reklama

Grudniowe mamusie 2008

Na szczescie juz MArysinie lepiej....coprawda nocka strasznie marna,pobudki co pol godziny,ale poki co temperatura spadla i to juz jest ufff:tak::tak:....
Korzystajac z meza w domu lece sie posmazyc na solarex i pozniej do Was wroce:-)
Milego dnia kochane!!

reklama
Hej kobity

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJSŁODSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI
Podłaczam się pod te śliczne kolorowe życzonka
Wszystkiego naj kochane dzieciaczki

A ja będę znowu sama od czwartku do soboty :crazy:
Bidulka, pakuj młodego i przyjeżdzaj do nas, mój też jak zwykle w drodze

wiem cos o tym.....no ja tez czesto placze ze szczescia, takie slodkie te nasze skarby
To dobrze ze nie jestem sama, bo już myślałam ze ja jakas nawiedzona, czasem jak mnie coś rozczuli, to siedzę patrzę na nia i ryczę:zawstydzona/y:

Marzycielko, udanego wieczorku​

Kokusia, zdrówka dla was i dla męża też oczywiscie​

Asiulko, z okazji urodzinek wszystkiego naj, naj, naj, zdrówka, szczęścia, pomyślności i dużo, dużo miłości

Ale ja zacofana, wczoraj coś pisałyście o rock your baby, a ja nie wiedziałam o co kaman i myslałam że to jakiś film, tymczasem przyszła dzisiaj moja mama i pierwsze co wącza młodej satelitę i młoda zaciesza i kiwa się, już teraz wiem co to jest i moja też ogląda:-D

Kaja, ja też sie nasłuchałam tej piosenki na weselu u siorki i jeszce wczoraj leciało w jaka to melodia - "........... sie żeni" i też mi sie weselicho przypomniało, a jeszcze napatrzyłam się na zdjęcia​

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJSŁODSZEGO DLA JARUSIA, NIKODEMKA, JULEŃKI I LENKI

I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJEPSZEGO :tak::tak:

w koncu mamy 4 zabka, bo juz myslalm ze zwariuje w nocy, ale widze ze kolejne ida,

gratulacje dla mojej kochanej synowej :tak:

Na szczescie juz MArysinie lepiej....coprawda nocka strasznie marna,pobudki co pol godziny,ale poki co temperatura spadla i to juz jest ufff:tak::tak:....

super że gorączka poszła precz :tak:

My też się chwalimy ;-) piąty ząbek nam wyszedł i widzę że szósty też niedługo będzie :tak: :tak::-):-):-)​

I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ KOLEJNEJ 18-STKI asiulki :-):-):-)[/COLOR]

podpinamy sie:tak:

Korzystajac z meza w domu lece sie posmazyc na solarex i pozniej do Was wroce:-)
Milego dnia kochane!!

dobrze ze goraczka sobie juz poszla:tak:

mamusia ollcia gratulujemy zeboli :tak:
marzycielko udanego wieczoru;-)

a ja czekam na pana ktory przyjedzie po telewizorek jednak go zabieraja ale szybko sie odezwali wczoraj zglaszalismy mieli na to dwa tygodnie a juz dzis zabieraja tylko ciekawe ile beda go robic:sorry: dobrze ze mam jeszcze mniejszy u malego w pokoju bo ja bez telewizora i komputera to by chba zwariowala:-D

Witam i ja ze spóźnioną kawką.
Brakowało mi was strasznie.

Już mi się nawet nie chce pisać o szpitalu i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie.
Ale mam też dobrą wiadomość:tak:. Igusiowi wybiły się 2 kolejne ząbki. Czyli mamy już 8.

Już mi się nawet nie chce pisać o szpitalu i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie.
Ale mam też dobrą wiadomość:tak:. Igusiowi wybiły się 2 kolejne ząbki. Czyli mamy już 8.

ja tez mam kawke :tak: gratulujemy zabkow no i super ze juz w domku jestecie i jz tam na pewno nie wrocicie:tak:

a wogole jak maly sie czuje juz wszzystko dobrze?

Olcia, Mamusia gratulujemy kolejnych ząbków

Zapominajko, gratuluję zabków i życze zdrówka dla Igusia, oby juz go nie dopadało takie głupie choróbsko. Ważne ze już jesteście w domku.

Dagulla, solidna firma Ci się trafiła, oby teraz tak szybko naprawili

reklama
gratulacje dla mojej kochanej synowej :tak:

My też się chwalimy ;-) piąty ząbek nam wyszedł i widzę że szósty też niedługo będzie :tak: :tak::-):-):-)​
synowa dziekuje i wam tez gratuluje:tak::tak::tak:

oby wszystko juz bylo dobrze
gratulujemy zabkow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry