mamusia2008
mamusia Karolinki
mamusia ollcia gratulujemy zeboli![]()
dziekujemyOlcia, Mamusia gratulujemy kolejnych ząbków

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamusia ollcia gratulujemy zeboli![]()
dziekujemyOlcia, Mamusia gratulujemy kolejnych ząbków

Nio własnie i tu jest ta cała sprawa która chciałam napisac....Biedna Kaneczka....ach ten brat
A mam kiedy przyjezdza???w czwartek??bedzie z Wami mieszkala...??
no i chyba sie w koncu zbiore i napisze.....
:-)
Madzienko no prawiez tym że chorowała Martyna i ja

wstydze sieWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJSŁODSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI
podpinamy siie pod życzonka![]()
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI-BUZIAKI.
I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)
i my życzymy wszystkim 100 latek i dużo zdrówka
Z tych pieknych zyczonek i my dzis skorzystamy:-):-)
Dziendobry dziewczynki...ale mnie dzisiaj nastroilo,wspominkowo i weselnie..YouTube- Masters - Żono moja
Alez sie przy tym wyskakalam...dawno temu![]()
Podłaczam się pod te śliczne kolorowe życzonka
Wszystkiego naj kochane dzieciaczki
WSZYSTKIEGO NAJEPSZEGO
podpinamy sie![]()
Nio własnie i tu jest ta cała sprawa która chciałam napisac....no i chyba sie w koncu zbiore i napisze.....
A u nas depresji ciąg dalszy....nie radze juz sobie ze sama soba....
Mari okropna jak nic przechodzi sama siebie......krzyczy wrzeszczy bije nie dizie jej okiełznac....a ja juz nie mam siły......:--
-(
Poza tym wkurzam sie na mezwoego cay czas sie kłócimy....zwariuje....serio mam juz wszystkiego dosc.....
Poczytałam Was szczerze tak bardziej po łepkach..ale jakos nie mam weny.....
Wszystkiego najlepszego i najsłodszego na świecie dla naszej przesłodkiej i przeuroczej Juleczki :-):-)
Dużo uśmiechu malutka i masę miłości:*:*:*
Również dla Jarusia, Lenki i Nikodemka....tysiące uścisków;*
![]()
No i również dużo miłości i uśmiechu dla naszej nieco starszej szalonej 18-stki Asiulki:*:*:*

mezowy w domu wiec mam troche wolnego czasu mimo ze bidulek ledwo chodzi....

A tam mamuska nie wiesz co dobre;-)Bo moja Jula z chęcią go pije aż jestem w szoku...bo to takie niedobre![]()

A tam mamuska nie wiesz co dobre;-)![]()

Blizniaczku jestes wspaniala mamusia i zaslugujesz na wszystko co maszKochane te nasze dzieciaczki są, takie pocieszne, jak tańczą, śpiewają, przytulają się. tak sie dzisiaj rozczuliłam, aż się poryczałam, ze nie zasługuję na takie śliczne cudowne dziecko i wogóle jak to było, jak jej nie było. Wykąpałam ją, nakarmiłam, położyłam się obok, a Nuśka głaskała mnie po poliku, poryczałam się jak głupia, jak ja Ją kocham.
Cudowne jest to co napisalas
w koncu mamy 4 zabka, bo juz myslalm ze zwariuje w nocy, ale widze ze kolejne ida, wiec jeszcze bedziemy sie meczyc
My też się chwalimy ;-) piąty ząbek nam wyszedł i widzę że szósty też niedługo będzie![]()
:-):-):-)
Gratulujemy kolejnych zabkowWitam i ja ze spóźnioną kawką.
Brakowało mi was strasznie.
Już mi się nawet nie chce pisać o szpitalu i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie.
Ale mam też dobrą wiadomość. Igusiowi wybiły się 2 kolejne ząbki. Czyli mamy już 8.
Widze, ze wychodza hurtowo.
DokladnieA tam mamuska nie wiesz co dobre;-)![]()

I placze nie wiem czemu. Chyba sie nie wyspal
Ale przeciez nikt mu nie zabronil spac dluzej. Oszaleje