reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale to taki szczeniaczek uczniaczek, maskotka:-D, a Ty chyba myślałaś o prawdziwym:szok::-D

Idź do lekarza masz rację, musi Ci cos zrobic żeby wywołac, bo tyle czasu to już przesada
aj nio fakt pomyslałam o prawdziwym......ale uczniaczek tez zadowoli mała dame;p hahaha :tak::tak::tak:

nio wiem u nas ordynator naszego oddziału ginekologicznego przymuje w poniedziałki,Kamil bedzie po nocce to bede mogła smialo isc.....bo i tak pewnie mnie na popoludnie wepchnie.....

reklama
Dziewczyny tak czytam, o prezentach i widzę, że krzesełko uczydełko cieszy się ogromną popularnością.... A ja nie kupię bo wiem, że Iggy w tym nie wysiedzi, jest zbyt ruchliwy. I teraz nie wiem, czy wsze dzieciaczki są takie spokojne, czy to mój taki diabełek:eek:

Tygrysku a jaki zapach dostalas??
Ja czysta świezosc....a z czystym sumieniem moge polecic japoński ogrod, od kiedy pokazal sie na rynku wlasnie ten zapach kupuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A gdzie Wy znowu podziewacie się??:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::szok::szok::szok::szok:
konwalie:cool:a tak chcialam cynamon z jablkiem:-(
Dziewczyny tak czytam, o prezentach i widzę, że krzesełko uczydełko cieszy się ogromną popularnością.... A ja nie kupię bo wiem, że Iggy w tym nie wysiedzi, jest zbyt ruchliwy. I teraz nie wiem, czy wsze dzieciaczki są takie spokojne, czy to mój taki diabełek:eek:
Zapominajko ja tez zastanawiam się czy warto to krzeselko kupowac Fifiemu gdyz też wątpie by w nim wysiedział:sorry:

Mateuszek juz zaczyna sam chodzic , dzisiaj przyszedł sam z pokoju do kuchni stanął i usiadł. Jeszcze się boi chodzic, zrobi parę kroków , staje i szybko usiądzie ale juz coraz wiecej ma odwagi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry