dostaniecie paczuszke i to bedzie koniec problemow z ta oszustka.co do allegro , hahah, ja nic z tego nie rozumiem, śledzę sobie poczynania tej laski i zobaczcie sobie te dwie aukcje
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (798268505) - Aukcje internetowe Allegro
NA BASEN, AEROBIK, JOGGING, GIMNASTYKA R_40 OKAZJA (792767877) - Aukcje internetowe Allegro
ale! w naszej sprawie coś ruszyło... w sobotę napisałam jej smsa że ma czas do poniedziałku na decyzję czy oddaje kasę, wysyła paczkę czy woli policjęi dziś rano dostałam od niej smsa, że wyśle dzisiaj przesyłkę priorytetem
zobaczymy co dalej, czy faktycznie paczuszka dojdzie
![]()

Jaaaaaoki, oki, a może znajdzie się tu jakiś chętny "chudzielec" co z nami wejdzie w biznes
Jacyś ochotnicyręka do góry
![]()
edee ja z 7kg to moge wziac od Ciebie z przyjemnoscia
Wtedy to bym moze jak czlowiek w koncu wygladala
Aniu ciesz sie mezulkiem jak najintensywniej poki jestCześć Laseczki:-)
To ja.Żyję
Przepraszam Was za brak czasu,ale teraz intensywnie nadrabiamy zaległości,ciągle coś robimy albo chłopcy się bawią i dają mi poleniuchować
Dzisiaj niestety czuję się fatalnie:-( Bierze mnie jakieś choróbsko...Gardło mnie boli,mam katar,kaszel i potworne bóle stawów:-( I nerki strasznie mnie bolą.Mariusz już zapowiedział,ze jutro z rana jedziemy do lekarza i mam w końcu pobrać wszystkie skierowania i porobić badania...Jak by nie patrzeć miałam zrobić to po porodzie i tak jakoś rok mi zleciał
Zaraz poczytam co tam u Was![]()

No i zrob w koncu te badania kochana;-)Super, ze juz w domku jestescie. Czekamy na dalsze wiesciWróciliśmy. Mam nadzieję, że na dobre... Nadrobię was później

Jaaaaaedee ja z 7kg to moge wziac od Ciebie z przyjemnoscia.

to super, fajnie by było, i ja bym wreszcie wyglądała jak człowiek
:-

Marzycielka ty tez wspominalas o Oliwce zasmarkanej co wam pomoglo???
Jeszcze raz brawo dla naszej pierwszej zdolniachy![]()
No własnie gdzie mamusia - no i kokusia ?
Marzycielko a co kupiliscie Oliwci na roczek ?

Czesc dziewczynki!!
I u nas chorobsko,wczoraj bylismy na tym roczku,bylo pelno dzieci...i jedno,ktore dwa tyg temu przechodzilo jeszcze swinska grype...
Rodzice lekarze,wiec gdzie ja bede poddawac watpliwosci czy to dziecko aby napewno powinno byc wsrod dziesiatki innych dzieci...
Dobra,w kazdym razie wczoraj wrocilismy wszystko bylo oki,ale w nocy Marys goraca jak piec...
Dostaje leki przeciwgoraczkowe,ale goraczka nie spada poki co...
Lekarz w przychodni w tym durnym kraju mowi,ze poki robi siusiu,pije i nie ma trudnosci z oddychaniem,to nawet nas nie chce widziec....
I tak sobie siedzimy w domu,mala zasnela poki co...padla jak mops,bo przeciez kogo nie zmeczy placz w kolko..
Ufffffaaaaa.............................![]()

Edde kurcze gdyby to bylo takie proste:-( Wtedy na swiecie nie byloby ludzi chudych ani grubych:-( Niestety Bog nie dzieli po rowno i jedyne co nam pozostaje to jakos sie z tym faktem pogodzicto super, fajnie by było, i ja bym wreszcie wyglądała jak człowiek
:-
-
tak:
![]()

RacjaEdde kurcze gdyby to bylo takie proste:-( Wtedy na swiecie nie byloby ludzi chudych ani grubych:-( Niestety Bog nie dzieli po rowno i jedyne co nam pozostaje to jakos sie z tym faktem pogodzic![]()

, ale może jakoś uda mi się zgubić kilka kilo, zobaczymy ;-)Na pewnoRacja, ale może jakoś uda mi się zgubić kilka kilo, zobaczymy ;-)
Do pozniej dzieewczynki.