reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Smacznego

Ja tez mam niestety słabe zęby, ale była z miesiac temu i wszystkie były ok, teraz boli mnie tak jakby pod plombą, chyba cos sie zaczyna tam robic:wściekła/y::no:

dziekuje;-)
no to lepiej isc za wczasu chociaz tam nikomu nie spieszno:eek: chociaz ja mialam taki okres w zyciu ze sie nie balam dentysty:szok: bo dosc czesto chodzilam i mialam taka fajna dentytke i wtedy akurat malo bolalo ale zawsze jak mam dluzsza przerwe to mam cykora jak mam isc teraz tamta dentystka jest juz na emerytirze a ta do ktorej chodze teraz to zawsze boli ale jest tak szybaka ze wlasciwie zachwile o tym bulu zapominam:-D

ja mam tylko jeden wyrwany ale wyrywania to sie chyba bardziej boje niz leczenia bo sie boje znieczulenia tzn igly:-D normalnie zastrzyki luz ale tak:no: pare wizyt wstecz nie wzielm znieczulenia u dentysty ze strachu:-D i wlasciwie dobrze zrobilam bo wtedy akurat nie bolalo:-D

ja mam tylko jeden wyrwany ale wyrywania to sie chyba bardziej boje niz leczenia bo sie boje znieczulenia tzn igly:-D normalnie zastrzyki luz ale tak:no: pare wizyt wstecz nie wzielm znieczulenia u dentysty ze strachu:-D i wlasciwie dobrze zrobilam bo wtedy akurat nie bolalo:-D
Mam dokładnie to samo, z tym że ja sie totalnie boję igieł i zastrzyków też, kiedyś nawet prosiłam dentystę, żeby mi wyrwłl na żywca:-D, ale mnie wyśmiał, zęby zawsze robi ę bez znieczulenia, bo bardziej się go boję niż całego wiercenia

Mam dokładnie to samo, z tym że ja sie totalnie boję igieł i zastrzyków też, kiedyś nawet prosiłam dentystę, żeby mi wyrwłl na żywca:-D, ale mnie wyśmiał, zęby zawsze robi ę bez znieczulenia, bo bardziej się go boję niż całego wiercenia
o matko, jestescie silne kobitki, aja bez znieczulenia nawet sie nie ruszam:szok::szok::szok:najpierw znieczulenie, a potem niech se robia co chca ze mna:tak::tak::tak::tak:
ja juz nie reaguje na znieczulenie, bo jak 2 lata temu miala resekcje zeba jedynki (czyli mini operacja), to mialam naraz 8 zastrzykow, wies spoko, zyje:tak::tak::tak::tak:

Cześć kochane mamuśki :-)

Ja już jestem na nowym mieszkanku :tak::tak: ale wyobrazcie sobie jaki mam w domu sajgon ... i neta też już mam, jak widać :tak::-), ale się stęskniłam za Wami ....lece troszkę poczytać zaległe wątki :tak::tak:

Buziaczki ;-)

ja juz nie reaguje na znieczulenie, bo jak 2 lata temu miala resekcje zeba jedynki (czyli mini operacja), to mialam naraz 8 zastrzykow, wies spoko, zyje:tak::tak::tak::tak:
Wyrazy uznania, ja bym tam chyba padła trupem:szok::szok::szok::szok:

Ja już jestem na nowym mieszkanku :tak::tak: ale wyobrazcie sobie jaki mam w domu sajgon ... i neta też już mam, jak widać :tak::-), ale się stęskniłam za Wami ....lece troszkę poczytać zaległe wątki :tak::tak:
Witaj kochana, super, że już jesteś, chwal się własnym m, czekamy na relację.

reklama
A teraz przede wszystkim najważniejsza rzecz tego dnia!!!!

W dniu Twoich PIERWSZYCH urodzinek
życzę Ci Oliwko ,
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki
i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek
moc prezentów, duzo zdrowia,
no i serca Twich bliskich....

Mnóstwo wielkich buziaczkow przesyłają:

Mariczka z mamusią Kanusią :-)

puchatekbr9.jpg

:-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry