reklama

Grudniowe mamusie 2008

Uwaga nadrabiam a jest tego sporo:-D

Witajcie z rana

Mały jest cały obsypany, cieszę się że juz mamy po wszystkim i ze to jednak była trzydniówka a niecoś niewiadomego :eek:

Dzisiaj Mati wylazł mi z łózeczka :shocked2:, i wpadł na nasze łóżko - całe szczeście postanowił wyskoczyc od strony naszego łózka a nie podłogi :zawstydzona/y:, chociaz i tak rąbnął głową o oparcie łózka , ale za duzo nie płakał bo chyba był bardziej zaskoczony co zrobil, a jak to zrobił to ja nie mam zielonego pojęcia , oczywiście łóżeczko jest obniżone :sorry:. No pierwszy raz wlazł na łózko i z niego zszedł sam .
Agaciu super że to była tylko trzydniówka:tak:Na a z Matiego to niezły akrobata. Natalka sama zchodzi z łóżka w tył dupki ale wejśc jeszcze nie daje rady bo my mamy dośc wysokie łóżko i nie może nogi tak wysoko podnieśc

A Kokusia coś wspominala o chorej Natalci:-(
Madzienko no prawie:-D z tym że chorowała Martyna i ja

Czesc dziewczynki!!
I u nas chorobsko,wczoraj bylismy na tym roczku,bylo pelno dzieci...i jedno,ktore dwa tyg temu przechodzilo jeszcze swinska grype:szok::szok::szok:...
Rodzice lekarze,wiec gdzie ja bede poddawac watpliwosci czy to dziecko aby napewno powinno byc wsrod dziesiatki innych dzieci...
Dobra,w kazdym razie wczoraj wrocilismy wszystko bylo oki,ale w nocy Marys goraca jak piec:baffled:...
Dostaje leki przeciwgoraczkowe,ale goraczka nie spada poki co...
Lekarz w przychodni w tym durnym kraju mowi,ze poki robi siusiu,pije i nie ma trudnosci z oddychaniem,to nawet nas nie chce widziec....:eek:
I tak sobie siedzimy w domu,mala zasnela poki co...padla jak mops,bo przeciez kogo nie zmeczy placz w kolko..
Ufffffaaaaa.............................:growl::growl:

Ojej zdróweczka dla Marianka a Ci rodzice to chyba nie bardzo rozsądni:no:

a moj lobuz wywalil przed chwila caly talezyk spagetti zwariuje z nim normalnie ostatnio nasze jedzenie konczy sie szybciutko bo albo maly wywala wszystko albo pluje jedzeniem:confused2:
No no zieńciunie a co to za grymaszenie przy jedzeniu

Wróciliśmy. Mam nadzieję, że na dobre... Nadrobię was później
Super że już jesteście i oby z Igim już było wszystko dobrze

Przez caly zeszly tydzien byla u nas szwagierka ze swoim 1,5 miesiaca mlodszym synkiem, wiec bylo chociaz do kogo usta otworzyc przez caly dzien:tak: Myslalam, ze chlopcy beda sie ladnie bawic razem, ale moj Filip to taki dzikus, jak Mikolaj tylko sie do niego zblizyl, dotknal to ten albo uciekal albo darl sie. No mowie Wam, co za dziecko:wściekła/y: Obawiam sie, ze straszny samolub z niego wyrosnie:-(
No nic, lece Was poczytac:tak:
Asiulko jeśli do tej pory Filipek nie miał jakoś specjelnie styczności z dziecmi to raczej jest wszystko w porzątku. Ja tak miałam z Martyną. Natalka ma o tyle łatwiej że ma ciągle siostrę w domu a i od małego spotyka się na ploty z Karolinką:-D

A dziewczynki,ktore kupujecie na allegro, bo jakis czas temu mialam was zapytac. Dlaczgo nie kupujecie za pobraniem? To jest raptem pare zloty wiecej, ale przynajmniej jest pewnosc, ze nikt Was nie oszuka. My tak zawsze robimy, jak dojdzie to super, a jak nie to trudno, nie wkurzamy sie, bo i tak nic nie straclilsmy:tak:
U nas kupujemy z przedpłatą na konto z tej bardzo prostej przyczyny że nie trzymamy praktycznie żadnych pieniędzy w domu i płacic przez internet jest wygodniej.
Nam pediatra kazała stosowac na przemian paracetamol i nurofen. Miedzy paracetamolem a nurofenek musi byk około 1 godz przerwy , miedzy paracetamolem a paracetamolem 5 godz a miedzy nurofenem a nurofenem 6 godz.
Ja też tak zawsze robię:tak:
Jeszcze dodam ,ze jestem dzisiaj taka wkurzona,bo moj zajebisty brat nie chcial mnie do kompa dopuscic....kurde siedzial i siedzial caly dzien....myslalam,ze zwariuje....
Oj też tak mam jak przyjeżdża do mnie brat i od progu okupuje kompa a ja akurat wtedy mam najwięcej rzeczy do zobaczenia na necie:-)

Mari wlasnie szaleje,a ja na streetcom- ie znalazlam ankiete do wypelnienia na temat alkoholu...czy pijam i jakie.....

HAHAHHAH kochane czy ktoras z Was miala ???? moze ozlzo do nich moje zaswiadczenie ,ktore wyslalam w zeszlym tyg.....ja zaznaczylam wszystkie na tak :p hahhaha :-D:-D:-D:-D pomysla,ze jestem alkoholiczka:p hahaah
Ja miałam juz jakiś czas temu i też pozaznacząłam wszystkie:-D

Czyasze dzieci tez tancza przy reklamach ?

Mati ma takie ulubione i zawsze przy nich tanczy i śpiewa. Lubi też tą apiosenkę początkową z Brzyduli :-D i jak ja usłyszy to nieważne co by robił to wszystko rzuca i leci ja ogladąć , tańczy i śpiewa :-D:-D:-D
Natalka przy telewizji to nie bo ją nie interesuje ale za to jak włączę muzykę w komputerze to cała tańczy. A śpiewa ze mną "jadą misie":-D

moj tez uwielbia piosenke z brzyduli :-D al moj jeszcze nie tanczy wogule:no::no::sorry:
Oj zieńciuniu szybciutko ucz się tany tany bo Nati jest bardzo roztańczona:-D

Kochane te nasze dzieciaczki są, takie pocieszne, jak tańczą, śpiewają, przytulają się. tak sie dzisiaj rozczuliłam, aż się poryczałam, ze nie zasługuję na takie śliczne cudowne dziecko i wogóle jak to było, jak jej nie było. Wykąpałam ją, nakarmiłam, położyłam się obok, a Nuśka głaskała mnie po poliku, poryczałam się jak głupia, jak ja Ją kocham.
Kochana nie wolno Ci tak myslec. Skoro masz dzieci to znaczy że na nie zasługujesz i koniec kropka.

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJSŁODSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI
U nas chorowania niestety ciąg dalszy bo teraz mężowego zmogło:-(A ja już się wczoraj lepiej czułam więc wybrałam się na zakupy bo mój M ma jutro imieniny więc trzeba było prezent kupic no i chyba za wcześnie wyszłam z domu bo dzisiaj znowu nos zawalony i gardło boli.

Miłego dnia dziewczynki i zdróweczka dla wszystkich chorujących​

witam z kubeczkiem kawy:tak:

U nas chorowania niestety ciąg dalszy bo teraz mężowego zmogło:-(A ja już się wczoraj lepiej czułam więc wybrałam się na zakupy bo mój M ma jutro imieniny więc trzeba było prezent kupic no i chyba za wcześnie wyszłam z domu bo dzisiaj znowu nos zawalony i gardło boli.

Miłego dnia dziewczynki i zdróweczka dla wszystkich chorujących​

podpinamy siie pod życzonka:tak:

Kokusia dużo zdróweczka dla was;-)

nocka fatalna do 24 pobudka co godzine potem wzglenie :sorry:

Hey Kochane

My wstałyśmy przed 8.
Teraz Młoda mi dokucza ściągając modem i liżąc moje ciapy a o wyrywaniu kalwiatury nawet nie mówie.
Bzdziągwa moja no.
A dzisiaj teście jadą do rodziny do Kielc a my sami z M. i Młodą do jutra:tak::tak:
Mamy zaplanowaną randke:-D

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć

My juz od 7:00 nie spimy :tak:
Wysypka juz blednie.
Na dworze okropnie, jakaś mgła i tak jakos nie za ciekawie :no:
Muszę dzisiaj lecieć na zakupki i do urzędu.
Mały nie był na spacerku chyba juz z dwa tyg, jedynie tylko tak przelotem jak szlismy do samochodu.
A dzisiaj mam na cos ochote, tzn. na coś do jedzenia :-p, ale nie wiem na co :zawstydzona/y:, cos bym zjadła :eek:
Mały od jakiegos czasu nauczył się dawac przedmioty i jak się mu mówi daj mamie to oddaje, no ale oddaje nie tylko jak się prosi i z tego względu na klawiaturze mam teraz pełno jego zabawek :zawstydzona/y:

Kokusia zdrówka dla męża i Ciebie
Marzycielko udanej randki :-D

A ja będę znowu sama od czwartku do soboty :crazy:

Kochane te nasze dzieciaczki są, takie pocieszne, jak tańczą, śpiewają, przytulają się. tak sie dzisiaj rozczuliłam, aż się poryczałam, ze nie zasługuję na takie śliczne cudowne dziecko i wogóle jak to było, jak jej nie było. Wykąpałam ją, nakarmiłam, położyłam się obok, a Nuśka głaskała mnie po poliku, poryczałam się jak głupia, jak ja Ją kocham.
wiem cos o tym.....no ja tez czesto placze ze szczescia, takie slodkie te nasze skarby

I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)

i my życzymy wszystkim 100 latek i dużo zdrówka

my juz po pracy w domciu, w koncu mamy 4 zabka, bo juz myslalm ze zwariuje w nocy, ale widze ze kolejne ida, wiec jeszcze bedziemy sie meczyc
teraz pije kawke i zmykam robic golabki, wiec milego dzionka kochane

wiem cos o tym.....no ja tez czesto placze ze szczescia, takie slodkie te nasze skarby

i my życzymy wszystkim 100 latek i dużo zdrówka

my juz po pracy w domciu, w koncu mamy 4 zabka, bo juz myslalm ze zwariuje w nocy, ale widze ze kolejne ida, wiec jeszcze bedziemy sie meczyc
teraz pije kawke i zmykam robic golabki, wiec milego dzionka kochane

Lo Bozinku,golabki,ale mi smaku narobila...:-D:-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI-BUZIAKI.

I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)

Z tych pieknych zyczonek i my dzis skorzystamy:-):-)
Dziendobry dziewczynki...ale mnie dzisiaj nastroilo,wspominkowo i weselnie:sorry::-D:-D..[ame="http://www.youtube.com/watch?v=J8t9d4TIVHQ&feature=related"]YouTube- Masters - Żono moja[/ame]
Alez sie przy tym wyskakalam...dawno temu:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry