Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za 2 godz eda gotowe, wiec jak wrosisz z solarki to zapraszamLo Bozinku,golabki,ale mi smaku narobila...![]()

Z tych pieknych zyczonek i my dzis skorzystamy:-):-)
Dziendobry dziewczynki...ale mnie dzisiaj nastroilo,wspominkowo i weselnie..YouTube- Masters - Żono moja
Alez sie przy tym wyskakalam...dawno temu![]()

Podłaczam się pod te śliczne kolorowe życzonkaWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJSŁODSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI
Bidulka, pakuj młodego i przyjeżdzaj do nas, mój też jak zwykle w drodzeA ja będę znowu sama od czwartku do soboty![]()
To dobrze ze nie jestem sama, bo już myślałam ze ja jakas nawiedzona, czasem jak mnie coś rozczuli, to siedzę patrzę na nia i ryczęwiem cos o tym.....no ja tez czesto placze ze szczescia, takie slodkie te nasze skarby

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJSŁODSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI
I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)

w koncu mamy 4 zabka, bo juz myslalm ze zwariuje w nocy, ale widze ze kolejne ida,
Na szczescie juz MArysinie lepiej....coprawda nocka strasznie marna,pobudki co pol godziny,ale poki co temperatura spadla i to juz jest ufff....
:-):-):-)podpinamy sieI OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)[/COLOR]

Na szczescie juz MArysinie lepiej....coprawda nocka strasznie marna,pobudki co pol godziny,ale poki co temperatura spadla i to juz jest ufff....
Korzystajac z meza w domu lece sie posmazyc na solarex i pozniej do Was wroce:-)
Milego dnia kochane!!

dobrze ze mam jeszcze mniejszy u malego w pokoju bo ja bez telewizora i komputera to by chba zwariowala
. Igusiowi wybiły się 2 kolejne ząbki. Czyli mamy już 8.Witam i ja ze spóźnioną kawką.
Brakowało mi was strasznie.
Już mi się nawet nie chce pisać o szpitalu i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie.
Ale mam też dobrą wiadomość. Igusiowi wybiły się 2 kolejne ząbki. Czyli mamy już 8.
gratulujemy zabkow no i super ze juz w domku jestecie i jz tam na pewno nie wrocicie
synowa dziekuje i wam tez gratulujegratulacje dla mojej kochanej synowej
My też się chwalimy ;-) piąty ząbek nam wyszedł i widzę że szósty też niedługo będzie![]()
:-):-):-)

oby wszystko juz bylo dobrzeWitam i ja ze spóźnioną kawką.
Brakowało mi was strasznie.
Już mi się nawet nie chce pisać o szpitalu i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie.
Ale mam też dobrą wiadomość. Igusiowi wybiły się 2 kolejne ząbki. Czyli mamy już 8.