reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nie pomoge ci edee, bo nieznam sie:-(
mamy 5 ząbka:-D:-D:-D:-D:-D
gratulacje dla Karolci:*
Nadrobilam, teraz pora przywitac sie:tak::tak::tak:

My dzisiaj w końcu kupiliśmy buciki Juleczce:tak::tak::tak:i przyszedl prezent urodzinowy dla Juleczki ktory oczywiście juz dostala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jest zachwycona krzesełkiem uczydełkiem, siada wstaje naciska lampeczke oglada książeczkę, sama jestem w szoku ze tak sie nia zajeła:-D:-D:-D:-D
oj jak fajnie....nio to dobrze,ze Jula taka zainteresowana.....super.....:tak::tak::tak:
No a my mamy wreszcie 6 ząbka :tak:
gratulacje!!!!!!:-)

A my juz po spanku, jedzonku i teraz pojdziemy chyba na szybkie zakupki......

Buziaczki:*

Madzienko super ze udało wam sie kupic buciki ;-) ja juz sie nie moge doczekac urodzin malego wlasni ze wzgledu na zabawki:-D:-D prezent od nas jeszcze nie rozpakowany ale maly czasem go dostaje np. dzieki temu udawalo mi sie wybrac katarek malegu ale tylko do czasu:-D:-D

Ja juz po wizycie u dentysty, przezyłam !
Super, nie wątpiłam w to ze przeżyjesz:-D
A ja siedze chora w domu, wczoraj nic nie moglam mowic, normalnie glos stracilam,teraz jestem mega zaziebiona, Lutek w sumie ok, czasem tylko ma stan podgoraczkowy (gora 37,3) bez zadnego kaszlu itd. Za to Cypi wczoraj wrocil z przedszkola z wielkim placzek, trzesacy sie, rozpalony, od razu zasnal, a dzis obudzil sie z goraczka 39,7!!!!!! Z samego rana. Dalam mu czopek, nurofen w syropie i robilam oklady i po godzinie mu przeszlo. Ale masakra!!! Mam nadzieje ze do soboty jako tako bedziemy sie trzymac.
Zdrówka dla Ciebie i chłopców

[/SIZE][/COLOR]
A ja już skończyłam dekorować pokój teraz Młoda zasypia.
Ja idę się robić na bóstwo i za 2 h zaczynamy:-)
Musi sie Oli zdrzemnąc, zeby mieć siłę szaleć, w końcu to jej dzień, udanej zabawy

My dzisiaj w końcu kupiliśmy buciki Juleczce:tak::tak::tak:i przyszedl prezent urodzinowy dla Juleczki ktory oczywiście juz dostala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jest zachwycona krzesełkiem uczydełkiem, siada wstaje naciska lampeczke oglada książeczkę, sama jestem w szoku ze tak sie nia zajeła:-D:-D:-D:-D
Super, ze prezencik trafiony i ze sie podoba, moja na swoje prezenciki musi jeszce poczekac, za to jak później dostanie tyle naraz to nie bedzie wiedziała od czego zacząć:szok:

GRATULACJE dla Matiego i Karolinki

A ja już po pysznym obiadku, wymyśliłam sobie wczoraj zapiekankę z łososiem i bokułkami i wyszło super, nawet Madzia się zajadała

a i mamy gazetke
www.leomark.pl
widze ze fajne zabawki
Dziewczyny z czystym sumieniem mogę polecic tą strone i firmę. Ja w poniedziałek zamówiłam od nich dwie zabawki i dzisiaj przywiózł kurier i w gratisie dostałam fajny budzik z Kubusiem Puchatkiem który od razu spodobał się Martynie i dzieki temu ona też dostała prezent z okazji natalkowych urodzinek:-D

dziewczyny, jakiego mam kompa :szok:
nasz laptop jest już w serwisie i Olek przywiózł swojego starego... jest hmm... jakiś taki rozklekotany i trochę muli :szok::confused2:
ale lepszy taki niż żaden.
nie ważne jaki ważne że wogóle jest:-D

Cześć kochane mamuśki :-)

Ja już jestem na nowym mieszkanku :tak::tak: ale wyobrazcie sobie jaki mam w domu sajgon ... i neta też już mam, jak widać :tak::-), ale się stęskniłam za Wami ....lece troszkę poczytać zaległe wątki :tak::tak:

Buziaczki ;-)
Jeszcze raz ogromne gratulacje z powodu mieszkanka. NIe ma to jak byc na swoim

A ja siedze chora w domu, wczoraj nic nie moglam mowic, normalnie glos stracilam,teraz jestem mega zaziebiona, Lutek w sumie ok, czasem tylko ma stan podgoraczkowy (gora 37,3) bez zadnego kaszlu itd. Za to Cypi wczoraj wrocil z przedszkola z wielkim placzek, trzesacy sie, rozpalony, od razu zasnal, a dzis obudzil sie z goraczka 39,7!!!!!! Z samego rana. Dalam mu czopek, nurofen w syropie i robilam oklady i po godzinie mu przeszlo. Ale masakra!!! Mam nadzieje ze do soboty jako tako bedziemy sie trzymac.
Zdróweczka dla Was i żeby Lutuś się nie dał chorobie

Nadrobilam, teraz pora przywitac sie:tak::tak::tak:

Super że prezent się spodobał. Natalka też juz dzisiaj rozpakowała jeden żeby w niedzielę oczopląsu nie dostac:-D

gratulacje

dziewczyny czy na dvd są " Gotowe na wszytsko"?
:tak:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A ja właśnie dostałam "Pamiętnik Brzyduli" i wieczorem zabieram się za czytanie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry