reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny, miałam dziś wypadek :-(:-( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie :no::wściekła/y::wściekła/y: jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa :wściekła/y: masakra :no: a policja przyjechała po 2,5 godz :szok::szok:
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące :no:
jezuniu najważniejsze,ze nic powaznego Tobie sie nie stało:tak::tak::tak:....chociaz nerwów Ci nikt nie zwróci......szok.....:szok:
witajcie mamuśki
wpadłam na chwilkę żeby powiedzieć ze żyje
przede wszystkim składamy z Lenusią najlepsze życzenia dla kochanej Oliwki z okazji roczku!!!!!!!!!
u mnie niezadobrze ostatnio się dzieje... więc wybaczcie ze tak rzadko tu zaglądam
pozdrawiam
oj Sawka mam nadzieje,ze wszystko sie szybciutko ułoży......i zaglądaj częściej....tęskno nam za Toba.....!!!!!
Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najsłodsze dla naszych kochanych szkrabów Tomeczka, Mariczki i Emilki z okazji jedenastego miesiączka:tak:

Najlepszego dla dzieciaczków dziś świętujących!

Mamy czwartego ząbka- gorną lewą dwójeczkę.:tak:
GRATULUJEMY!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki i Emilki od Tomeczka i zasmarkanej cioci Loli :-):-)

Sto latek dla Mariczki, Emilki i Tomaszka !!!!!!

i my życzymy wszystkim 100 latek:tak::tak::tak::tak:

Podpisuje się z pod tymi Życzonkami.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów-tych malutkich i tej dużej :-D

Buziaki dla świętujących maluszków.

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJA, ŻYJĄ NAM
DZIEKUJEMY PIĘKNIE ZA MARICZKOWE ŻYCZONKA:-)
ale milusio:*

:-Dno to w sumie bardzo dobrze że tamten się popsuł:tak::-D:-D

My też sie przymierzamy i tak w sumie już od roku bo mój mąż nie odczuwa potrzeby wymiany na nowy a ten uparciuch nie chce się popsuc:no::-D
aj Kokusiu i Zapominajko ja na szczescie zakup telewizorka mma juz za soba.....jestesmy mega zadowoleni ze swojego wyboru.....:tak::tak::tak:

Witam tak poza tym:)

U nas pogoda przepiekna jeden spacerek i szybkie zakupki mamy juz za sobą.....ale Mari nie chce za długo w wózeczku siedziec o spaniu w ogole mogę zapomiec....aj u nas cyrku z malej chimerami ciag dalszy.....myslalam,ze chcociaz dizisja bedzie grzeczna,ale.....szkoda słów.....na razie śpi......oby torskze to potrwało....moje uszy odpoczywaja...i nerwy tez :sorry::-p

a właśnie mnie dziś natchnęło i chciałam się o nia zapytać..ja rzadko zaglądam na główny ale jej nawet na intymnym nie widziała juz od uulalalaaa....Justine wracaj do nas szybciutko :-D
Marii sto lat i gumowych scian :-)

a maksio sobie właśnie dosypia,a raczej kończy..pies mnie próbuje zaczadować :no::eek:
ii cholerka 6mija nam 3 lata jak jesteśmy razem(jeju ze ja z tym człowiekiem tyle czasu wytrzymałam,a on ze mną;-)) i ja chciałam sie wykazac tego dnia a mu dac pole do popisu 25grudnia(na 2 rocznicę slubu)..ale z tego ze moja mama ma ta noge złamana to nie wiem czy wypali,czy da rade małego wziąć na noc..mam nadzieje ze za te tyg. będzie już jakoś kustykać:-) i na dobrą sprawę jeszcze nie wiem co wymyśleć..czy go zabrać na jakiegos drinusia,do knajpy cos zjeść czy może sama w domu coś przygotować z podwieczorkiem włącznie :-D:-D:-Dhihi
może wy macie jakies pomysły...

:-Dno to w sumie bardzo dobrze że tamten się popsuł:tak::-D:-D

My też sie przymierzamy i tak w sumie już od roku bo mój mąż nie odczuwa potrzeby wymiany na nowy a ten uparciuch nie chce się popsuc:no::-D
Kokusia Kapciem go kapciem!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Ech my szukamy stołu do kąta jadalnego i za cholere nie moge znaleźć:confused2:a wigilie bym chciala jak człowiek zjeść w salonie a nie w kuchni:eek: telewizor nowy czeka w kolejce:-Dzreszta u nas jest długa lista zakupów:confused2::confused2:ale juz za kilka dni otwieraja Ikea więc część listy ulegnie zmianie:-D:-D

Olu dziekujemy za zyczonka;)

Solenizantka juz wstała....szaleje z tata....my juz tez po obiadku.....słuchajcie dałam małej takie jabłuszko (z prawdziwego ogróda) takie malutkie, obrane....zjadała....razem z ogryska.....:szok::sorry: nawet nie wiem kiedy......zeby jej nie zaszkodziło jakos....

kokusia to moze czas mu jakos pomuc sie popsuc:szok::-D
Aj ale kłopot w tym że to coś dziwnym trafem nie da się popsuc. Już nie raz było na niego coś wylewane jak działał i nic.
no wlasnie
tylko powiedz to pomoge ci:tak::tak::tak::tak:
Oj to może ja uprzedzę Marcina że w niedzielę jego kochany t6elewizor skończy żywot;-):-D:-D

ii cholerka 6mija nam 3 lata jak jesteśmy razem(jeju ze ja z tym człowiekiem tyle czasu wytrzymałam,a on ze mną;-)) i ja chciałam sie wykazac tego dnia a mu dac pole do popisu 25grudnia(na 2 rocznicę slubu)..ale z tego ze moja mama ma ta noge złamana to nie wiem czy wypali,czy da rade małego wziąć na noc..mam nadzieje ze za te tyg. będzie już jakoś kustykać:-) i na dobrą sprawę jeszcze nie wiem co wymyśleć..czy go zabrać na jakiegos drinusia,do knajpy cos zjeść czy może sama w domu coś przygotować z podwieczorkiem włącznie :-D:-D:-Dhihi
może wy macie jakies pomysły...
Ola ja bym proponowała coś w domu bo to potem łatwiej np podwójny deser zaserwowac czy coś;-):-)

Mati zaczął chodzic :szok:. przyszeło krzesełko uczydełko i jak zobaczył to szybko chciał do niego przyjść i przyszedł do niego sam na nóżkach. Jeszcze się chwieje, ale juz coraz dłuzej sam na nózkach chodzi

Mati zaczął chodzic :szok:. przyszeło krzesełko uczydełko i jak zobaczył to szybko chciał do niego przyjść i przyszedł do niego sam na nóżkach. Jeszcze się chwieje, ale juz coraz dłuzej sam na nózkach chodzi

Super GRATULACJE!
Kokusia ja też bym pomogła mu się popsuć.
Kana jaki kupiliście jeśli mogę wiedzieć?

My już po spacerku:-D

reklama
No kochana gratulacje!!!!!!!!!!! ja tez niedawno sie chwalilam ze Fifi zrobil 7 kroczków a przed chwilą przeszedł przedpokoj stanąl przy framudze do dzrwi i poszedl do lustra do przedpokoju:-D jestem strasznie dumna z niego ze tak szybko mu idzie:-D
a tak niedawno byla taki malutki ze nawet na bok nie potrafil sie przekręcić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry