reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc laseczki
Ledwo nadrobiłam i nie bardzo pamiętam co komu miałam napisać:zawstydzona/y:

Spóźnione, ale szczere życzonka dla zaległych i dzisiejszych solenizantów, jeśli są.
Dla wszystkich chorowitków dużo, dużo zdrówka.

Agaciu, spryciarz z tego mojego zięciunia. Mojej koleżanki mały jest młodszy i też już wyskoczył z łóżeczka, mimo że ma obniżone, podciągnął się i zawiesił na łokciach zrobił fik do przodu i guz gotowy

Asiulka, Madzia też nie miała trzydniówki i z tego co kojarzę to chłopcy nie przechodzili wcale, wiec chyba nie u każdego występuje:sorry:

Aniu, dla Ciebie też zdrówka

Kana, ach ten Twój brat:no:

Lece na inne wątki

reklama
Aj Bliniaczku szkoda slow.......

Mari wlasnie szaleje,a ja na streetcom- ie znalazlam ankiete do wypelnienia na temat alkoholu...czy pijam i jakie.....

HAHAHHAH kochane czy ktoras z Was miala ???? moze ozlzo do nich moje zaswiadczenie ,ktore wyslalam w zeszlym tyg.....ja zaznaczylam wszystkie na tak :p hahhaha :-D:-D:-D:-D pomysla,ze jestem alkoholiczka:p hahaah

Kanuś też kiedys wypełniałam jakąs ankietę dotyczącą alkoholu, ale nic nie dostałam.

Spadam oglądać zdjecia, dzisiaj siostra dała mi na płycie zdjecia z wesela i z sesji i jest tego cos koło 500 szt, więc mam zajęcie

Czyasze dzieci tez tancza przy reklamach ?

Mati ma takie ulubione i zawsze przy nich tanczy i śpiewa. Lubi też tą apiosenkę początkową z Brzyduli :-D i jak ja usłyszy to nieważne co by robił to wszystko rzuca i leci ja ogladąć , tańczy i śpiewa :-D:-D:-D

Mati ma takie ulubione i zawsze przy nich tanczy i śpiewa. Lubi też tą apiosenkę początkową z Brzyduli :-D i jak ja usłyszy to nieważne co by robił to wszystko rzuca i leci ja ogladąć , tańczy i śpiewa :-D:-D:-D
Agacia Mari tanczy od razu ja usłyszy melodie i jakas czy to reklama, czy muzyczka w zabawce...a juz w ogole przy mtv i to juz naprawde sporo czasu...robi tak pociesznie tany tany...kiedys machała raczkami., potem robiła tany calłym ciałkiem stojac przy tv a teraz bez różnicy jak siedzi to robi pupcia i macha raczkami,a a jak stoi to cała......hahaha
przed chwilka robiła tany przy koncówce brzyduli.....:-D

reklama

Alan nie tańczy i nie śpiewa :zawstydzona/y::-(:no::no:, ale jak się zaczyna piosenka z "klanu" to leci pędem przed tv i siedzi jak zamurowany :tak: nic go wtedy nie ruszy :no::no::-p:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry