Agacia82
Mami :)
A tak mi się dzisiaj nie chce iśćAgacia ja ide na 12podobno ostatni raz ale w zeszlym tygodniu mialo byc juz ostatni a jeszcze cos znalazla
![]()

Ja pewnie nie ostatni raz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak mi się dzisiaj nie chce iśćAgacia ja ide na 12podobno ostatni raz ale w zeszlym tygodniu mialo byc juz ostatni a jeszcze cos znalazla
![]()

Witamy w okropnie wietrzny czwartek.
Oliwko kochana w dniu Twoich pierwszych urodzinek życze Ci aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczkow przesyła ciocia kokusia z Natalką
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy
Wszystkiego najlepszego dla Oliwki od cioci Dagulli i kuzyna Kacperka![]()
100 latek dla Oliwki z okazji
pierwszego roczku życia
100 latek kochane dzieciaczki
Dziękuję
Oliwko:
Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!
Oraz Igorku i Gabrysiu duuuuzo uśmiechu !!!!!
Witajcie
Dziisaj na 11:30 idę do dentysty (znowu).
Oli!!!!!!! Sto latek dla Ciebie z okazji pierwszych urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!Buziaki przeogromne!!!!!
![]()
witamyja z kubeczkiem kawyaly z kanapeczka i jajkiem;-)
Wszystkiego najlepszego dla Igorka i Gabrysi
musze wam pochwalic mojego syna kozystamy z nocniczka dopiero od ok. 1,5 tygodnia a on odtego czasu ani razu nie zrobil kupki w pieluche zawsze na nocniczek od 3 dni w nocy nie robi siusiu w pieluche tylko rano dopiero na nocniczek a teraz jak ma katar to pije sporo ale za to rano jak sie zsiusia to ja sie zastanawiam gdzie to sie miesci w ta pieluche![]()
A tak mi się dzisiaj nie chce iść
Ja pewnie nie ostatni raz![]()

My dostałyśmy w tamtym tygodniu tylko że bez musu:-a moje dziecko w koncu dostalo swoja pierwsza przesylke z bobowity: ksiazeczka zywieniowa po 1 roku, mus jabłkowy, probke bebiko 3 i kaszki bobowity, a i mamy gazetke
www.leomark.pl
widze ze fajne
zabawki

My dostałyśmy w tamtym tygodniu tylko że bez musu:--D. A ta stronka bardzo mi się podoba a ceny niektórych zabawek są nawet tańsze niż na allegro
A no i ogromne gratulacje dla mojego zieńciunia![]()

mnie tez ostatnio bolało :-(ja to mam dzis cykora bo statnie dwa razy okropnie bolaly no ale co ma zrobic
marzycielko dziekujemy![]()
Nic z tego Wy się nie dzieliłyściedziekujemy
a u nas cisza ostatnio z paczuszkami:-( byscie sie podzielily![]()