Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie tez dzisiaj, ale juz od 6 miesięcy co miesiąca mnie własnie nawiedziła @po 20 miesiacach
a juz mialam nadzije ze niewroci:-
-
-D ale niejest zle o przed ciaza malam okropne bole a dzis tylko troche brzuch mnie bolal mam nadzieje ze chociaz tak zostanie
![]()

żebyśmy wiedziały ile metrów parapetów masz, w końcu trzeba się przygotować;-)ubiegła mnie
No a my mamy wreszcie 6 ząbka![]()

A ja już po pysznym obiadku, wymyśliłam sobie wczoraj zapiekankę z łososiem i bokułkami i wyszło super, nawet Madzia się zajadała

Madzienko gdzie kupiliście bitki? Ja cały czas jeszcze szukam i nic nam nie pasuje...
NIO JA TEZ BYM JUZ CHCIALA....KRĘGOSŁUP MNIE BOLI, BRZUSZEK TEŻ, A GO NIE MA I NIE MA......a ja juz czuje sie spuchnieta jak balonik......byle do poniedziałku......mnie tez dzisiaj, ale juz od 6 miesięcy co miesiąc![]()

a o co chodzi z tymi metrami parapetów????Edee pokaż nam to nowe lokumżebyśmy wiedziały ile metrów parapetów masz, w końcu trzeba się przygotować;-)
...

My kupilismy w ccc takie
a Julci butki śliczne

a o co chodzi z tymi metrami parapetów????
My tez kupowalismy w CCCa Julci butki śliczne
Aaaaaaaaaa dzis moje dziecko zrobił 7 kroczków!!!!!!! jak narazie rekord![]()
, im dłuższe, tym większa impra 

, chyba o to jej chodziło 

aha mam 55 m kw. ;-)
a zdjątka będą jak zrobię
;-)