reklama

Grudniowe mamusie 2008

a mnie własnie nawiedziła @:crazy: po 20 miesiacach:szok: a juz mialam nadzije ze niewroci:-(:-(:-D ale niejest zle o przed ciaza malam okropne bole a dzis tylko troche brzuch mnie bolal mam nadzieje ze chociaz tak zostanie:-D

reklama
Madzienko gdzie kupiliście bitki? Ja cały czas jeszcze szukam i nic nam nie pasuje...

Cyprysiowa zdrówka dla was.

Ja z tej strony Zabawki drewniane, Lalki, Klocki, Domek dla lalek, Zabawki edukacyjne też będę kupowała, mają fajne ceny ni o tylko raz za przesyłkę zapłacę...

Edee pokaż nam to nowe lokum:-D żebyśmy wiedziały ile metrów parapetów masz, w końcu trzeba się przygotować;-)

Też ju bym chciała @, bo na razie jak poszła tak nie wróciła...

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    571 KB · Wyświetleń: 38
mnie tez dzisiaj, ale juz od 6 miesięcy co miesiąc :sorry:
NIO JA TEZ BYM JUZ CHCIALA....KRĘGOSŁUP MNIE BOLI, BRZUSZEK TEŻ, A GO NIE MA I NIE MA......a ja juz czuje sie spuchnieta jak balonik......byle do poniedziałku......

Madziu buciki rewelacyjne......my na razie kupiliśmy takie do wózka jeszcze używane na allegro, bo mała zanim zacznie chodzić to hoho.....
Buciki zimowe firmy Dunnes Stores 12-18 miesięcy (805780377) - Aukcje internetowe Allegro

Nio my po małym spacerku i teraz Mari szaleje.....A Oli i Marzycielka pewnie świętują na całego.,.....super.....

reklama
a o co chodzi z tymi metrami parapetów????:eek::confused2::cool2::sorry:

My tez kupowalismy w CCC:tak: a Julci butki śliczne:tak:

Aaaaaaaaaa dzis moje dziecko zrobił 7 kroczków!!!!!!! jak narazie rekord:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zapominajka miała na myśli długość moich parapetów w nowym mieszkanku ;-):tak:, im dłuższe, tym większa impra :-p:-D:-D:-D:-D, chyba o to jej chodziło :sorry::cool2::-D:-D:-D:-D aha mam 55 m kw. ;-):-D:-D a zdjątka będą jak zrobię :tak:;-):-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry