Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasniekokusia to moze czas mu jakos pomuc sie popsuc![]()

jezuniu najważniejsze,ze nic powaznego Tobie sie nie stałodziewczyny, miałam dziś wypadek :--( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie
jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa
masakra
a policja przyjechała po 2,5 godz
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące![]()

....chociaz nerwów Ci nikt nie zwróci......szok.....
oj Sawka mam nadzieje,ze wszystko sie szybciutko ułoży......i zaglądaj częściej....tęskno nam za Toba.....!!!!!witajcie mamuśki
wpadłam na chwilkę żeby powiedzieć ze żyje
przede wszystkim składamy z Lenusią najlepsze życzenia dla kochanej Oliwki z okazji roczku!!!!!!!!!
u mnie niezadobrze ostatnio się dzieje... więc wybaczcie ze tak rzadko tu zaglądam
pozdrawiam
Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najsłodsze dla naszych kochanych szkrabów Tomeczka, Mariczki i Emilki z okazji jedenastego miesiączka
GRATULUJEMY!!!!!Najlepszego dla dzieciaczków dziś świętujących!
Mamy czwartego ząbka- gorną lewą dwójeczkę.![]()
podpinamy sie![]()
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki i Emilki od Tomeczka i zasmarkanej cioci Loli :-):-)
Sto latek dla Mariczki, Emilki i Tomaszka !!!!!!
i my życzymy wszystkim 100 latek
Podpisuje się z pod tymi Życzonkami.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów-tych malutkich i tej dużej![]()
STO LAT!!![]()
Buziaki dla świętujących maluszków.
DZIEKUJEMY PIĘKNIE ZA MARICZKOWE ŻYCZONKA:-)STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJA, ŻYJĄ NAM
aj Kokusiu i Zapominajko ja na szczescie zakup telewizorka mma juz za soba.....jestesmy mega zadowoleni ze swojego wyboru.....no to w sumie bardzo dobrze że tamten się popsuł
My też sie przymierzamy i tak w sumie już od roku bo mój mąż nie odczuwa potrzeby wymiany na nowy a ten uparciuch nie chce się popsuc![]()

hihiKokusia Kapciem go kapciem!!!!!!!!!!!!!!!!!no to w sumie bardzo dobrze że tamten się popsuł
My też sie przymierzamy i tak w sumie już od roku bo mój mąż nie odczuwa potrzeby wymiany na nowy a ten uparciuch nie chce się popsuc![]()

a wigilie bym chciala jak człowiek zjeść w salonie a nie w kuchni
telewizor nowy czeka w kolejce
zreszta u nas jest długa lista zakupów
ale juz za kilka dni otwieraja Ikea więc część listy ulegnie zmianie

nawet nie wiem kiedy......zeby jej nie zaszkodziło jakos....Aj ale kłopot w tym że to coś dziwnym trafem nie da się popsuc. Już nie raz było na niego coś wylewane jak działał i nic.kokusia to moze czas mu jakos pomuc sie popsuc![]()
Oj to może ja uprzedzę Marcina że w niedzielę jego kochany t6elewizor skończy żywot;-)no wlasnie
tylko powiedz to pomoge ci![]()

Ola ja bym proponowała coś w domu bo to potem łatwiej np podwójny deser zaserwowac czy coś;-):-)ii cholerka 6mija nam 3 lata jak jesteśmy razem(jeju ze ja z tym człowiekiem tyle czasu wytrzymałam,a on ze mną;-)) i ja chciałam sie wykazac tego dnia a mu dac pole do popisu 25grudnia(na 2 rocznicę slubu)..ale z tego ze moja mama ma ta noge złamana to nie wiem czy wypali,czy da rade małego wziąć na noc..mam nadzieje ze za te tyg. będzie już jakoś kustykać:-) i na dobrą sprawę jeszcze nie wiem co wymyśleć..czy go zabrać na jakiegos drinusia,do knajpy cos zjeść czy może sama w domu coś przygotować z podwieczorkiem włączniehihi
może wy macie jakies pomysły...
Mati zaczął chodzic. przyszeło krzesełko uczydełko i jak zobaczył to szybko chciał do niego przyjść i przyszedł do niego sam na nóżkach. Jeszcze się chwieje, ale juz coraz dłuzej sam na nózkach chodzi

No kochana gratulacje!!!!!!!!!!! ja tez niedawno sie chwalilam ze Fifi zrobil 7 kroczków a przed chwilą przeszedł przedpokoj stanąl przy framudze do dzrwi i poszedl do lustra do przedpokojuMati zaczął chodzic. przyszeło krzesełko uczydełko i jak zobaczył to szybko chciał do niego przyjść i przyszedł do niego sam na nóżkach. Jeszcze się chwieje, ale juz coraz dłuzej sam na nózkach chodzi
jestem strasznie dumna z niego ze tak szybko mu idzie