reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Biedna Kaneczka....ach ten brat:sorry::sorry::sorry:
A mam kiedy przyjezdza???w czwartek??bedzie z Wami mieszkala...??
Nio własnie i tu jest ta cała sprawa która chciałam napisac....:ninja2: no i chyba sie w koncu zbiore i napisze.....:zawstydzona/y:

A u nas depresji ciąg dalszy....nie radze juz sobie ze sama soba....

Mari okropna jak nic przechodzi sama siebie......krzyczy wrzeszczy bije nie dizie jej okiełznac....a ja juz nie mam siły......:-(:-(:-(

Poza tym wkurzam sie na mezwoego cay czas sie kłócimy....zwariuje....serio mam juz wszystkiego dosc.....

Poczytałam Was szczerze tak bardziej po łepkach..ale jakos nie mam weny.....

Wszystkiego najlepszego i najsłodszego na świecie dla naszej przesłodkiej i przeuroczej Juleczki :-):tak::-)
Dużo uśmiechu malutka i masę miłości:*:*:*
Również dla Jarusia, Lenki i Nikodemka....tysiące uścisków;*

694_prezent_mis_213.gif

No i również dużo miłości i uśmiechu dla naszej nieco starszej szalonej 18-stki Asiulki:*:*:*

Madzienko no prawie:-D z tym że chorowała Martyna i ja

Kokusiu wybacz, ale one obie sa takie słodkie i non stop mylę imionka...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstydze sie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJSŁODSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI

podpinamy siie pod życzonka:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI-BUZIAKI.

I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)

i my życzymy wszystkim 100 latek i dużo zdrówka

Z tych pieknych zyczonek i my dzis skorzystamy:-):-)
Dziendobry dziewczynki...ale mnie dzisiaj nastroilo,wspominkowo i weselnie:sorry::-D:-D..YouTube- Masters - Żono moja
Alez sie przy tym wyskakalam...dawno temu:-D:-D

Podłaczam się pod te śliczne kolorowe życzonka
Wszystkiego naj kochane dzieciaczki

WSZYSTKIEGO NAJEPSZEGO :tak::tak:

Nio własnie i tu jest ta cała sprawa która chciałam napisac....:ninja2: no i chyba sie w koncu zbiore i napisze.....:zawstydzona/y:

A u nas depresji ciąg dalszy....nie radze juz sobie ze sama soba....

Mari okropna jak nic przechodzi sama siebie......krzyczy wrzeszczy bije nie dizie jej okiełznac....a ja juz nie mam siły......:-(:-(:-(

Poza tym wkurzam sie na mezwoego cay czas sie kłócimy....zwariuje....serio mam juz wszystkiego dosc.....

Poczytałam Was szczerze tak bardziej po łepkach..ale jakos nie mam weny.....

Wszystkiego najlepszego i najsłodszego na świecie dla naszej przesłodkiej i przeuroczej Juleczki :-):tak::-)
Dużo uśmiechu malutka i masę miłości:*:*:*
Również dla Jarusia, Lenki i Nikodemka....tysiące uścisków;*

694_prezent_mis_213.gif

No i również dużo miłości i uśmiechu dla naszej nieco starszej szalonej 18-stki Asiulki:*:*:*

Dziękujemy ślicznie wszystkim cioteczkom za pamięć i życzonka!!!!
obraz1f.gif

Asiulka sto latek!!!!

Mamusia, Olcia, Zapominajka
GRATULACJE kolejnych ząbeczków...

Kaja Ty to wiesz jak człowieka zadowolic, ta pioseneczka to ulubiony utwor mojej przyjaciolki ktora w sobotę została żoną:-D:-D:-D:-D

Hej my juz po zakupach, Jula spi a my odpoczywamy:-D:-D:-Dmezowy w domu wiec mam troche wolnego czasu mimo ze bidulek ledwo chodzi....

po obiadku jedziemy do lekarza, bo katar jest nadal a zębów brak:-(:-(:-(:-(

Agacia podajesz Mateimu ten tran???
Bo moja Jula z chęcią go pije aż jestem w szoku...bo to takie niedobre:sorry::sorry::sorry::sorry:

Kochane moje dziekuje Wam wszystkim za pamiec i za zyczonka;-) Jestescie Kochane;-)

I oczywiscie najlepsze zyczonka dla maszych dzisiejszych solenizantow Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki. Stooo latek Kochani;-)
Kochane te nasze dzieciaczki są, takie pocieszne, jak tańczą, śpiewają, przytulają się. tak sie dzisiaj rozczuliłam, aż się poryczałam, ze nie zasługuję na takie śliczne cudowne dziecko i wogóle jak to było, jak jej nie było. Wykąpałam ją, nakarmiłam, położyłam się obok, a Nuśka głaskała mnie po poliku, poryczałam się jak głupia, jak ja Ją kocham.
Blizniaczku jestes wspaniala mamusia i zaslugujesz na wszystko co masz:tak: Cudowne jest to co napisalas:happy:
w koncu mamy 4 zabka, bo juz myslalm ze zwariuje w nocy, ale widze ze kolejne ida, wiec jeszcze bedziemy sie meczyc

My też się chwalimy ;-) piąty ząbek nam wyszedł i widzę że szósty też niedługo będzie :tak: :tak::-):-):-)

Witam i ja ze spóźnioną kawką.
Brakowało mi was strasznie.

Już mi się nawet nie chce pisać o szpitalu i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie.
Ale mam też dobrą wiadomość:tak:. Igusiowi wybiły się 2 kolejne ząbki. Czyli mamy już 8.
Gratulujemy kolejnych zabkow:tak: Widze, ze wychodza hurtowo.
I zdroweczka dla Igorka. Mam nadzieje, ze chorobsko juz na stale opuscilo Maluszka:tak:

A tam mamuska nie wiesz co dobre;-):-D
Dokladnie:-D

Ja chcialam zrobic obiadek i z wami popisac troche, bo Filip mi zasnal pol godziny temu, ale juz sie wyspal:eek: I placze nie wiem czemu. Chyba sie nie wyspal:eek: Ale przeciez nikt mu nie zabronil spac dluzej. Oszaleje:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry