reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aaaa i mam wieści od naszej kochanej Yoki...przede wszystkim dostalam zadanie uściskać Agacie i kanusie z okazji zaobrączkowania:-D:-D:-D
poza tym nasza mała Oli "biega ja perszing:)teraz to każdy kąt jej:)"-tak napisala Asia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Pozdrawia Was wszystkie i bardzo zaluje ze nie ma czasu do nas zagladac regularnie

reklama
Agacia gratulacje.
Dobrze, że nie tylko ja mam takie dylematy, bo przez chwilę miałam groźbę adhd przed oczyma...

U nas na pewno ADHD :-D i to jakieś zmutowane:tak:

Ledwo ten mój zbój nauczył się chodzić a już biega i mi ucieka za każdym razem jak tylko powiem "chodź". Jak się wywali - trudno - wstaje i dalej w nogi:-)

Ja czekam ze streetcomu na antyperspirant chyba Lady Speed Stick :tak:

Witamy w okropnie wietrzny czwartek.

Oliwko kochana w dniu Twoich pierwszych urodzinek życze Ci aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.

By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczkow przesyła ciocia kokusia z Natalką

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

Wszystkiego najlepszego dla Oliwki od cioci Dagulli i kuzyna Kacperka:tak:

witamy :tak: ja z kubeczkiem kawyaly z kanapeczka i jajkiem;-)

Wszystkiego najlepszego dla Igorka i Gabrysi:tak:

musze wam pochwalic mojego syna kozystamy z nocniczka dopiero od ok. 1,5 tygodnia a on odtego czasu ani razu nie zrobil kupki w pieluche zawsze na nocniczek od 3 dni w nocy nie robi siusiu w pieluche tylko rano dopiero na nocniczek a teraz jak ma katar to pije sporo ale za to rano jak sie zsiusia to ja sie zastanawiam gdzie to sie miesci w ta pieluche:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry