reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej
Mały spi a ja piję kawkę :tak:
Oczywiście obiadu nie chciał jeść :-( ehhhh ....

Madzienko ja dopiero dzisiaj odebrałam tran bo pani w aptece mi zamówiła, wiec jutro dopiero Mati dostanie bo dzisiaj juz dostał cebion :tak:

Witam

100 lat dla dzisiejszych solenizantów małych i DUŻYCH !!!!

U nas po staremu cisza spokój:tak:. Mąż wymiślił sobie działalność gospodarczą do tego praca na etacie , szkoła w weekendy :-(, niedługo listonosz bedzie mi bliższy;-), ale cóż począć z jednej pensji ciężko wyżyć i jeszcze ten kredyt w EURO:wściekła/y:. A tak poza tym to jak pisałam cisza i spokój:tak:. Tomek non stop robi pożądki na pólkach i w szufladach:-D:-D(rzucając wszystko na podłogę) , ciągle chodzi przy ścianach i kiedy usłyszy jakąś melodię to zabawnie podryguje pampersem. Byliśmy na ważeniu i mierzeniu 8,5kg/71cm, mały krępy i wywrotny:-D.

Pozdrowionka i dużo zdrówka dla wszystkich

1011 027.jpg

Gratulujemy wszystkim nowych zęboli :-), u nas nadal bez zmian mamy osiem:-D.

Mała śpi, ja juz po małych zakupach....bo przeciez jutro wszystko zamkniete......

i tak mnie głowa boli, chyba z nerwów całych niestety..... muszę cosik sobie łyknąć jak mała wstanie......:sorry::tak:

kurcze przydałoby sie cos zjesc....jeszcze nic dzisja nie przełknełam tylko kaw i tyle..... chyba uderze na kuchnie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry