Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najsłodsze dla naszych kochanych szkrabów Tomeczka, Mariczki i Emilki z okazji jedenastego miesiączka
No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Yoki z okazji osiemnastych;-)urodzin. Sto lat kochana Asieńko

No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Yoki z okazji osiemnastych;-)urodzin. Sto lat kochana Asieńko
Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najsłodsze dla naszych kochanych szkrabów Tomeczka, Mariczki i Emilki z okazji jedenastego miesiączka

a o co chodzi z tymi metrami parapetów????
My tez kupowalismy w CCCa Julci butki śliczne
Aaaaaaaaaa dzis moje dziecko zrobił 7 kroczków!!!!!!! jak narazie rekord![]()
dziewczyny, miałam dziś wypadek :--( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie
jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa
masakra
a policja przyjechała po 2,5 godz
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące![]()
Witamy piątkowo:-)
Dobrze że nic się poważnego nie stało. A jechałaś sama czy z małym?
Kochana trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało i wpadaj do nas częściej.
Edie to miałaś sporo farta z tą policją. Mój brat jest ekspertem od stłuczek i zbieranie punktów "na czajnik" i za każdym razem na policję trzeba było bardzo długo czekac. Minimum to pół godziny ale wtedy mieli przejśc tylko z sąsiedniej ulicy

Ollcia, dobrze, że nic Ci sie nie stało, ale stresa napewno masz do tej pory. a Bartuś jechał z Tobą?
Dobrze że nic się poważnego nie stało. A jechałaś sama czy z małym?

pieluszka z nocy znowu czysta![]()

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJA, ŻYJĄ NAMWszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najsłodsze dla naszych kochanych szkrabów Tomeczka, Mariczki i Emilki z okazji jedenastego miesiączka
GRATULACJE
A ja juz wiem skąd ten stan podgoraczkowy u Lutusia.
Mamy czwartego ząbka- gorną lewą dwójeczkę.![]()
Rewelacja, fajnie jak dziecko juz takie kontaktowe, no i fajnie że już macie po katarkupieluszka z nocy znowu czystatyle ze dzis tylko raz sie obudzil o 6 przez ten katar wzielam go do siebie i o 6 usiadl sobi nad moja glowa zaczal mnie po niej walic zeby mnie obudzic i wola am
myslalam ze sie posiusiam
ale słye ze chyba katarek sobie poszedl albo tylko troszke go zostało
![]()