Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Smacznego
Ja tez mam niestety słabe zęby, ale była z miesiac temu i wszystkie były ok, teraz boli mnie tak jakby pod plombą, chyba cos sie zaczyna tam robic![]()
chociaz ja mialam taki okres w zyciu ze sie nie balam dentysty
bo dosc czesto chodzilam i mialam taka fajna dentytke i wtedy akurat malo bolalo ale zawsze jak mam dluzsza przerwe to mam cykora jak mam isc teraz tamta dentystka jest juz na emerytirze a ta do ktorej chodze teraz to zawsze boli ale jest tak szybaka ze wlasciwie zachwile o tym bulu zapominam
Mam dokładnie to samo, z tym że ja sie totalnie boję igieł i zastrzyków też, kiedyś nawet prosiłam dentystę, żeby mi wyrwłl na żywcaja mam tylko jeden wyrwany ale wyrywania to sie chyba bardziej boje niz leczenia bo sie boje znieczulenia tzn iglynormalnie zastrzyki luz ale tak
pare wizyt wstecz nie wzielm znieczulenia u dentysty ze strachu
i wlasciwie dobrze zrobilam bo wtedy akurat nie bolalo
![]()
, ale mnie wyśmiał, zęby zawsze robi ę bez znieczulenia, bo bardziej się go boję niż całego wierceniao matko, jestescie silne kobitki, aja bez znieczulenia nawet sie nie ruszamMam dokładnie to samo, z tym że ja sie totalnie boję igieł i zastrzyków też, kiedyś nawet prosiłam dentystę, żeby mi wyrwłl na żywca, ale mnie wyśmiał, zęby zawsze robi ę bez znieczulenia, bo bardziej się go boję niż całego wiercenia

najpierw znieczulenie, a potem niech se robia co chca ze mna

Cześć kochane mamuśki :-)
Ja już jestem na nowym mieszkankuale wyobrazcie sobie jaki mam w domu sajgon ... i neta też już mam, jak widać
:-), ale się stęskniłam za Wami ....lece troszkę poczytać zaległe wątki
Buziaczki ;-)
super to jak kiedy parapetówa
Wyrazy uznania, ja bym tam chyba padła trupemja juz nie reaguje na znieczulenie, bo jak 2 lata temu miala resekcje zeba jedynki (czyli mini operacja), to mialam naraz 8 zastrzykow, wies spoko, zyje![]()

Witaj kochana, super, że już jesteś, chwal się własnym m, czekamy na relację.Ja już jestem na nowym mieszkankuale wyobrazcie sobie jaki mam w domu sajgon ... i neta też już mam, jak widać
:-), ale się stęskniłam za Wami ....lece troszkę poczytać zaległe wątki
![]()

:-):-):-):-):-):-):-)