• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Super GRATULACJE!
Kokusia ja też bym pomogła mu się popsuć.
Kana jaki kupiliście jeśli mogę wiedzieć?

My już po spacerku:-D
Dziękuję
No kochana gratulacje!!!!!!!!!!! ja tez niedawno sie chwalilam ze Fifi zrobil 7 kroczków a przed chwilą przeszedł przedpokoj stanąl przy framudze do dzrwi i poszedl do lustra do przedpokoju:-D jestem strasznie dumna z niego ze tak szybko mu idzie:-D
a tak niedawno byla taki malutki ze nawet na bok nie potrafil sie przekręcić:)
Oooo no proszę ... gratulację :tak:

Mati zaczął chodzic :szok:. przyszeło krzesełko uczydełko i jak zobaczył to szybko chciał do niego przyjść i przyszedł do niego sam na nóżkach. Jeszcze się chwieje, ale juz coraz dłuzej sam na nózkach chodzi

No kochana gratulacje!!!!!!!!!!! ja tez niedawno sie chwalilam ze Fifi zrobil 7 kroczków a przed chwilą przeszedł przedpokoj stanąl przy framudze do dzrwi i poszedl do lustra do przedpokoju:-D jestem strasznie dumna z niego ze tak szybko mu idzie:-D

gratulacje:tak:
Super GRATULACJE!
Kokusia ja też bym pomogła mu się popsuć.
Kana jaki kupiliście jeśli mogę wiedzieć?

My już po spacerku:-D

my mamy teraz taki LG 37LH4000 - Telewizor LCD LG w RTV EURO AGD :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Witajcie, ja własnie wrocilam z pazurków i zaraz zmykam na spinning

Mega buziaczki dla dzisiaj świętujących!!!!

Mariczko Skarbie rośnij zdrowo!!!!
97302750.gif

U nas pogoda przepiekna jeden spacerek i szybkie zakupki mamy juz za sobą.....ale Mari nie chce za długo w wózeczku siedziec o spaniu w ogole mogę zapomiec....aj u nas cyrku z malej chimerami ciag dalszy.....myslalam,ze chcociaz dizisja bedzie grzeczna,ale.....szkoda słów.....na razie śpi......oby torskze to potrwało....moje uszy odpoczywaja...i nerwy tez :sorry::-p

Witaj w klubie Jula na spacerku wytrzyma gora pol godziny:-(:-(:-(:-(

Mati zaczął chodzic :szok:. przyszeło krzesełko uczydełko i jak zobaczył to szybko chciał do niego przyjść i przyszedł do niego sam na nóżkach. Jeszcze się chwieje, ale juz coraz dłuzej sam na nózkach chodzi

GRATULACJE!!!!!

witajcie
chciałam wam kochane bardzo podziękować za ciepłe słowa, nie sądziłam ze tęskniłyście i ze w ogóle ktoś zauważył ze mnie nie ma, kochane jesteście
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry